Ayrı yatıyor

Amin bunların dışında çok bahçe seven balkonda sürekli sebze yetiştiren sabahları günaydın bibercim diyip domatesler utanıp kızarsın die iltifatlar yağdıran da bi eşim var salatalığa da az daha büyüsen abime benziceksin lan hıyar der

Eşiniz mizahi yönü yüksek birine benziyor. İkinizin burçları neydi?

kadının gonderısını mahvediyor gibi hissettim yay - yengeç
Yaylar gezmeyi seven, neşeli,enerjik, özgürlüğüne düşkün bir burç oluyor genel olarak. Yengeçler hassas ve alıngan oluyor . Arkadaşım öyle mesela. Ama herkeste aynı özellikler olmayabilir. Biri ateş biri su burcu Önemli olan iyi anlaşabilmek, birbirini sevmek, saygı duymak tabi. Konunun dışına çıktık gerçekten

Aynen öyle alınıcağim bisey yapmaz zaten kendi kadar bende hayatı seveyim ister konu sahibine eşiyle mutluluklar diliyorum sizinle de görüşmek üzere

48 yaşındayım, eşim hala bana el bebek gül bebek davransın isterim ben de ona öyle davranıyorum. Evlilik; hayat arkadaşlığı, hayat dostluğu, o benim en yakın arkadaşım aynı zamanda..Yalnız kalacaksam evliliğin ne anlamı var..

Ağzım açık okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…