- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 36
Çalışmanız çok güzel..inşallah başarırsınız..
Şu sorumsuz adamlar yüzünden oluyor hep bunlar..ne var sanki baba olarak çocuğun kreş parasını ödese..
Şimdi siz Avrupa da olsanız bunlar hiç problem olmazdı..nafakayı vermemek hep bize mahsus..
Allah yardımcınız olsun..belki seneye devlet kreşine verirsiniz ..inşallah önünüze güzel bir kapı açılır
1 yıl daha birikim diyorum ben.
Annenize hak verin. Siz ayrı ev kurmussunuz ve kendinize göre bir düzene alismissiniz. Annenize öyle.
Yaşlanmislar, tahammül sınırları dar, dolayısıyla daha fazla anlayış bu işi çözer.
Az duymak Ve az görmek. Kolay mi değil, çocuklarınız için en azından bunu yapın.
Tabi çocuklar ilgiyi giyiyor, yiyor,onunla ısınıyor,çünki biz soyut varlıklarızkadro açılırsa atanma durumum olabilir belkide düz memur olacağım için maaşım düşecek daha temkinli hareket etmem gerektiğini anladım..
nafaka konusunda da defalarca konuştum ama olmadı 3 yılda 10 bin tl birikti bile.. tek alacaklım sen değilsin diyor..
ben iyi bir babayım sen herşeyi maddi düşünüyorsun diyor:))
Tabi çocuklar ilgiyi giyiyor, yiyor,onunla ısınıyor,çünki biz soyut varlıklarızO da gerekli ama maddi ihtiyaçlar ne olacak,adam full demogoji...
Ayrıca ek iş düşünme derim ben.
Birincisi mevcut işindeki performansın düşer, sorun olabilir.
İkincisi bu kadar yoğunluğa can dayanmaz. En iyisi mevcut geliri doğru değerlendirmek.
Araba düşünmüşsün ama o da hesapta olmayan çok masraf çıkarabilir. Benim para biriktirme taktiğim tl de tutmamaktı. Tl olunca daha kolay gözden çıkarıp harcıyordum. Döviz, altın ya da vadeliye yatırmak o yüzden bana daha mantıklı geliyor, kolayca bozulmuyor.
Ayrıca ek iş düşünme derim ben.
Birincisi mevcut işindeki performansın düşer, sorun olabilir.
İkincisi bu kadar yoğunluğa can dayanmaz. En iyisi mevcut geliri doğru değerlendirmek.
Araba düşünmüşsün ama o da hesapta olmayan çok masraf çıkarabilir. Benim para biriktirme taktiğim tl de tutmamaktı. Tl olunca daha kolay gözden çıkarıp harcıyordum. Döviz, altın ya da vadeliye yatırmak o yüzden bana daha mantıklı geliyor, kolayca bozulmuyor.
İyi baba anlayışı bu mu sanki?neyse canım yukarda Allah var..inşallah hayırlı kapılar açılır da bir daha muhattap olmazsınkadro açılırsa atanma durumum olabilir belkide düz memur olacağım için maaşım düşecek daha temkinli hareket etmem gerektiğini anladım..
nafaka konusunda da defalarca konuştum ama olmadı 3 yılda 10 bin tl birikti bile.. tek alacaklım sen değilsin diyor..
ben iyi bir babayım sen herşeyi maddi düşünüyorsun diyor:))
Sen bugünleri atlatırsın canım,hiç kuşkum yok...Sonra yıllaaar geçer,o adam çıkar çocukların karşısına,bir Ediz Hun edasıyla benn senin babanımm yavruumkatalogdan makyaj ürünleri işine girdim ama pazarlama becerim yoktur çevremde iş dışında yok bakalım ne yapabileceğim :))
Sen bugünleri atlatırsın canım,hiç kuşkum yok...Sonra yıllaaar geçer,o adam çıkar çocukların karşısına,bir Ediz Hun edasıyla benn senin babanımm yavruumO zaman işte sende işte bir Filiz Akın edasıyla saçlarını şöyle bir savurur ,Aliye Rona bakışı atarak yola devam edersin. Çok mu türk filmi izledim,yoo,halamın gençliğindeki yeşilçam aşkı sağolsun