Her zaman ayrı evi desteklerim ama bana kızma da gelirin düşük geldi bana.
Maalesef evin masrafı her zaman çok oluyor.
Malum 2 de çocuk var,yok diyemezsin ki onlara.
Allahım kolaylık versin inşallah.
Biraz daha birikim yaparsanız daha iyi olur. Biraz daha anneye babaya karşı sessiz kalabilirsiniz sonuçta anne baba... Atsan atılmaz satsan satılmaz.ezilin demiyorum ama sessiz kalıp biraz daha Birikim bence çok iyi olur. Ayrıca babaları olacak şahıs neden nafaka vermiyor ? Vermek zorunda babanızın evinden getirmediniz sonuçta o çocukları.teşekkür ederim :) şimdiye kadar ancak 7 bin tl atabildim bu miktar nakit olarak elimde varama insan korkuyor tabi yetirebilir miyim ekstra bir masraf çıkarsa naparım diye
Bu kadar ekstradan para harcamak yerine (boşuna bence) kabullenip oturmayı deneyemez misiniz?
Ben de aynı durumdayım biliyorsunuz..
İnanın her ailede yaşanabilir şeyler bunlar..
Sizin yıpranmışlığınız ve yalnızlığınızla tahammülsüzlüğe dönüşen ruh halinizi en iyi anlayanlardanım..
Belki destek alsanız anneyle beraber..
Bir uzmanın ona bazı şeyleri anlatması etkili olabilir..
Bu dediklerinizi son çare olarak yapın..
Çünkü alacağınız karar sizden çok çocuklarınızı etkileyecek.
Biraz daha birikim yaparsanız daha iyi olur. Biraz daha anneye babaya karşı sessiz kalabilirsiniz sonuçta anne baba... Atsan atılmaz satsan satılmaz.ezilin demiyorum ama sessiz kalıp biraz daha Birikim bence çok iyi olur. Ayrıca babaları olacak şahıs neden nafaka vermiyor ? Vermek zorunda babanızın evinden getirmediniz sonuçta o çocukları.
teşekkür ederim :) şimdiye kadar ancak 7 bin tl atabildim bu miktar nakit olarak elimde varama insan korkuyor tabi yetirebilir miyim ekstra bir masraf çıkarsa naparım diye
Kusura bakmayın ama siz köşe takımı varken salon takımını ne yapacaksınız, yeter ki çıkmak isteyin yatak dolap yerine yere yatak atın yatın. Standartınızı düşürüp huzuru artırın.
E EBRU 72 ahh ebru halimi anlayabiliyorsun ve anlaşıldığını bilmek huzur veren bir duygu.. bu çatışmalar nereye kadar sürecek bilmiyorum ama ağırıma gidiyor zaten hassasım.. annemle ailecek çok konuştuk beraber destek alalım diye malesef kabul etmiyor.. bu eve gelen sensin ve benim kurallarım geçerli diyor açık açık..
bende bilemedim ne yapsam...
aslında niyetim eylül ayında devlet okuluna başlayınca evladım 2. el uygun bir araba almaktı.. hem yatırım olur hem de evden biraz daha özgürleşmiş oluruz diye düşünmüştüm.. pazar günü bu olaylar yaşanınca altüst oldum
Elinde 7.000 varsa onu sen 4.000 say, çocuklu insan hiç parasız olmaz 3.000 dursun köşede
Kalan 4.000 kiranın 700-750 bandında olduğu bir yerde boyaya ve depozitoya yeter, bir kira depozit versen eve girmek 1.500 TL + 500 abonelikler tutsa etti sana 2.000 , 600-700 e boya yaptırsan üzerine kalan para ile 2. el bir buzdolabı ve çamaşır makinası rahatlıkla alabilirsin.
Masraf kalemlerin yüklü ama tasarruflu gidersen olmaz diye bir şey yok. Yaza kadar biraz daha para biriktirirsen bu işi çözersin, korkma Allah ev kurana yardım ediyor inan bana, çocuğum yok ama ben kurdum tek başıma, kendi evinin huzuru hiç bir yerde yok. Bizim tasarruf topiği var, takıl biraz, a dan z ye herşeyin bir tasarruf yolu var, başarırsın, kendine inan
Sana bir tavsiyede bulunsam..
Biraz fazla yorulursun ama huzurun olur..
Boş kalan zamanlarınızı dışarda geçirin..
Mesela kiraya ve faturalara ödeyeceğin parayla çocuklarını kurslara yazdırabilirsin.
Belediyelerin ücretsiz kursları da var oralara da gidebilirsin..
Ben bunu huzur için yapmadım, çocuklarımın boş zamanlarını kaliteli değerlendirmeleri eğitimleri için yaptım ve çok daha iyi sonuçlar alıyorum..
İkisi de inanılmaz sosyal..
Derslerinde çok başarılı..
Evden uzaklaştıkça sorunlarınız da azalabilir..
Bende oğlumla birlikte ailemle yaşıyorum.çok mantıklı.. kenarda bi paramız bulunmalı ve ben biriktirmeye devam etmeliyim
insan kendi evi düzeni olsun istiyor tabi ama bir yandan da çocuklar için düşündüğüm aktiviteler var.. bende öyle düşünmüştüm araba alırım evden daha da uzaklaşmış oluruz diye.. annemin gönlü olsun diye derin temizliğe yardımcı ablada alıyorum tabii bunlardan hep feragat etmek durumunda kalacağım
karateye çok meraklılar basketbola..
geçen gün sinemaya gittik şirinler filmi gelmiş istediler 45 tl tuttu mesela.. düşünüyorum bunları hep kısıtlamam gerekecek.. içinden çıkamayınca buraya yazayım dedim her yazılan yorum bana bir yol açıyor
Maalesef anneniz hakki siz geldi niz onun evine sizin onun kurallarina uymamis lazim. Bu arada aman sakin araba almayi yatirim olarak goruyorsaniz yanlis yoldasiniz. Bu arada Facebook sayfasi acin urunlerinizi ordan tanitin, satin. Bol sanslar