Ayrıldık ve engelledi ne yapacağım

Asam sizi istememiş ötesi mi var? Onun yaptığı değil sizin yaptığınız normal değil.Takıntılısınız, kendinize saygınız ve gururunuz olmalı. Bittiyse bitmiştir, ne hırsı?

Asam sizi istememiş ötesi mi var? Onun yaptığı değil sizin yaptığınız normal değil.Takıntılısınız, kendinize saygınız ve gururunuz olmalı. Bittiyse bitmiştir, ne hırsı?
Neden bu kadar kötüsünüz? Üzüntülü ve terkedilmiş biri var burada daha 2-3 gün olmuş bu kadar gaddar olmanızın sebebi ne tam olarak? sevmenin ne demek olduğunu bilmemeniz mi?

Gerçekten bukadar gurursuz olacak kadar aşıkmısın ona. Bu soruyu sor kendine bukadar küçük düşecek değersizleşecek kadar mı aşıksın. Yüzüne karşı eski sevgilimi unutamadım demiş daha neden yüzsüz gibi yazıyorsun senin yerinde olsam aynı anda heryerden engelleyen kişi ben olurdum.

Neden bilmiyorum yapamadım işte.Aşık olacak hiçbir yanı yoktu inanır mısın. Tip desen yok para desen yok iyi huy yok nezaket yok hiçbir şey yok.Sanırım psikolojik destek almam lazım.Bu kadar boş sorunlu bi insandan ayrılmış olmanın hüznü bu kadar yoğun olmamalı.İnsan kaybetmekten korkuyorum sanırım ben

sen şimdi önüne bakıcaksın gülğceksin eğleniceksin sakın üzüldügünü gösterme onun yüzüne dahi, bakma ewrim geçir saçını tarzını falan değiştir iyi, gelcektir umursamamaya çalış

dünyanın sonu değil onunla dogmadın onsuz da ölmezsin böyle düşün

Hayır canım sen terkedilmeyi kabullenemedin ve sanırım yalnız kalma korkusu var sende birini bulsan seninle ilgilenen biri olsa şuan o kişiyi umursamayacaksın bile hepimiz geçtik bu yollardan o yüzden mesaj yazanlar acımasız başka türlü kendine gelemezsin birilerinin sana yüzsüz olma gururlu ol demesi gerekiyor sende engelle heryerden ve sil engeli kaldırmasını bekleme o sana dönse bile sen kabul etme eğer kabul edersen bukez aşık olursun ve acı neymiş o zaman yaşarsın önüne bak hayat kısa

eski, eşime boşanma dawası, açtığımda bana dediki seni istemiyorum bu lafa ortalıgı yıkyım sen kimsin ki beni, istemiyosun falan mügedeki, meshur lafı bile kullanmıştım seni tuwaletime fırça olarak dahi almam demiştim yapma canım asla kendini ezdirme gururnla oynatma hiç kimseyi sen kendine deger wer ki baskalarıda sana deger wersin

Neden bu kadar kötüsünüz? Üzüntülü ve terkedilmiş biri var burada daha 2-3 gün olmuş bu kadar gaddar olmanızın sebebi ne tam olarak? sevmenin ne demek olduğunu bilmemeniz mi?

Sevgi demek birini tutkuyla isteyip onun istediklerini göz ardı etmek ve onun kararına saygı duymamak değildir. Sevgi karşıdakine zarar vermemek ve onun siz olmadan da yaşamak istemesini kabul edebilmektir, o istemediğinde artık hayatında olmamaktır. Bunu yapabilmektir. Sosyal medyada veya telefondan artık kendinizi göstermemenizdir. Sizden tiksinmeden ilişkiyi koparamadıysa engellemesi normal.

Bir sürü kişi ayrılınca sosyal medyadan çıkarır ve engeller. Uzun süren karşılıklı sevginin olduğu ilişkiler bile bitebilir, karşılıklı saygı varsa belki sonradan normal selamlaşıyor ama o kadar.

Sevgi biri sizden hoşlanmadığında, ama ben istiyorum diye peşinden duygu sömürüsü yapmak da demek değildir.

Ben niye kötü oluyorum? Burada sizi istemeyen ve bunu hissettiren birini, sırf kendinizi ona yakıştırdığınız için isteyen, saplantılı düşünen ve bunu anlamak istemeyen sizsiniz. Yardım alın.

Tam brni anlatmisin asik.olacak hiç bir yanı yok yeski sevgilisini unutmamış ama itiraf etmedi bana bizde ayrıldık 1 hafta oldu ben terk edildim önce wats.dan engelledi sonra ben normal telefon mesajından yazdim numaramı sil dedi bende sildim ben edildikten sonra engeli kaldırmış ama bus eğer ben engelledim adam istemiyor yapacak bir sey yok bizim onlara duyduğumuz sey sevgi değil hırs haline getirdik peki aynı iş yerinde gördükçe sizi nasıl davranıyor konusomusunuz iş için vs..

Kötüsünüz çünkü Neyi nasıl konuşacağınızı bilmiyorsunuz.Lütfen bana yorum yazmayın şikayet ederim sizi

T
Teşekkür ederim yorumunuz için dikkate alacağım emin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…