- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.398
- 198
- Konu Sahibi forestnight
-
Çok bi zaman değil belki ama az bi zamanda değil ne kadar dolu yaşadığına bağlı biraz anlayış bekliyorum sizden her insanin duygu derinliği aynı degil sonucta
benim derdim bana yetiyor birde sen böyle yaparsan olmaz dedi mutsuzsan git dedi akşam Msj attım seni daralttim kusura bakma dedim sorun yok dedi ondan önceki iliski den çok çektim 1 sene sürdü acısı şimdi bundan ayrılmak istemiyorum
Onu en kötü zamanında bırakamam slzaten bırakmak istemiyorum içinde bulunduğu bu kaostan kurtulsun artık istiyorum herşey eskisi gibi olsun istiyorum
Erkek arkadaşımla çıkalı 3 ay oldu. Herşey yolunda gibiydi. O biraz tuhaftır serttir.sinirlendigi zaman geri dönüşü olmayan laflar eder. kredi borcu kardeşinin askere gidişi onu dünyadan kopardı.benle ilgilenmez oldu konuşunca keyfim yok kusura bakma diyor bana hep aklimdasin diyor. Falan filan ruh gibi geziyor.bana anlatamadigi şeylerde varmış maddi yönden.dün birlikte fuara gittik ilk başta çok kırdı beni gelir gelmez yoktan sebeplerle sonra düzeldi aramız daha sonra onun yanimda sürekli mutsuz olması canımı sıktı ve benimde suratim düştü. Metrobusten indik arkasına baktı suratim onun yüzünden sirke satıyordu ve döndü gitti yoluna arkasından durdurdum napiyosun sen ya dedim su suratına bak dedi tartışmaya başladık gorusmeylim o zaman dedi ne Diyosun sen ya dedim bana böyle davranma dedi.dedim sen kendine bak senin yüzünden böyle oldum.neyse barisir gibi olduk eve geldim bayağı zaman geçti ona net paketi yaptirmistim eve gelirken onu sordu. Doğru düzgün konusamadik dünden beri erkenden uyudu şimdi zaten çalışıyor. Yaklaşık 10 gündür ölü gibi hiç keyfi yok üstüne gitmiyorum asla askerdeki kardeşi ararsa biraz neseleniyor. Şimdiye kadar çok kere tartıştık asla ayrılığa gelmedi laf ama dün şoka uğradım resmen benim derdim bana yetiyor birde sen böyle yaparsan olmaz dedi mutsuzsan git dedi akşam Msj attım seni daralttim kusura bakma dedim sorun yok dedi ondan önceki iliski den çok çektim 1 sene sürdü acısı şimdi bundan ayrılmak istemiyorum emek verdim değer verdim guvenemem derken guvendim.bitsin istemiyorumşimdi ona nasıl davranacağımı bilmiyorum bana yardım edin.
Yalvarmadim tuttum ve o anki sinirle sen Napiyosun dedim onun hatalarını söyledim oda benimkileri.beni bırakma ayrilmayalim falan filan asla ağzımdan çıkmadı he onu tutmam o anki ani refleksimdi kendimi taniyorum eğer o hareketi yapmasaydim kendi kendimi yiyip bitircektim iicimde kalacaktı herşey o ayrilalim diye diretmedi zaten o anda yapicak bisey kalmazdı kendimi yada seni kandırmiyorum olan biten bu eksik var fazla yokBicok kez tartışmalarınızmı oldu? Biz 3 ayda daha sizli bizliydik tabiri caizse.abartıyorum tabi ama ilk 3 ayda birsürü tartışma yaşamak nedir?neyi paylaşamıyorsunuz?bu kadar zorlama ilişki olmaz,yürümez biyerde tıkanır.niye yalvarıyorsun onuda anlamadım ya neyse
Bugün bana ayrıl demiyen ilk kisisin.beni anladigin için teşekkür ederim. Ufak yada büyük tartismalarimz olurdu ama oyle toparlardiki en fazla şimdi sinirliyim konuşmayalım geçene kadar derdi10 dk surmezdi. Demin mesaj attı hava soğuk çalışırken dondum sen Napiyosun falan dedi traş olcam berberdeyim haberin olsun dedi biraz soğukluk var ama üstüne gitmiyorum eskiden de zorlamadim şimdide zorlamiyorum ilgileniyorum ama bogmuyorum elimden geldiğince sakin olmaya çalışıyorumiçindekiler size aktaramıyorsa çözemediği kendi kafasında içinden çıkamadığı bir şeyler vardır aşk öyle kolay lokma değil hak edenler yer diye düşünüyorum.. kendi başına bırakmalısın biraz ısrarla mesaj atma arama bırak o gelsin sana sadece ona ben burdayım nezaman istersen içini bana açabilirisin de ona sığınacak bir liman olduğunu göster. bende erkek arkadaşımla çok zor zamanlar geçirdim hem de çok zor kaç defa ayrılmak istediğimi söyledim çekip gitmeye kalktım o beni bırakmadı ama daha sıkı sarıldı şimdi iyi ki de bırakmamış diyorum.. daha sıkı sar ama boğmadan bırak o içindekiler tartıp ölçünce sana gelecektir bu haliyle birde onu sen bırakırsan daha kötü olur hem sevgi denen şey kötü zamanlarda daha lazım birşey sevginle iyileştir onu.. güven ver sevgi ver ama boğma ısrar etme anlat diye bırak o gelcek sana..bıraz ılımlı olmak gerektiğne inanıyorum zaman tanı
Tatlım zaten beni kandıracak bir durumun yokki ortada.sen ne anlatırsan biz ona göre cevap veriyoruz ama 3 ayda bu noktaya gelmek bana cok garip geldi.onunla buluşmaya yakın ay nasıl konuşsam ki,ne desemki diye heyecan yapman dönemde Tartışma yaşamak seni çok yıpratır.seni aramayanı sende arama,sana surat yapana sende yap.kolay lokma sanmasın seni üzülen sen olursun sonraYalvarmadim tuttum ve o anki sinirle sen Napiyosun dedim onun hatalarını söyledim oda benimkileri.beni bırakma ayrilmayalim falan filan asla ağzımdan çıkmadı he onu tutmam o anki ani refleksimdi kendimi taniyorum eğer o hareketi yapmasaydim kendi kendimi yiyip bitircektim iicimde kalacaktı herşey o ayrilalim diye diretmedi zaten o anda yapicak bisey kalmazdı kendimi yada seni kandırmiyorum olan biten bu eksik var fazla yok
Hangi kız çıktığı adama boş gözle bakarki her kız o adamla evleneceği günün hayalini kurarOhoo siz daha 3 ayda bu hale geldiyseniz işiniz var. Sana tavsiyem koca ve cocuklarinin babasi olarak dusunemedigin biri ile zaman kaybetme. Sevgilinden ne koca olur ne de baba. Heyecan atraksiyon ariyorsan devam et ama mutlu bir yuva istiyorsan vakit öldürme o adamla.
23 yaşındayım oda 24. Ben sabrediyorum ama aynı şeyi bende onun için düşündüğüm için moralim alt üst oldu ve surati m düştü onu mutlu etmeye yetmedigimi benle vakit geçirirken sıkıldığını düşündüm bende kızın en nihayetindeDaha önce belirtmiştim cepten girdiğim için tam olarak fikrimi yazamadım. Bence ayrılma böyle bir şey için ayrılmaz insan, ama ayrılalım kelimesini bu kadar kolay ağzına alan birisine çok fazla güvenme olur mu? Belki sinirle söylemiştir, ama bunun 2.3.4. olmasına izin verme çünkü ilişki zedeleniyor.
Ama erkek arkadaşının da çok fazla üzerine gitme bir sürü sorunu varmış, kaç yaşındasın bilmiyorum, bu konuları aşmaya çalış lütfen, senin iyiliğin için diyorum. Hani liseli değilsiniz ki sürekli mıç mıç konuşun. Büyüdükçe sorunlarda büyüyor, insanların ruh hali değişebilir her zaman mutlu olamaz, senin surat asacağına ona destek olman lazımdı. Adama seni mutlu edemiyor gibi hissettirmişsin. Bence aranızı düzeltmeye çalış...
23 yaşındayım oda 24. Ben sabrediyorum ama aynı şeyi bende onun için düşündüğüm için moralim alt üst oldu ve surati m düştü onu mutlu etmeye yetmedigimi benle vakit geçirirken sıkıldığını düşündüm bende kızın en nihayetinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?