- 17 Temmuz 2014
- 1.980
- 4.123
Küçük eylül de kaç yaşında olacak
O da devlet anaokuluna gitsin şimdiden araştır bağımsız anaokulu 36 ay sonrasında alıyor
Müdüre git durumunu anlat vs vs
Ev eşyası listen fazla
Az çok biliriz birbirimizi maddi durumum işim vs de bu yazılandan iyidir de benim evimde o kadar eşya yok
İki kanepe iki sehpa bir tane tahta masa var salonda halı yok perdeler pazar işi
Yeni buzdolabı aldım Bosch 2500 lira daha ucuza çok vardı ikinci el de olur çamaşır mak ve buzdolabı yeter
Tabak bardak 6 şar tane yeter marketten al 30 tl tutmaz
Minimal yaşa huzurlu ol
Gardrobu ne yapacaksın mesela bez dolap al çocukların dolabını kullan iki kapılı basit şeyler al evdeki dolabı evliliğimin 4. Yılında aldım küçük 4 kapılı ondan önce iki kapılı dolabım vardı
Eşya her türlü olur ama sürdürülebilirlik önemli
Yeme içme çocuklara giyim kırtasiye vs vs
Giyimleri de mevsim sonu al ayarla bir sonraki sezon giyer
Oğlum 19 liralık yağmurluk giydi bu sezon 79 lira aynısı geçen sene ucuza almıştım işte
araştırdım canım okulla görüştüm eylülde 50 aylık olacak okul kabul ediyor ama öğlenci olduğu zaman yarım gün evde duracak.. büyükde ilk okuldaöğlenci olduğunda iki çocuk anneme ağır geliyor yarım gün bile olsa..
biri sabahçı biri öğlenci olsa o da ağır geliyor anneme sağlık sıkıntıları var fizik tedavi falan alıyor bu yüzden.
bende öyle bir liste hazırlamışımki çeyizlik gibi maşallah doğru söylüyorsun elemek lazım o listeyi..
oyüzden özel kreşe gidecek devlet desteği ile 600 tl olacak kreş