- 3 Kasım 2015
- 450
- 657
- 103
- Konu Sahibi mavimavi33
-
20 yıllık evliyseniz,38 yaş üstü 60 yaş altı ise yaşınız,bunun adı yalnız bırakmak oluyor hiç hoş değil,tmm insan yaş aldıkça hormonları değişiyor ama 60 yaş öncesi bunun için erken bir dönem,biz severiz 35 sonrasını yaşlı görmeye sanki sevgiye ilgiye ihtiyaç belli bir yaştan sonra bitiyormuş gibi davranmaya ama öyle değil elbetteki her yaş sevilmek istenilmek için makul ve gerekli,ben son nefesime kadar hak ettiğim sevginin ilginin peşine düşecem,insan ilgi gördükçe,sevildiğini hissettikçe çiçek açar,o iki aylık sürecin neden geliştiğini anlamak için eşinizin yaşı,hayatındaki değişiklikleri bilmeden yorum yapmak zor,adam 60 yaşındaysa ve ayrı yatıyorsa aldatma yoktur ama farklı sebepler vardır deriz,yok adam 40 yaşındaysa henüz genç neler oluyor allah bilir deriz,durum bu şekil.Eşim 2 ay olacak ayrı yatıyor. Konuşuyoruz ama arkadaşça, bu adam beni çıldırtıyor, rahatlığı, hiç bir problemi çözme gayretinin olmaması. Yirmi yılın sonunda koptukca kopuyoruz. Artık ona odaklanmak istemiyorum, kendimi nasil oyalasam bilmiyorum.
Yasiniz kac???Eşim 2 ay olacak ayrı yatıyor. Konuşuyoruz ama arkadaşça, bu adam beni çıldırtıyor, rahatlığı, hiç bir problemi çözme gayretinin olmaması. Yirmi yılın sonunda koptukca kopuyoruz. Artık ona odaklanmak istemiyorum, kendimi nasil oyalasam bilmiyorum.
Bizimkiler de öyle.birlikte yattıkların gördüğüm çok nadirdir yıllardır.Yaşlandıkça hep ayrı yatıyorlar sürekli duyuyorum etraftanda şaşırıyorum sex hayatları var küs değiller ama ayrı uyuyorlar
İkiniz kaç yaşındasınız? 2 aydır ayrı yatmasının sebebi nedir, aranızda neden soğukluk oldu? Kendinize hobiler edinin , komşularınız ya da arkadaşlarınız varsa onlarla görüşün kafa dağıtın biraz. Örgü,dikiş , nakış işlerinden anlıyorsanız bu şekilde oyalanabilirsiniz mesela.Eşim 2 ay olacak ayrı yatıyor. Konuşuyoruz ama arkadaşça, bu adam beni çıldırtıyor, rahatlığı, hiç bir problemi çözme gayretinin olmaması. Yirmi yılın sonunda koptukca kopuyoruz. Artık ona odaklanmak istemiyorum, kendimi nasil oyalasam bilmiyorum.
Evet ben de çevremden öyle duyuyorum. Bazıları da yaşlanınca daha çok tutunuyor birbirine.Yaşlandıkça hep ayrı yatıyorlar sürekli duyuyorum etraftanda şaşırıyorum sex hayatları var küs değiller ama ayrı uyuyorlar
Şimdi belki size tuhaf gelebilir 32 yaşındayız eşimle biz evlendıgımızden beri birbirimize sarılalım mıcmıc olalım olayını Çocuk olduktan sonra bıraktık çünkü çocukla beraber beden yorgunluklarımız oldu gerek o gerek ben misal haftasonu birgun o uyanıp ilgilendi birgun ben uyku konusunda birbirimize zamanı oluşturmaya çalıştık o arada biz yanlışlıklaEvet ben de çevremden öyle duyuyorum. Bazıları da yaşlanınca daha çok tutunuyor birbirine.
Lohusalık sürecinde bunlar normal bence. Çocuk kaç yaşında peki ? Allah mutluluğunuzu daim etsin.Şimdi belki size tuhaf gelebilir 32 yaşındayız eşimle biz evlendıgımızden beri birbirimize sarılalım mıcmıc olalım olayını Çocuk olduktan sonra bıraktık çünkü çocukla beraber beden yorgunluklarımız oldu gerek o gerek ben misal haftasonu birgun o uyanıp ilgilendi birgun ben uyku konusunda birbirimize zamanı oluşturmaya çalıştık o arada biz yanlışlıklauyurken daha rahat uyuyunca daha verimli gün gecırıp daha mutlu uyandığımızı farkettik mesela aynı anda yatışa geçeriz eğer hastalık yorgunluk vs yoksa . Ve bırbırımıze iyi geceler diyip rahat pozisyonumuz neyse o pozisyonda uyuyoruz inanır mısınız yıllardır tartışmıyoruz unuttuk gitti ne zaman tartıştığımızı sabahları böyle dinç ve gece uyurken yorulmamış şekilde uyanıyoruz efsane iyiyiz
Bence çoğu insan bunu yaşlanınca farkedip çözümü ayrı uyumak zannediyor .
Biz sadece aynı yatakta birimiz kolu üzerinde birimiz yüz üstü uyumayı seviyoruz birbirimize açtığımız alan bu kadar yaniLohusalık sürecinde bunlar normal bence. Çocuk kaç yaşında peki ? Allah mutluluğunuzu daim etsin.Peki cinsellik olmuyor mu bu süreçte? Yaşınız 32 çok gençsiniz , nasıl dayanıyorsunuz cinsellik olmadan?
Ahahahah sizde gelecekteki kendimi gördümBiz sadece aynı yatakta birimiz kolu üzerinde birimiz yüz üstü uyumayı seviyoruz birbirimize açtığımız alan bu kadar yani
Hayır cinsellik konusunda hergün mikmikbunu hâlâ aşamadık ama ikimizde şikayetçi değiliz bunuda stressiz hayata bağlıyoruz çünkü hala eşim yada ben hasta olunca birbirimizi hemen özlüyoruz kafa rahat .
Şuan hamileyim ikiz gebelik . İkinci çocuk olmadı tüplerim tıkanmış tüp bebek yaptırdık doktor ilişki yasak dedi ama opu zamanında bile korunmalı ilişki oldu
bizim o yasaktan hâlâ haberımız yok .kendı kendımıze ; bebeğe bisey olursa birbirimizi bu konuda suçlamayız
Biz bu potansiyelde bir çift değiliz neden dokunmadan 12 hafta geciricez ki diyip yasaktan muaf kıldıkoglumuz 12 yaşında
Rus edebiyatı okuyanlar bilir Rusya’da ve hatta eski Osmanlı’da kadın ve kocanın odaları ayrıymış vallahi çok mantıklı. Ben de şu evde ayrı odamın olmasını isterdim. Bence birlikte yatmanın cinsellikle hiç ilişkisi yok.
Ahahahah sizde gelecekteki kendimi gördümbence de neden dokunmadan 12 hafta geçsin ki son 3 ay mı kaldı doğuma? Sağlıkla, kolaylıkla gelsin ikizler inşallah
Çocuklara özgüvenin gelişmesi ve bağımlı olmamaları için sorumluluk verilmesi iyi olur. Çocuk dışarı çıkınca kendisine vakit ayırmış oluyor ve size de eşinizle baş başa kalma fırsatı oluyor ne güzel. Güzel bir hamilelik süreci diliyorum sizin içinhayır biz daha 9 haftalığız bebişlere babası hergun konuşma yapıyor müzik dinletiyor sizin zamanınız bu kadar şimdi anne baba vakti uslu durun diyip bana gelio
ya aslında işte bu sizin ne yaşadığınızla ve etrafa ne yansıttığınızla alakalı. . Oğlum 7 yaşındayken bile biz babanla dışarı çıkabilir miyiz dediğimizde tabikide çıkabilirsiniz biraz başkasa kalmak sizi mutlu ederse bende mutlu olurum diyebilen bi yaşam tarzına sahipti
Çocuk bile o yaşında biz dışarı çıkarsak kendıne zaman ayırıp yalnız kalabiliceğini bunun kendisine de bize de iyi gelecegını düşünüyordu yan odada ananesi olacağını bildiği halde .
İnsanların birbirine genclıkte tanımadığı o süreçler yaşlanınca yatak ayırma yöntemiyle tamamlandı zannediyor olmaları tamamen hayatı yatağa bağlı plansiz yaşayıp tüketmelerıyle alakalı . Saçma geliyor bana seviştikten sonra ayrı yatakta yatabiliyor olmaları yaşlıların … daha ne kadar birlikte nefes alabilecekleri zamanları kalıyor ki zaten geride . bilmiyorum bu benım düşüncem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?