-
- Konu Sahibi bombabombanoktacom
Aman bak onenu ne dert etrin beni engellemis diye bs ver ben lise donemindeyken sevgilim benden ayrilmisdi olece sebesiz yere telefon numarasini bile deyisti ve birgun karsimda kendisini gordum yeni sevgili yapmis sarmas dolas benim birdahz karsima cikma dedim lutfen o gunden sonra hic cikmadi karsima ve yillar gecdi icimde hala bir ofke var evet cunku sebebsiz yereydi 10yil gecdi nerdeyse aradan suanda yine yollarimiz kesisdi esimin amcasi onun teyzesiyle evli ve kendiside gitti benm kuzenimle nisanlandi yani yillar sonrasa karsina ciksa onune bakcaksin hic olmamis gibi iykide olmamis diceksin emin ol cunku ben hep diyorum iykide onunla olmamis esim cikmis karsima onunla evlenmisim diye3-4 gün önce ayrıldık. Daha doğrusu beni terketti. Sonra 2-3 gün sonra numaramı ve sosyal medyadan beni sildi ben de dayanamadım. bana ilişki boyunca çok kötü davranmıştı üstüne beni üzdüğünü ve eski sevgilisini belkide unutamadığını söyleyip kendi kendine ayrıldı. Dün yazdım bari sosyal medyadan ben çıkarsaydım diye böylesi daha iyi dedi. Görüşmek istedim son kez kabul etmedi sonra görüşelim dedi ben de içinden gelmiyorsa görüşmeyelim dedim o da dünden razıymış tamam dedi. İlişki boyunca hem alttan alan sineye çeken ve sevmeye çalışan taraftım. tanımak için ilk adımı attığım için sanırım bunlar başıma geldi. Kendisine benim duygularımla oynadığını ve beni maddi manevi yıprattığını söylediğim için önce bir düzine yazı yazdı sonra engelledi. Dün ınstadan engellememişti baktım bugün de ordan engellemiş. Kaldıramadı sanırım söylediklerimi. aynı iş yerindeyiz maalesef..
sizce kaldıracak mı? İçimde büyük bir Nefret var gerçekten
Engeli kaldırsa ne olur ? Sizi istemiyor,acı ama gerçek olan bu.Lütfen üzerine düşüp hem kendini bi halt sanmasına fırsat vermeyin hem de saplantılı,özgüvensiz,zayıf bi karakter gibi görünmeyin.Sizde onu engelleyin olsun bitsin.Görüncede görmezlikten gelin yoksa her daim cepte görür sizi pişman olursunuz.3-4 gün önce ayrıldık. Daha doğrusu beni terketti. Sonra 2-3 gün sonra numaramı ve sosyal medyadan beni sildi ben de dayanamadım. bana ilişki boyunca çok kötü davranmıştı üstüne beni üzdüğünü ve eski sevgilisini belkide unutamadığını söyleyip kendi kendine ayrıldı. Dün yazdım bari sosyal medyadan ben çıkarsaydım diye böylesi daha iyi dedi. Görüşmek istedim son kez kabul etmedi sonra görüşelim dedi ben de içinden gelmiyorsa görüşmeyelim dedim o da dünden razıymış tamam dedi. İlişki boyunca hem alttan alan sineye çeken ve sevmeye çalışan taraftım. tanımak için ilk adımı attığım için sanırım bunlar başıma geldi. Kendisine benim duygularımla oynadığını ve beni maddi manevi yıprattığını söylediğim için önce bir düzine yazı yazdı sonra engelledi. Dün ınstadan engellememişti baktım bugün de ordan engellemiş. Kaldıramadı sanırım söylediklerimi. aynı iş yerindeyiz maalesef..
sizce kaldıracak mı? İçimde büyük bir Nefret var gerçekten
Bunun sevmekle ilgili oldugunu dusunmuyorum.Neden bu kadar kötüsünüz? Üzüntülü ve terkedilmiş biri var burada daha 2-3 gün olmuş bu kadar gaddar olmanızın sebebi ne tam olarak? sevmenin ne demek olduğunu bilmemeniz mi?
bi iki yardımımolduysa ne mutlu canımT
Teşekkür ederim yorumunuz için dikkate alacağım emin olun
Rahatsız etmedim.son bir konuşma yaptık kendisinin zoruna gideceği durumlar yaşattığı için vicdan yapmasından kaynaklı böyle bir şey yaptı.Bunun sevmekle ilgili oldugunu dusunmuyorum.
Karsi taraf istemiyor ısrar etmek dogru degil.
Yine sev ayrilmis olmaniz engel degil sevmenize ama kendinizi engelletmeyin yahu aramayin sormayin icinizde yasayin hos mu yani is arkadasiniz ayni zamanda size engelleyecek kadar rahatsiz etmeniz.
Canım çok teşekkür ederim desteğin içinAman bak onenu ne dert etrin beni engellemis diye bs ver ben lise donemindeyken sevgilim benden ayrilmisdi olece sebesiz yere telefon numarasini bile deyisti ve birgun karsimda kendisini gordum yeni sevgili yapmis sarmas dolas benim birdahz karsima cikma dedim lutfen o gunden sonra hic cikmadi karsima ve yillar gecdi icimde hala bir ofke var evet cunku sebebsiz yereydi 10yil gecdi nerdeyse aradan suanda yine yollarimiz kesisdi esimin amcasi onun teyzesiyle evli ve kendiside gitti benm kuzenimle nisanlandi yani yillar sonrasa karsina ciksa onune bakcaksin hic olmamis gibi iykide olmamis diceksin emin ol cunku ben hep diyorum iykide onunla olmamis esim cikmis karsima onunla evlenmisim diye
Kesinlikle sevgi böyle bir şey değil zatenBence sizin nefretiniz sizi sevmediği için. onca çabaya rağmen alttan almalarınıza rağmen sizi terk etmesi. Ama sevgi böyle bir şey değil.
Gayet iyiyim artık iyi ki de engellemiş biliyor musun sırtımdan bi yük kalktı gerçektenArkadaşım sakin ol evet gurursuz davranmışsın kendini ezdirmişsin ama hepimiz herhalde yaşadık bunları. Olur insanın kendini hiç değerindeki bi erkek için paspas gibi çiğneyip çiğnettiği anlar olur. Ama sonra silkinip eh be demek lazım. Sen o noktaya gelmişsin düşünüp düşünüp kendini üzeceğine spor mu olur hobi mi arkadaş takılması mi kendini oyalayacak birşey bul. Buradan öte hala iletişim kurmaya çalışırsan görüşelim konuşalım engeli kaldırdın indirdin sohbetleri yaparsan iyice ezik durumuna düşersin ve unutman da zorlaşır. Boşver gitsin artık
Iletisime gecmeyim mumkun oldugunca hicbir sey.yokmus gibi hayatiniza devam edin bence.Rahatsız etmedim.son bir konuşma yaptık kendisinin zoruna gideceği durumlar yaşattığı için vicdan yapmasından kaynaklı böyle bir şey yaptı.
Zaten tamamen bitti benim için artık çok iyiyimsorunun cevabı çok basit: önünüze bakmak
engeli kaldırsa napacaksınız, siz mi engel basacaksınız ?
komik ve çocukça olmaz mı ?
ve adama "aman iyi ki ayrılmışım, amma çocukmuş" dedirtmez mi?
çok doğru yazmışsınız,iç sesimin dili olmuşsunuz resmen.Teşekkür ederim ben de böyle düşünüyorum.Başından beri de böyle düşünüyordum.Olan oldu biten bitti giden gitti artık çok iyiyim şükürler olsun.4 aydır üzerimde bi yorgunluk vardı o yorgunluktan gözlerim ağrıyordu resmen o bitti artık eskisi gibi şen şakrak ve enerji doluyumİlişki boyunca sizi üzmüş. maddi manevi yıpratmış. kendisine söylediğiniz ve iddia ettikleriniz bunlar. üstüne bir de eski sevgilisini unutamamış. yani nereden tutsanız elinizde kalıyor.
ilişki boyunca ben alttan aldım demişsiniz. söylediğinizin aksine ilişkide sorun yaşama nedeniniz en başta sizin adım atmanız değil. sizi istemeyen ve sevmeyen biriyle "zorla" bir ilişki yaşamaya çalışmanız. çünkü en baştan beri ilişkiye hazır olan ve isteyen sadece sizmişsiniz. o ise siz istediğiniz için o ilişkiyi yaşamış. siz, o sizi sevsin diye fedakarlıklar yapmışsınız. alttan almışsınız. bunları sizden o istememiş. sizi istemeyen biri sizi istesin diye uğraşmışsınız. sonucu ise değiştirememişsiniz.
sizi gerçekten seven biriyle ilişki yaşarsanız. alttan almalar da fedakarlıklar da karşılıklı olur. sizi seven bir insan bir anda, yaşadığınız ilk sorunda sizi böyle her yerden engelleyip çekip de gitmez.