- 9 Mart 2011
- 11.814
- 9.270
- 448
- Konu Sahibi zeynepnur2198
-
Barışma bu adam o kızla evlenecek buraya yazıyorum.
imzamı atıyorumİkisi evlenirler bakın görün. Adam sizi saf yerine koymuş ağlayarak veda etmeleri falan senaryo tamamen. Yakında haberlerini alırsınız
Ayrıca yaptığının yanlış olduğunun da içten içe farkında ki konu başlığı bile pişmanım dönmek istiyorum ne yapayım diyor. Nasıl barışayım diyor. Dönüp dönmemesi gerektiğini bize sormuyor . Yani beni ipe asıyorsunuz yazdıklarım için ama onun başlığı baştan sıkıntılı onu kimse görmüyor.Ben genel olarak sık boğaz etmeleri açısından öyle yazdım. O kadar guvenmiyorsa zaten birlikte olmasın. Ona evlen diyen yok .
benzer bir hikayeyi bende yaşadım, kardeş gibi büyüdüğüm bir erkekle sırf sevgilisi sorun çıkarmasın diye yollarımızı ayırdık, arkasından müstakbel gelin hanım ben aradan çekildiğim halde ortalığı karıştırmaya devam etti, ortalığı öyle dolduruşa getirmişti ki ailesi bile bana cephe almıştı, en son kanıtlarla ortaya çıkıp delirmiştim ben oğlunuzla "sevgilisiyle ciddileştiği andan itibaren görüşmüyorum" diyerek.Ee onun gibi düşünenler yüzünden ben neden çok sevdiğim bi arkadaşımla karisi yüzünden arami bozuyorum. Kızın doğumuna kadar gitmişim hastanede beklemişim hediyelerini almışım. Ne yapmışım da kıskanıyor. Böyle şeyler bana anlamsız geliyor. Ben fikrimi söylüyorum tıpkı sizler gibi . Yanlış olsa yanlış derim . Banane ya ben ne tasalanıyorum. Farklı fikirler zaten kimsenin hoşuna gitmez .
Ben genel olarak sık boğaz
benzer bir hikayeyi bende yaşadım, kardeş gibi büyüdüğüm bir erkekle sırf sevgilisi sorun çıkarmasın diye yollarımızı ayırdık, arkasından müstakbel gelin hanım ben aradan çekildiğim halde ortalığı karıştırmaya devam etti, ortalığı öyle dolduruşa getirmişti ki ailesi bile bana cephe almıştı, en son kanıtlarla ortaya çıkıp delirmiştim ben oğlunuzla "sevgilisiyle ciddileştiği andan itibaren görüşmüyorum" diyerek.
çok üzüldüm, suçlandığım için ama arkadaşımı kaybettiğim için üzülmemiştim, çünkü belliki o da doğru davranışlar sergileyip beni aklamamıştı.
sizde üzülmeyin, su akar yolunu bulur.
Ben genel olarak sık boğaz
Yorumunuz için tesekkür ederim . Aslında bazı olaylar zamanını kolluyor. Ben ilk karısının fesatça davrandığını anladığım anda kestirip atmalıydım ama yapmadım sonra olaylar böyle gelişti. İyi de oldu. Ben böyle saçma sapan şeylerin kafamı yormasını istemiyorum .benzer bir hikayeyi bende yaşadım, kardeş gibi büyüdüğüm bir erkekle sırf sevgilisi sorun çıkarmasın diye yollarımızı ayırdık, arkasından müstakbel gelin hanım ben aradan çekildiğim halde ortalığı karıştırmaya devam etti, ortalığı öyle dolduruşa getirmişti ki ailesi bile bana cephe almıştı, en son kanıtlarla ortaya çıkıp delirmiştim ben oğlunuzla "sevgilisiyle ciddileştiği andan itibaren görüşmüyorum" diyerek.
çok üzüldüm, suçlandığım için ama arkadaşımı kaybettiğim için üzülmemiştim, çünkü belliki o da doğru davranışlar sergileyip beni aklamamıştı.
sizde üzülmeyin, su akar yolunu bulur.
Kadın hisseder. Ayşe ile aralarında bişey var. Eminim ama ıspatlayamam.Merhabalar, geçen yıl uzun süren bir platonik bir seviginin ardından geçtiğimiz yaz biriyle tanıştım. Tanıdığım ilk andan itibaren evimde gibi hissettim sanki. 9 aydır birbirimizin hayatındayız. 7 aydır da sevgiliyiz. Sevgiliydik yani. Aslında her şey mükemmel gidiyordu elbette mükemmellik olmaz bunu biliyorum ama beraberken çok mutluyduk bu yeterliydi. Ona çok aşığım bunu dürüstlükle kendime itiraf ediyorum. İlişkimizin başından beri tek bir sorunumuz oldu. Ben okuyorum o ise bir firmada mühendis olarak çalışıyor. Beni bütün arkadaşlarıyla tanıştırdı. İlk tanıştırdığı arkadaşlarından biri adına ayşe diyelim. Ayşeyi en başından beri ben hiç sevemedim ama başta sesim çıkmadı sadece çok hoşlanmadığımı söyledim. Sonrasında bir gün ben okuldan çıktım o da bir konferansa katılmıştı ve konum olarak bana baya yakındı. Bende yanına gitmek istedim. O da Ayşe burada sen gelme istersen dedi. Kavga ettik tabi yalvar yakar barıştık ben gittim sonra. Sonrasında bir gün gece film izlerken aniden bu kız mesaj attı. Telefonunu alıp baktığımda gecelerce mesajlaştıklarını kıza ayşem yazdığını falan gördüm. Bu şekilde onlarca olay sayabilirim sırf bu kız yüzünden çıkmış maksimum 2 haftada bir kavga etmeye başlamıştık son dönemde. En son artık ya bu kızla iletişmini kesersin ya da senden ayrılırım dedim. O da onun çok yakın arkadaşı olduğunu böyle bir şey yapmanın kendisine saygısızlık olacağını söyledi. Bitirdik bizde 1 hafta önce ama bildiğiniz ikimizde ağlaya ağlaya ayrıldık birbirimizden. Benden nefret etmeni istemiyorum seni çok seviyorum severek ayrılıyorum ama böyle bir şey yapamam dedi. O kıza karşı hislerinin olmadığı hakkında yeminler etti ama iletişimini kesemeyeceğini söyledi. Bizde ayrıldık tamamen ama ben bir türlü toparlanamıyorum. Gerçekten çok mental olarak çok kötüyüm. Ne yapmam ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. Barışmak istiyorum ama bu şekilde kabul edemem. Sizce ne yapmalıyım?
Tabii ki hisleri var muhtemelen elde edemeyeceği biri yakınında tutuyorMerhabalar, geçen yıl uzun süren bir platonik bir seviginin ardından geçtiğimiz yaz biriyle tanıştım. Tanıdığım ilk andan itibaren evimde gibi hissettim sanki. 9 aydır birbirimizin hayatındayız. 7 aydır da sevgiliyiz. Sevgiliydik yani. Aslında her şey mükemmel gidiyordu elbette mükemmellik olmaz bunu biliyorum ama beraberken çok mutluyduk bu yeterliydi. Ona çok aşığım bunu dürüstlükle kendime itiraf ediyorum. İlişkimizin başından beri tek bir sorunumuz oldu. Ben okuyorum o ise bir firmada mühendis olarak çalışıyor. Beni bütün arkadaşlarıyla tanıştırdı. İlk tanıştırdığı arkadaşlarından biri adına ayşe diyelim. Ayşeyi en başından beri ben hiç sevemedim ama başta sesim çıkmadı sadece çok hoşlanmadığımı söyledim. Sonrasında bir gün ben okuldan çıktım o da bir konferansa katılmıştı ve konum olarak bana baya yakındı. Bende yanına gitmek istedim. O da Ayşe burada sen gelme istersen dedi. Kavga ettik tabi yalvar yakar barıştık ben gittim sonra. Sonrasında bir gün gece film izlerken aniden bu kız mesaj attı. Telefonunu alıp baktığımda gecelerce mesajlaştıklarını kıza ayşem yazdığını falan gördüm. Bu şekilde onlarca olay sayabilirim sırf bu kız yüzünden çıkmış maksimum 2 haftada bir kavga etmeye başlamıştık son dönemde. En son artık ya bu kızla iletişmini kesersin ya da senden ayrılırım dedim. O da onun çok yakın arkadaşı olduğunu böyle bir şey yapmanın kendisine saygısızlık olacağını söyledi. Bitirdik bizde 1 hafta önce ama bildiğiniz ikimizde ağlaya ağlaya ayrıldık birbirimizden. Benden nefret etmeni istemiyorum seni çok seviyorum severek ayrılıyorum ama böyle bir şey yapamam dedi. O kıza karşı hislerinin olmadığı hakkında yeminler etti ama iletişimini kesemeyeceğini söyledi. Bizde ayrıldık tamamen ama ben bir türlü toparlanamıyorum. Gerçekten çok mental olarak çok kötüyüm. Ne yapmam ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. Barışmak istiyorum ama bu şekilde kabul edemem. Sizce ne yapmalıyım?
Bir kızla bir erkek arkadaş elbette olur buna yorum bile yapmıyorum ama Ayşeyi sevseydi onla olamazdı demek ki her şey erkeğin istemesine bağlı değil kız arkadaş ayağına çevresinde tutuyor var böyle hemcinslerimiz adam aşkla gözüne bakıyor o benim kankam yaaa diyerek ego tatmini için adamı kullanmak için tutuyor çevresindeEger Ayseyi sevseydi, Ayseyi isteseydi onunla olurdu seninle niye ciksinki? Bir kizla bir erkek arkadas neden olur bende anlamam. Ben kabul etmezdim ama onunla iliskisi oldugunuda dusunmuyorum.
Ali Ayşe'yi seviyorMerhabalar, geçen yıl uzun süren bir platonik bir seviginin ardından geçtiğimiz yaz biriyle tanıştım. Tanıdığım ilk andan itibaren evimde gibi hissettim sanki. 9 aydır birbirimizin hayatındayız. 7 aydır da sevgiliyiz. Sevgiliydik yani. Aslında her şey mükemmel gidiyordu elbette mükemmellik olmaz bunu biliyorum ama beraberken çok mutluyduk bu yeterliydi. Ona çok aşığım bunu dürüstlükle kendime itiraf ediyorum. İlişkimizin başından beri tek bir sorunumuz oldu. Ben okuyorum o ise bir firmada mühendis olarak çalışıyor. Beni bütün arkadaşlarıyla tanıştırdı. İlk tanıştırdığı arkadaşlarından biri adına ayşe diyelim. Ayşeyi en başından beri ben hiç sevemedim ama başta sesim çıkmadı sadece çok hoşlanmadığımı söyledim. Sonrasında bir gün ben okuldan çıktım o da bir konferansa katılmıştı ve konum olarak bana baya yakındı. Bende yanına gitmek istedim. O da Ayşe burada sen gelme istersen dedi. Kavga ettik tabi yalvar yakar barıştık ben gittim sonra. Sonrasında bir gün gece film izlerken aniden bu kız mesaj attı. Telefonunu alıp baktığımda gecelerce mesajlaştıklarını kıza ayşem yazdığını falan gördüm. Bu şekilde onlarca olay sayabilirim sırf bu kız yüzünden çıkmış maksimum 2 haftada bir kavga etmeye başlamıştık son dönemde. En son artık ya bu kızla iletişmini kesersin ya da senden ayrılırım dedim. O da onun çok yakın arkadaşı olduğunu böyle bir şey yapmanın kendisine saygısızlık olacağını söyledi. Bitirdik bizde 1 hafta önce ama bildiğiniz ikimizde ağlaya ağlaya ayrıldık birbirimizden. Benden nefret etmeni istemiyorum seni çok seviyorum severek ayrılıyorum ama böyle bir şey yapamam dedi. O kıza karşı hislerinin olmadığı hakkında yeminler etti ama iletişimini kesemeyeceğini söyledi. Bizde ayrıldık tamamen ama ben bir türlü toparlanamıyorum. Gerçekten çok mental olarak çok kötüyüm. Ne yapmam ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. Barışmak istiyorum ama bu şekilde kabul edemem. Sizce ne yapmalıyım?
Senle ağlayarak! da olsa ilişkisini bitirebiliyorken Ayşe'si ile bitirmiyor. Ayıp olur diyor vs. Sana rağmen onunla görüşüyor ve mesajlaşıyor. Sen sanki sonradan eklenmişsin gibi. Olmasan da olurmuş gibi...Merhabalar, geçen yıl uzun süren bir platonik bir seviginin ardından geçtiğimiz yaz biriyle tanıştım. Tanıdığım ilk andan itibaren evimde gibi hissettim sanki. 9 aydır birbirimizin hayatındayız. 7 aydır da sevgiliyiz. Sevgiliydik yani. Aslında her şey mükemmel gidiyordu elbette mükemmellik olmaz bunu biliyorum ama beraberken çok mutluyduk bu yeterliydi. Ona çok aşığım bunu dürüstlükle kendime itiraf ediyorum. İlişkimizin başından beri tek bir sorunumuz oldu. Ben okuyorum o ise bir firmada mühendis olarak çalışıyor. Beni bütün arkadaşlarıyla tanıştırdı. İlk tanıştırdığı arkadaşlarından biri adına ayşe diyelim. Ayşeyi en başından beri ben hiç sevemedim ama başta sesim çıkmadı sadece çok hoşlanmadığımı söyledim. Sonrasında bir gün ben okuldan çıktım o da bir konferansa katılmıştı ve konum olarak bana baya yakındı. Bende yanına gitmek istedim. O da Ayşe burada sen gelme istersen dedi. Kavga ettik tabi yalvar yakar barıştık ben gittim sonra. Sonrasında bir gün gece film izlerken aniden bu kız mesaj attı. Telefonunu alıp baktığımda gecelerce mesajlaştıklarını kıza ayşem yazdığını falan gördüm. Bu şekilde onlarca olay sayabilirim sırf bu kız yüzünden çıkmış maksimum 2 haftada bir kavga etmeye başlamıştık son dönemde. En son artık ya bu kızla iletişmini kesersin ya da senden ayrılırım dedim. O da onun çok yakın arkadaşı olduğunu böyle bir şey yapmanın kendisine saygısızlık olacağını söyledi. Bitirdik bizde 1 hafta önce ama bildiğiniz ikimizde ağlaya ağlaya ayrıldık birbirimizden. Benden nefret etmeni istemiyorum seni çok seviyorum severek ayrılıyorum ama böyle bir şey yapamam dedi. O kıza karşı hislerinin olmadığı hakkında yeminler etti ama iletişimini kesemeyeceğini söyledi. Bizde ayrıldık tamamen ama ben bir türlü toparlanamıyorum. Gerçekten çok mental olarak çok kötüyüm. Ne yapmam ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. Barışmak istiyorum ama bu şekilde kabul edemem. Sizce ne yapmalıyım?
Senle ağlayarak! da olsa ilişkisini bitirebiliyorken Ayşe'si ile bitirmiyor. Ayıp olur diyor vs. Sana rağmen onunla görüşüyor ve mesajlaşıyor. Sen sanki sonradan eklenmişsin gibi. Olmasan da olurmuş gibi...Merhabalar, geçen yıl uzun süren bir platonik bir seviginin ardından geçtiğimiz yaz biriyle tanıştım. Tanıdığım ilk andan itibaren evimde gibi hissettim sanki. 9 aydır birbirimizin hayatındayız. 7 aydır da sevgiliyiz. Sevgiliydik yani. Aslında her şey mükemmel gidiyordu elbette mükemmellik olmaz bunu biliyorum ama beraberken çok mutluyduk bu yeterliydi. Ona çok aşığım bunu dürüstlükle kendime itiraf ediyorum. İlişkimizin başından beri tek bir sorunumuz oldu. Ben okuyorum o ise bir firmada mühendis olarak çalışıyor. Beni bütün arkadaşlarıyla tanıştırdı. İlk tanıştırdığı arkadaşlarından biri adına ayşe diyelim. Ayşeyi en başından beri ben hiç sevemedim ama başta sesim çıkmadı sadece çok hoşlanmadığımı söyledim. Sonrasında bir gün ben okuldan çıktım o da bir konferansa katılmıştı ve konum olarak bana baya yakındı. Bende yanına gitmek istedim. O da Ayşe burada sen gelme istersen dedi. Kavga ettik tabi yalvar yakar barıştık ben gittim sonra. Sonrasında bir gün gece film izlerken aniden bu kız mesaj attı. Telefonunu alıp baktığımda gecelerce mesajlaştıklarını kıza ayşem yazdığını falan gördüm. Bu şekilde onlarca olay sayabilirim sırf bu kız yüzünden çıkmış maksimum 2 haftada bir kavga etmeye başlamıştık son dönemde. En son artık ya bu kızla iletişmini kesersin ya da senden ayrılırım dedim. O da onun çok yakın arkadaşı olduğunu böyle bir şey yapmanın kendisine saygısızlık olacağını söyledi. Bitirdik bizde 1 hafta önce ama bildiğiniz ikimizde ağlaya ağlaya ayrıldık birbirimizden. Benden nefret etmeni istemiyorum seni çok seviyorum severek ayrılıyorum ama böyle bir şey yapamam dedi. O kıza karşı hislerinin olmadığı hakkında yeminler etti ama iletişimini kesemeyeceğini söyledi. Bizde ayrıldık tamamen ama ben bir türlü toparlanamıyorum. Gerçekten çok mental olarak çok kötüyüm. Ne yapmam ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. Barışmak istiyorum ama bu şekilde kabul edemem. Sizce ne yapmalıyım?
Kız deli misin sen? Kıza Ayşe’m diye hitap edecek. Senin yerine Ayşeyi seçecek daha neyin derdindesin senMerhabalar, geçen yıl uzun süren bir platonik bir seviginin ardından geçtiğimiz yaz biriyle tanıştım. Tanıdığım ilk andan itibaren evimde gibi hissettim sanki. 9 aydır birbirimizin hayatındayız. 7 aydır da sevgiliyiz. Sevgiliydik yani. Aslında her şey mükemmel gidiyordu elbette mükemmellik olmaz bunu biliyorum ama beraberken çok mutluyduk bu yeterliydi. Ona çok aşığım bunu dürüstlükle kendime itiraf ediyorum. İlişkimizin başından beri tek bir sorunumuz oldu. Ben okuyorum o ise bir firmada mühendis olarak çalışıyor. Beni bütün arkadaşlarıyla tanıştırdı. İlk tanıştırdığı arkadaşlarından biri adına ayşe diyelim. Ayşeyi en başından beri ben hiç sevemedim ama başta sesim çıkmadı sadece çok hoşlanmadığımı söyledim. Sonrasında bir gün ben okuldan çıktım o da bir konferansa katılmıştı ve konum olarak bana baya yakındı. Bende yanına gitmek istedim. O da Ayşe burada sen gelme istersen dedi. Kavga ettik tabi yalvar yakar barıştık ben gittim sonra. Sonrasında bir gün gece film izlerken aniden bu kız mesaj attı. Telefonunu alıp baktığımda gecelerce mesajlaştıklarını kıza ayşem yazdığını falan gördüm. Bu şekilde onlarca olay sayabilirim sırf bu kız yüzünden çıkmış maksimum 2 haftada bir kavga etmeye başlamıştık son dönemde. En son artık ya bu kızla iletişmini kesersin ya da senden ayrılırım dedim. O da onun çok yakın arkadaşı olduğunu böyle bir şey yapmanın kendisine saygısızlık olacağını söyledi. Bitirdik bizde 1 hafta önce ama bildiğiniz ikimizde ağlaya ağlaya ayrıldık birbirimizden. Benden nefret etmeni istemiyorum seni çok seviyorum severek ayrılıyorum ama böyle bir şey yapamam dedi. O kıza karşı hislerinin olmadığı hakkında yeminler etti ama iletişimini kesemeyeceğini söyledi. Bizde ayrıldık tamamen ama ben bir türlü toparlanamıyorum. Gerçekten çok mental olarak çok kötüyüm. Ne yapmam ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. Barışmak istiyorum ama bu şekilde kabul edemem. Sizce ne yapmalıyım?
Ağlayan erkek=Uzak durulası gereken erkek. Bunu bilir, bunu söylerim.Konu sahibi, sevgilinin ağlamasına ben inanmadım bacım. Sen de inanma.
Seni kaybetmekten korkmuyor. Secimini direkt yapmış. Neden onun old ortama senin gelmenden rahatsız ? Çünkü Ayşe ye karşı sevgilisi olan bi adam imajı çizmek istemiyor. Gayet müsait, serbest görünmek istiyor. Ki uygun pH ortamında kıza kolayca yesillenebilsin. Tam çakal
Tamam en rahat sizsiniz.. Konu sahibinin konusuna o kadar alakasız bi şekilde "konu" oldunuz ki.. O kadar içerlediyseniz siz de açın bi konu..Ben genel olarak sık boğaz etmeleri açısından öyle yazdım. O kadar guvenmiyorsa zaten birlikte olmasın. Ona evlen diyen yok .
Alakasız tek bi sey görüyorum oda sizin yorumunuz.Tamam en rahat sizsiniz.. Konu sahibinin konusuna o kadar alakasız bi şekilde "konu" oldunuz ki.. O kadar içerlediyseniz siz de açın bi konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?