Ayrılan erkek neden sosyal medyada hiç bir yerden silmez??

Ahh ahhh.. aynı.. Bizde de aynıydı erkek gibi takılan da kız gibi kapris yapan da. Bir kez olsun tepkimi ortaya koymama izin vermedi. Zeytinyağı gibiydi her durumda üste çıkardı ve ben deli olurdum. Ona belli etmez telefonu kapattığımda kriz geçirirdim. Bazen diyordum bak bu yaptığın normal değil bunlardan hoşlanmıyorum diye ve üstüne üstüne giderdi o durumun ve bundan keyifte alırdı. Kızdığımda bak bunu konusmustuk yapma demistim anlaşmıştık bu ne böyle dediğimde off pofff bak ben huzursuzluk istemiyorum yapma şunu diye iyice gererdi beni.
Inan barışmak istediğim için değil. Sadece geldiği gibi geri gönderme hazzını yaşamayı o kadar çok istiyorum ki. Tek sebebi bu

Bende yok sadece lisede ergenken hayatıma giren 1 2 kişi var o kadar onları da ciddiye almadığım için arkadaş listemdeler. Daha sonrasındakiler yok. Gerekte yok. Koleksiyon gibi..

Ama bu seni beklentiye sokuyo
Ben de istiyorumm bi yazsin hele pismanim desinn oooo ucarim havamdan gecilmez. Cvp atmam diyorum suan ama eminim atarim.
Ayyy bugun cok bahsettim bi halt ettim suan. Kendime o kadar sinir oldum ki. Youtube da kanalina yanlislikla abone oldum. Soka girdim ciktim bi daha oldum. Olmalara doyamadim. Olan oldu. Onu silmemi kolaylastirir en azindan. Kendime sinirlenip onu silmek istiyorum:)

Ayy kötü olmuş çıkmana rağmen yine de bildirim gidiyor mu
Vardır bunda da bi hayır diyelim biz

Senin silmeni bekliyodur sonradan suçlamak icin ........bak ben silmedim ama o sildi demek icin.erkek iste

Off bilmiyorum. Gidiyodur buyuk ihtimalle. Bi de iki kez abone oldum ciktim. Kesin bisiler gitmistir. Olan oldu napim
Neyse en azından bir tane bindirim göndercek ya her kaldırıp geri abone alışında gitse bildirim manyak bu kız ne yapmaya çalışıyor derdi

Neyse en azından bir tane bindirim göndercek ya her kaldırıp geri abone alışında gitse bildirim manyak bu kız ne yapmaya çalışıyor derdi

Ben bu sabah sildim... hemen anlamasini istemedigimden birtakim onlemler de aldim. Boyle kendime acı vermekten baska bir sey yapmiyorum.
Olmussa bir hayir olmamissa bin hayir aramaliymis insan

Dün akşam haberlerde vardı. sosyal medyada eski sevgilisinin fotoğraflarını silmeyen kişiye 1-4 yıl arası hapis cezası varmış. Mahkemeye verebilirsin istersen:)

Dün akşam haberlerde vardı. sosyal medyada eski sevgilisinin fotoğraflarını silmeyen kişiye 1-4 yıl arası hapis cezası varmış. Mahkemeye verebilirsin istersen:)
Ahahha yok biz o kısmı aştık:) sadece takiplesmeden çıkamıyoruz ikimiz de :)

Ben bu sabah sildim... hemen anlamasini istemedigimden birtakim onlemler de aldim. Boyle kendime acı vermekten baska bir sey yapmiyorum.
Olmussa bir hayir olmamissa bin hayir aramaliymis insan
Tabi orası öyle vardır her yaşanan da bi hayır

nası ya içinde biz olsak bile mi?

benim mezuniyet fotolarımın hepsinde var ben de onları bıraktım çünkü mezuniyetim çüş yani.

benim mezuniyet fotolarımın hepsinde var ben de onları bıraktım çünkü mezuniyetim çüş yani.
Aynen içinde siz olsanız bile :) karşı taraf bundan rahatsızlık duyarsa bu artık suç sayılıyor. Bunu haberler de ben de görmüştüm

Toplu fotoğraf değil sanırım. Başbaşa ikinizin olduğu yada sadece o kişi varsa olabiliyor.. Sen araştır bence bunu:)

Toplu fotoğraf değil sanırım. Başbaşa ikinizin olduğu yada sadece o kişi varsa olabiliyor.. Sen araştır bence bunu:)

yok sadece ikimiz değil de mesela bazı arkadaşlarımla onsuz yok. ya da düğününe gitmişiz arkadaşımın toplu fotolarda o da var yani onun olduğu tüm fotoları silersem geriye benim hayatımdan anı kalmıyor.

tabiki ikili fotomuz kalmadı mümkün mertebe herşeyi sildim

hatta bi arkadaşımla foto çekilmişiz onda bile arkadan geçerek kareye girmiş arkadaşım koymuş orda bile var yani pesss!

Çok tatlısın yaa

Kafada bitirememiş ve ne kaybettiğine dön bir bak mantığıyla sürekli paylaşım yapıyor olabilir. İlişki ne kadar sürdü, nasıl ve neden bitti bilemiyorum tabi.

Kafada bitirememiş ve ne kaybettiğine dön bir bak mantığıyla sürekli paylaşım yapıyor olabilir. İlişki ne kadar sürdü, nasıl ve neden bitti bilemiyorum tabi.
Biraz onun şımarıklığı biraz da uzaklık etken oldu sanırım ayrılmamızda.. Geçen gün yine hikaye paylaştı inatla bakmadım hikayenin süresi dolmadan paylasimi kaldırdı. Sonra tekrar bi tane paylaştı. Dün yine paylaştı. Inatla da bakmıyorum hikayelere. O da paylaştıkça paylaşıyor. Acaba onu hala kontrol edip etmediğimi merak ettiği için bu kadar hikaye paylaşıyor olabilir mi o bu kadar paylaşmazdı ardışık olarak

Ayrılık dediğin şeyde ilk yapılan şey sosyal medyadan silmektir. Ona diyorsunuz ama siz de silmemişsiniz üstelik pusuya yatmış ne paylaşacak diye edilgen bir konumda bekliyorsunuz. Onun ne yaptığı önemli değil siz kafada bitirmişseniz ve bitmesi gerektiğini düşünüyorsanız "siz" silin ve hayatınıza devam edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…