• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrı yatıyor

Çocuklara özgüvenin gelişmesi ve bağımlı olmamaları için sorumluluk verilmesi iyi olur. Çocuk dışarı çıkınca kendisine vakit ayırmış oluyor ve size de eşinizle baş başa kalma fırsatı oluyor ne güzel. Güzel bir hamilelik süreci diliyorum sizin için 🥰🙏 Hayat geçici, yaşadığımız süre boyunca sevdiklerimizin kıymetini bilelim, sevelim sevilelim ,sevişelim. Bana da seviştikten sonra ayrı yatmak saçma gelir sarılıp uyumak isterim elbette müstakbel eşime:) Ama herkesin ilişki dinamiği aynı değil. Allah bana ve isteyen herkese anlayışlı, sevgi dolu, merhametli,mesleği olan, kendini geliştirmeye açık, yakışıklı, hayvanları seven veeee libidosu yüksek eş nasip etsin inşallah 😂😂
Amin 🤣 bunların dışında çok bahçe seven balkonda sürekli sebze yetiştiren sabahları günaydın bibercim diyip domatesler utanıp kızarsın die iltifatlar yağdıran da bi eşim var 🤣salatalığa da az daha büyüsen abime benziceksin lan hıyar der 🤣🤣

Amin 🤣 bunların dışında çok bahçe seven balkonda sürekli sebze yetiştiren sabahları günaydın bibercim diyip domatesler utanıp kızarsın die iltifatlar yağdıran da bi eşim var 🤣salatalığa da az daha büyüsen abime benziceksin lan hıyar der 🤣🤣
Eşiniz mizahi yönü yüksek birine benziyor.😂😂 İkinizin burçları neydi?

kadının gonderısını mahvediyor gibi hissettim yay - yengeç 🙂
Yaylar gezmeyi seven, neşeli,enerjik, özgürlüğüne düşkün bir burç oluyor genel olarak. Yengeçler hassas ve alıngan oluyor . Arkadaşım öyle mesela. Ama herkeste aynı özellikler olmayabilir. Biri ateş biri su burcu 😂 Önemli olan iyi anlaşabilmek, birbirini sevmek, saygı duymak tabi. Konunun dışına çıktık gerçekten 😂😂🙈

Yaylar gezmeyi seven, neşeli,enerjik, özgürlüğüne düşkün bir burç oluyor genel olarak. Yengeçler hassas ve alıngan oluyor . Arkadaşım öyle mesela. Ama herkeste aynı özellikler olmayabilir. Biri ateş biri su burcu 😂 Önemli olan iyi anlaşabilmek, birbirini sevmek, saygı duymak tabi. Konunun dışına çıktık gerçekten 😂😂🙈
Aynen öyle alınıcağim bisey yapmaz zaten kendi kadar bende hayatı seveyim ister 😀 konu sahibine eşiyle mutluluklar diliyorum sizinle de görüşmek üzere 🌺

20 yıllık evliyseniz,38 yaş üstü 60 yaş altı ise yaşınız,bunun adı yalnız bırakmak oluyor hiç hoş değil,tmm insan yaş aldıkça hormonları değişiyor ama 60 yaş öncesi bunun için erken bir dönem,biz severiz 35 sonrasını yaşlı görmeye sanki sevgiye ilgiye ihtiyaç belli bir yaştan sonra bitiyormuş gibi davranmaya ama öyle değil elbetteki her yaş sevilmek istenilmek için makul ve gerekli,ben son nefesime kadar hak ettiğim sevginin ilginin peşine düşecem,insan ilgi gördükçe,sevildiğini hissettikçe çiçek açar,o iki aylık sürecin neden geliştiğini anlamak için eşinizin yaşı,hayatındaki değişiklikleri bilmeden yorum yapmak zor,adam 60 yaşındaysa ve ayrı yatıyorsa aldatma yoktur ama farklı sebepler vardır deriz,yok adam 40 yaşındaysa henüz genç neler oluyor allah bilir deriz,durum bu şekil.
48 yaşındayım, eşim hala bana el bebek gül bebek davransın isterim ben de ona öyle davranıyorum. Evlilik; hayat arkadaşlığı, hayat dostluğu, o benim en yakın arkadaşım aynı zamanda..Yalnız kalacaksam evliliğin ne anlamı var..

Biz sadece aynı yatakta birimiz kolu üzerinde birimiz yüz üstü uyumayı seviyoruz birbirimize açtığımız alan bu kadar yani 🤣🤣🤣

Hayır cinsellik konusunda hergün mikmik 🙈 bunu hâlâ aşamadık ama ikimizde şikayetçi değiliz bunuda stressiz hayata bağlıyoruz çünkü hala eşim yada ben hasta olunca birbirimizi hemen özlüyoruz 🤣🙈kafa rahat .

Şuan hamileyim ikiz gebelik . İkinci çocuk olmadı tüplerim tıkanmış tüp bebek yaptırdık doktor ilişki yasak dedi ama opu zamanında bile korunmalı ilişki oldu 🙈

bizim o yasaktan hâlâ haberımız yok .kendı kendımıze ; bebeğe bisey olursa birbirimizi bu konuda suçlamayız

Biz bu potansiyelde bir çift değiliz neden dokunmadan 12 hafta geciricez ki diyip yasaktan muaf kıldık 🙈🙈 oglumuz 12 yaşında
Ağzım açık okudum 😃

Back