- Konu Sahibi forestnight
-
Cok çektim o acıyı daha halim kalmadı ınan yalvarmadim tabi ama dedigin gibi kaybetme korkumu belli ettimAyrilalim diyen erkege olmaz deyip yalvaracagima ask acisi cekerim daha iyi. Bi saatten sonra o egosunu patlattigin adamdan hayir bekleme
Onu en kötü zamanında bırakamam slzaten bırakmak istemiyorum içinde bulunduğu bu kaostan kurtulsun artık istiyorum herşey eskisi gibi olsun istiyorumNeden değerini düşürüyorsun kendni biraz ağırdan satsan...Egosu yeterinde yükselmiş..Sıra sende boşvermiş gibi yap umursama mesaj atma bakalım napıcak
1Senelik tovbemi onunla bozdum ona guvendim ilk kezNe yaptınız ki daralttınız bir de kusura bakma demişsiniz. 3 aylık ilişki olması da ayrı bir konu... Kendinize bu eziyet niye?
Sen bırakamam diyosunda canım o bunu malesef senin kadar temiz düşünmüyor...Baksana mutsuzsan git diyecek kadar umursamıyor bile o derece egosu tavan yapmış ne diyeyim çok kaybedersin böyle düşünürsenOnu en kötü zamanında bırakamam slzaten bırakmak istemiyorum içinde bulunduğu bu kaostan kurtulsun artık istiyorum herşey eskisi gibi olsun istiyorum
Zaten sıkıntılı bir dönemden geçmişse insan daha güçlü durmaz mı? Acı çektirmesine umursamamazlığa katlanır mı? Çok üzülürsünüz böyle...1Senelik tovbemi onunla bozdum ona guvendim ilk kez
Farkındayım herşeyin ama günlerdir ağlıyorum o bunu bilmiyor canım çok yanıyor bugün yataktan çıkmaya halim yoktu hala iki büklüm yatıyorum mutsuzum ama ayrılmaya cesaretim yok3 ayda neyin emegi bu?simdi onlemini almazsan ilerde daha cok emeklerin cope gider.baksana adan simdiden lafi ayriliga getirebilmis.bu ne boyle,adam her uzuldugunde dunyayi sana zindan edecek belli ki
Çok bi zaman değil belki ama az bi zamanda değil ne kadar dolu yaşadığına bağlı biraz anlayış bekliyorum sizden her insanin duygu derinliği aynı degil sonucta3 ay?
emek verdin ayrilamazsin?
????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?