- 26 Temmuz 2020
- 135
- -26
- 27
-
- Konu Sahibi bombabombanoktacom
Bir şey yapmaya gerek var mı gerçekten nefretiniz nefret değil bence hayal kırıklığı emek vermişsiniz ve belli ki kullanılmışsınız bu nefret değil önünüze bakın bir süre sonra Hiç lik hissediceksiniz. Ve diğer arkadaşlara katılıyorum belli saplantılısınız bir daha görüşmek bari ben engelleseydim bunlar normal cümleler değil sizi istemiyor bu kadar..3-4 gün önce ayrıldık. Daha doğrusu beni terketti. Sonra 2-3 gün sonra numaramı ve sosyal medyadan beni sildi ben de dayanamadım. bana ilişki boyunca çok kötü davranmıştı üstüne beni üzdüğünü ve eski sevgilisini belkide unutamadığını söyleyip kendi kendine ayrıldı. Dün yazdım bari sosyal medyadan ben çıkarsaydım diye böylesi daha iyi dedi. Görüşmek istedim son kez kabul etmedi sonra görüşelim dedi ben de içinden gelmiyorsa görüşmeyelim dedim o da dünden razıymış tamam dedi. İlişki boyunca hem alttan alan sineye çeken ve sevmeye çalışan taraftım. tanımak için ilk adımı attığım için sanırım bunlar başıma geldi. Kendisine benim duygularımla oynadığını ve beni maddi manevi yıprattığını söylediğim için önce bir düzine yazı yazdı sonra engelledi. Dün ınstadan engellememişti baktım bugün de ordan engellemiş. Kaldıramadı sanırım söylediklerimi. aynı iş yerindeyiz maalesef..
sizce kaldıracak mı? İçimde büyük bir Nefret var gerçekten
Yazmak için böyle saçma bahaneler aramayın. Kabullenin.Dün yazdım bari sosyal medyadan ben çıkarsaydım diye
senı sevmeyen bırıyle mutlu mu olcaktn?terkedılmek onur kırıcı. sırf hırs ve ıntıkam ugruna yada nasıl bana bunu yapar dıyen garıp gururun ugruna onu gerı ıstıyosun. 1 sn mı bıle harcamam. cekıp gıdınce ulasılmaz dıye daha mı tatlı gelıo anlamıyorum kı ne bu gıdenın arkasından bıtmeyen yaslar ofkeler. sevmıyor. degısmez kı bu? zorlancak ıs olsa neyse. herkes bakıyo hayatına herkes kendıne yasıyor cogunlukla ve haklı olarak bencıller bencılız oyle de olmalıyız. neden bırı ıcın kendımı ezeyım yerden yere atayım yahu kinimi bıle haketmez degıl askımı. yazık gunah. unut gec. ne maddı ne manevı bosver . kulfetı varmıs ustunde kalkmıs gıtmıs ıyı ıste. kaldırmazsa kaldırmaz engelı. yolu acık olsun. aynı sekılde senın de. valla genellemek sacma ılıskıler baska baskadır da nedense kacan kovalanıyo..3-4 gün önce ayrıldık. Daha doğrusu beni terketti. Sonra 2-3 gün sonra numaramı ve sosyal medyadan beni sildi ben de dayanamadım. bana ilişki boyunca çok kötü davranmıştı üstüne beni üzdüğünü ve eski sevgilisini belkide unutamadığını söyleyip kendi kendine ayrıldı. Dün yazdım bari sosyal medyadan ben çıkarsaydım diye böylesi daha iyi dedi. Görüşmek istedim son kez kabul etmedi sonra görüşelim dedi ben de içinden gelmiyorsa görüşmeyelim dedim o da dünden razıymış tamam dedi. İlişki boyunca hem alttan alan sineye çeken ve sevmeye çalışan taraftım. tanımak için ilk adımı attığım için sanırım bunlar başıma geldi. Kendisine benim duygularımla oynadığını ve beni maddi manevi yıprattığını söylediğim için önce bir düzine yazı yazdı sonra engelledi. Dün ınstadan engellememişti baktım bugün de ordan engellemiş. Kaldıramadı sanırım söylediklerimi. aynı iş yerindeyiz maalesef..
adam zaten istemiyormuş baştan beri siz zorla ilişki yürütmeye çalışmışsınız eşiniz değil nişanlınız değil ayrılma hakkı yok mu adamın sizden pekala da varr nünüze bakın bundan sonra da size değer veren ilişkiler yaşayın3-4 gün önce ayrıldık. Daha doğrusu beni terketti. Sonra 2-3 gün sonra numaramı ve sosyal medyadan beni sildi ben de dayanamadım. bana ilişki boyunca çok kötü davranmıştı üstüne beni üzdüğünü ve eski sevgilisini belkide unutamadığını söyleyip kendi kendine ayrıldı. Dün yazdım bari sosyal medyadan ben çıkarsaydım diye böylesi daha iyi dedi. Görüşmek istedim son kez kabul etmedi sonra görüşelim dedi ben de içinden gelmiyorsa görüşmeyelim dedim o da dünden razıymış tamam dedi. İlişki boyunca hem alttan alan sineye çeken ve sevmeye çalışan taraftım. tanımak için ilk adımı attığım için sanırım bunlar başıma geldi. Kendisine benim duygularımla oynadığını ve beni maddi manevi yıprattığını söylediğim için önce bir düzine yazı yazdı sonra engelledi. Dün ınstadan engellememişti baktım bugün de ordan engellemiş. Kaldıramadı sanırım söylediklerimi. aynı iş yerindeyiz maalesef..