• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılmak üzereyiz yardim edin

Yasin kac bilmiyorum ama benden kucuk oldugunu dusunup o niyetle yaziyorum. Sen sansli bir insansin ki 3 ay gibi kisa bir surede olumsuzluklar aksilikler yasayarak gercegi gorme imkanisunulmus sana. Senin suan yapabilecegin tek sey akisina birakmak ariyorsa ara konusuyorsa konus dur bakalim. Duygu yogunluguna filan gerek yok daha. Balik bastan kokar diye bir tabir vardir. Boyle ite kaka 3 ay degil 3 yil goturdun sonra ipler koptu ne yapacaksin. He iste o zaman emekten filan bahset.
Bir de iliski icin emek harcama sakin. Kiymet bilinmezsin cani yanan sen olursun birazcik oluruna birak. Adam sana trip atmis senin aramaman gerekirsen bunalttim kusura bakma diye mesaj atmissin. Evet kardesi konusunda anlayosli ol. Halini hatrini sor eminim mutlu olacaktir ama kendini de ezdirma derim ben
Çok bi zaman değil belki ama az bi zamanda değil ne kadar dolu yaşadığına bağlı biraz anlayış bekliyorum sizden her insanin duygu derinliği aynı degil sonucta

yapmayın Allah Aşkına şu erkeklerin totosunu kaldırmayın... erkekse güçlü olacak kardeşim, dertleriyle sevgilisini üzmeyecek, hele maddi konulara asla girmeyecek.. birde 3 aylık mevzu...

benim derdim bana yetiyor birde sen böyle yaparsan olmaz dedi mutsuzsan git dedi akşam Msj attım seni daralttim kusura bakma dedim sorun yok dedi ondan önceki iliski den çok çektim 1 sene sürdü acısı şimdi bundan ayrılmak istemiyorum

"Benim derdim bana yeter, mutsuzsan git" diyen bir erkeğe...

"Özür dilerim seni daralttım" demek ne anlama gelir biliyor musunuz?

"Bana kapıyı gösterdiğin mevzu ne olursa olsun kovsan da gitmem"...

Hem önceki ilişkinizin acısını bir yıl çekmekten rahatsızsınız...

Hem de şimdikine sonsuz kredi ve hak tanıyorsunuz.

Bu çocuklar sizi üzmesin de ne yapsınlar, neden kaybetmekten korksunlar ki, neden saygı duysunlar size?

"Mutsuzsan git" diyen birine "peki" dediğinizde kalmanızı isterse durdurur zaten, "kusura bakma saçmaladım" der.

Oysa siz buna fırsat vermemişsiniz, o nedenle korktuğunuz yüksek ihtimalle başınıza gelecek.

Onu kaybetmemek için yaptığınız şeyler bir erkeğin bütün heyecanını, peşinde koşma hevesini, kaybetme korkusunu yok edecek şeyler., erkekler bu denli teslimiyeti itici bulur.

Devam ederseniz eninde sonunda terk edecek sizi, o nedenle duygularınızı kontrol etmeyi öğrenin kesinlikle.

ohoo o toto arşa değmiş artik, bombanin pimini kendi ellerinle cekmissin bundan sonrasi icin endiselen bence.
1yillik iliskinde ogrenmen gerekirdi giden adama kal denmeyecegini.

Onu en kötü zamanında bırakamam slzaten bırakmak istemiyorum içinde bulunduğu bu kaostan kurtulsun artık istiyorum herşey eskisi gibi olsun istiyorum

onun en kötü zamanı?????
"en kötü zaman" kardeşi askere gidip kredi borcu olmasıyla mı oluyor?
bak canım
yanlış yoldasın
sana değersizmişsin gibi davranmasına izin veriyorsun
hem haklısın hem özür diliyorsun
ne yaparsa katlanıyorsun
bir de net paketi yaptırıyorsun
bu şekilde ilişkinizi belki sürdürürsün de sana olan sevgi ve saygısını asla
3 ayda sana böyle davranan bir adamla ilişkin 3 yıl sürse ne oluuuur 5 yıl sürse ne olur?

ama biliyorum bunlar sana boş gelecek
3 aylık bu kadar sıkıntılı bir ilişkiyi "emek verdim, değer verdim, güvenemem dedim güvendim" diye
kardeşin askere gitmesini ve kredi borcu olmasını "en kötü gün" diye tanımlıyorsun ya
anlıyorum ki daha çoooooooookkkkkkkkkkk büyümen gerek
bu sebeple bu nasihatler bir kulağından girecek diğerinden çıkacak
beni anlamıyorlar diye düşüneceksin :KK43:

3 ay
Emek
Duygu derinliği
Sonsuz kredi, özür dilemeler
Yanlış yoldasın
Ben 10 senelik adamı koydum yola, bu forumda çoluğuyla çocuğuyla boşananlar var, emeğin ne olduğunu biliyoruz yani
Yataklara düşüp, ağlayıp parçalanacak bir halin yok
Daha büyük üzüntülere mahal vermeye de gerek yok
Gitmesin diye tavizi arttırırsan gitmesini sadece ötelemiş olursun

Erkek arkadaşımla çıkalı 3 ay oldu. Herşey yolunda gibiydi. O biraz tuhaftır serttir.sinirlendigi zaman geri dönüşü olmayan laflar eder. kredi borcu kardeşinin askere gidişi onu dünyadan kopardı.benle ilgilenmez oldu konuşunca keyfim yok kusura bakma diyor bana hep aklimdasin diyor. Falan filan ruh gibi geziyor.bana anlatamadigi şeylerde varmış maddi yönden.dün birlikte fuara gittik ilk başta çok kırdı beni gelir gelmez yoktan sebeplerle sonra düzeldi aramız daha sonra onun yanimda sürekli mutsuz olması canımı sıktı ve benimde suratim düştü. Metrobusten indik arkasına baktı suratim onun yüzünden sirke satıyordu ve döndü gitti yoluna arkasından durdurdum napiyosun sen ya dedim su suratına bak dedi tartışmaya başladık gorusmeylim o zaman dedi ne Diyosun sen ya dedim bana böyle davranma dedi.dedim sen kendine bak senin yüzünden böyle oldum.neyse barisir gibi olduk eve geldim bayağı zaman geçti ona net paketi yaptirmistim eve gelirken onu sordu. Doğru düzgün konusamadik dünden beri erkenden uyudu şimdi zaten çalışıyor. Yaklaşık 10 gündür ölü gibi hiç keyfi yok üstüne gitmiyorum asla askerdeki kardeşi ararsa biraz neseleniyor. Şimdiye kadar çok kere tartıştık asla ayrılığa gelmedi laf ama dün şoka uğradım resmen benim derdim bana yetiyor birde sen böyle yaparsan olmaz dedi mutsuzsan git dedi akşam Msj attım seni daralttim kusura bakma dedim sorun yok dedi ondan önceki iliski den çok çektim 1 sene sürdü acısı şimdi bundan ayrılmak istemiyorum emek verdim değer verdim guvenemem derken guvendim.bitsin istemiyorumşimdi ona nasıl davranacağımı bilmiyorum bana yardım edin.

Ya şu kızlara acıyorum. Şu kadar olay içinde senin tek suçun yok ama günah keçisi olan sensin.

Kardeşi arayınca biraz keyfi yerine geliyor ama senin yanında ruh gibi, suratı düşük.

Borçları bilmem neyi varmış.. Ama kardeşi arayınca moral oluyor. Sen de tüm bunlara karşı mesaj atıp “çok bunalttım özür dilerim” diyorsun ya kaybettiğinin garantisidir bu. Bu şekilde devam edersen her ilişkinde benzer sonuçlarla karşılaşırsın.

Bu ne arkadaş ya karmaşıksa hayatı/ düşünceleri bırak kendi haline halletsin gelsin sorunlarını madem. Yok başka bir şey varsa yoluna devam etsin. Neden bu kadar eziksin?

içindekiler size aktaramıyorsa çözemediği kendi kafasında içinden çıkamadığı bir şeyler vardır aşk öyle kolay lokma değil hak edenler yer diye düşünüyorum.. kendi başına bırakmalısın biraz ısrarla mesaj atma arama bırak o gelsin sana sadece ona ben burdayım nezaman istersen içini bana açabilirisin de ona sığınacak bir liman olduğunu göster. bende erkek arkadaşımla çok zor zamanlar geçirdim hem de çok zor kaç defa ayrılmak istediğimi söyledim çekip gitmeye kalktım o beni bırakmadı ama daha sıkı sarıldı şimdi iyi ki de bırakmamış diyorum.. daha sıkı sar ama boğmadan bırak o içindekiler tartıp ölçünce sana gelecektir bu haliyle birde onu sen bırakırsan daha kötü olur hem sevgi denen şey kötü zamanlarda daha lazım birşey sevginle iyileştir onu.. güven ver sevgi ver ama boğma ısrar etme anlat diye bırak o gelcek sana..bıraz ılımlı olmak gerektiğne inanıyorum zaman tanı

Bu ara ne kadar fazlalaştı 2-3 aylık ilişkiye ben leyla o mecnun gibi tavırlanmalar .Bu erkekler nasıl bu kadar vazgeçilmez oluyolar salya sümük yalvar yakar oldu bu kızlar, gurur denilen olay hiçmi kalmadı şaşırıyorum ,gidene kal demeyin artık zorla adamı mumya ya çeviremezsiniz sağlam temeli olmayan bir ilişkide ne kadar zorlarsanız zorlayın bitmeye mahkumdur.

Bicok kez tartışmalarınızmı oldu? Biz 3 ayda daha sizli bizliydik tabiri caizse.abartıyorum tabi ama ilk 3 ayda birsürü tartışma yaşamak nedir?neyi paylaşamıyorsunuz?bu kadar zorlama ilişki olmaz,yürümez biyerde tıkanır.niye yalvarıyorsun onuda anlamadım ya neyse o_O

Bicok kez tartışmalarınızmı oldu? Biz 3 ayda daha sizli bizliydik tabiri caizse.abartıyorum tabi ama ilk 3 ayda birsürü tartışma yaşamak nedir?neyi paylaşamıyorsunuz?bu kadar zorlama ilişki olmaz,yürümez biyerde tıkanır.niye yalvarıyorsun onuda anlamadım ya neyse o_O
Yalvarmadim tuttum ve o anki sinirle sen Napiyosun dedim onun hatalarını söyledim oda benimkileri.beni bırakma ayrilmayalim falan filan asla ağzımdan çıkmadı he onu tutmam o anki ani refleksimdi kendimi taniyorum eğer o hareketi yapmasaydim kendi kendimi yiyip bitircektim iicimde kalacaktı herşey o ayrilalim diye diretmedi zaten o anda yapicak bisey kalmazdı kendimi yada seni kandırmiyorum olan biten bu eksik var fazla yok

içindekiler size aktaramıyorsa çözemediği kendi kafasında içinden çıkamadığı bir şeyler vardır aşk öyle kolay lokma değil hak edenler yer diye düşünüyorum.. kendi başına bırakmalısın biraz ısrarla mesaj atma arama bırak o gelsin sana sadece ona ben burdayım nezaman istersen içini bana açabilirisin de ona sığınacak bir liman olduğunu göster. bende erkek arkadaşımla çok zor zamanlar geçirdim hem de çok zor kaç defa ayrılmak istediğimi söyledim çekip gitmeye kalktım o beni bırakmadı ama daha sıkı sarıldı şimdi iyi ki de bırakmamış diyorum.. daha sıkı sar ama boğmadan bırak o içindekiler tartıp ölçünce sana gelecektir bu haliyle birde onu sen bırakırsan daha kötü olur hem sevgi denen şey kötü zamanlarda daha lazım birşey sevginle iyileştir onu.. güven ver sevgi ver ama boğma ısrar etme anlat diye bırak o gelcek sana..bıraz ılımlı olmak gerektiğne inanıyorum zaman tanı
Bugün bana ayrıl demiyen ilk kisisin.beni anladigin için teşekkür ederim. Ufak yada büyük tartismalarimz olurdu ama oyle toparlardiki en fazla şimdi sinirliyim konuşmayalım geçene kadar derdi10 dk surmezdi. Demin mesaj attı hava soğuk çalışırken dondum sen Napiyosun falan dedi traş olcam berberdeyim haberin olsun dedi biraz soğukluk var ama üstüne gitmiyorum eskiden de zorlamadim şimdide zorlamiyorum ilgileniyorum ama bogmuyorum elimden geldiğince sakin olmaya çalışıyorum

Yalvarmadim tuttum ve o anki sinirle sen Napiyosun dedim onun hatalarını söyledim oda benimkileri.beni bırakma ayrilmayalim falan filan asla ağzımdan çıkmadı he onu tutmam o anki ani refleksimdi kendimi taniyorum eğer o hareketi yapmasaydim kendi kendimi yiyip bitircektim iicimde kalacaktı herşey o ayrilalim diye diretmedi zaten o anda yapicak bisey kalmazdı kendimi yada seni kandırmiyorum olan biten bu eksik var fazla yok
Tatlım zaten beni kandıracak bir durumun yokki ortada.sen ne anlatırsan biz ona göre cevap veriyoruz ama 3 ayda bu noktaya gelmek bana cok garip geldi.onunla buluşmaya yakın ay nasıl konuşsam ki,ne desemki diye heyecan yapman dönemde Tartışma yaşamak seni çok yıpratır.seni aramayanı sende arama,sana surat yapana sende yap.kolay lokma sanmasın seni üzülen sen olursun sonra

Ohoo siz daha 3 ayda bu hale geldiyseniz işiniz var. Sana tavsiyem koca ve cocuklarinin babasi olarak dusunemedigin biri ile zaman kaybetme. Sevgilinden ne koca olur ne de baba. Heyecan atraksiyon ariyorsan devam et ama mutlu bir yuva istiyorsan vakit öldürme o adamla.

Daha önce belirtmiştim cepten girdiğim için tam olarak fikrimi yazamadım. Bence ayrılma böyle bir şey için ayrılmaz insan, ama ayrılalım kelimesini bu kadar kolay ağzına alan birisine çok fazla güvenme olur mu? Belki sinirle söylemiştir, ama bunun 2.3.4. olmasına izin verme çünkü ilişki zedeleniyor.
Ama erkek arkadaşının da çok fazla üzerine gitme bir sürü sorunu varmış, kaç yaşındasın bilmiyorum, bu konuları aşmaya çalış lütfen, senin iyiliğin için diyorum. Hani liseli değilsiniz ki sürekli mıç mıç konuşun. Büyüdükçe sorunlarda büyüyor, insanların ruh hali değişebilir her zaman mutlu olamaz, senin surat asacağına ona destek olman lazımdı. Adama seni mutlu edemiyor gibi hissettirmişsin. Bence aranızı düzeltmeye çalış...

Ohoo siz daha 3 ayda bu hale geldiyseniz işiniz var. Sana tavsiyem koca ve cocuklarinin babasi olarak dusunemedigin biri ile zaman kaybetme. Sevgilinden ne koca olur ne de baba. Heyecan atraksiyon ariyorsan devam et ama mutlu bir yuva istiyorsan vakit öldürme o adamla.
Hangi kız çıktığı adama boş gözle bakarki her kız o adamla evleneceği günün hayalini kurar

Hiç kimseyi kendinden fazla sevmeyecksin canım benim .. Bu hayatta en değerli varlık sensin sonrada ailen .. Kimseye güvenme sanırım çok duygusalsın ve hemen seviyorsun değer veriyorsun ve güveniyorsun kendini unutup karşındaki için yaşıyorsun .. Sevgilini dünyanın merkezine oturtuyorsun bu yüzdende hep kırılan taraf oluyorsun .. Lütfen aklını başına topla ne demek yatakta 2 büklüm yatıyorum ???? Sana birşey olsa en fazla 2 gün anar bu herifler sonrada takar koluna birini hayata devam eder .. Hemen kalk bir duş al , yemek ye ..

Daha önce belirtmiştim cepten girdiğim için tam olarak fikrimi yazamadım. Bence ayrılma böyle bir şey için ayrılmaz insan, ama ayrılalım kelimesini bu kadar kolay ağzına alan birisine çok fazla güvenme olur mu? Belki sinirle söylemiştir, ama bunun 2.3.4. olmasına izin verme çünkü ilişki zedeleniyor.
Ama erkek arkadaşının da çok fazla üzerine gitme bir sürü sorunu varmış, kaç yaşındasın bilmiyorum, bu konuları aşmaya çalış lütfen, senin iyiliğin için diyorum. Hani liseli değilsiniz ki sürekli mıç mıç konuşun. Büyüdükçe sorunlarda büyüyor, insanların ruh hali değişebilir her zaman mutlu olamaz, senin surat asacağına ona destek olman lazımdı. Adama seni mutlu edemiyor gibi hissettirmişsin. Bence aranızı düzeltmeye çalış...
23 yaşındayım oda 24. Ben sabrediyorum ama aynı şeyi bende onun için düşündüğüm için moralim alt üst oldu ve surati m düştü onu mutlu etmeye yetmedigimi benle vakit geçirirken sıkıldığını düşündüm bende kızın en nihayetinde

23 yaşındayım oda 24. Ben sabrediyorum ama aynı şeyi bende onun için düşündüğüm için moralim alt üst oldu ve surati m düştü onu mutlu etmeye yetmedigimi benle vakit geçirirken sıkıldığını düşündüm bende kızın en nihayetinde

Anlıyorum seni canım ama belli ki sıkıntısı büyük bilemeyiz ki.

3 ayda adamın butun kötuluklerını görmussun napcan barısıp da ne mal oldugu gayet acık zaten bela mı arıyorsun kendıne?

Ha bı de tum terk edılen ınsanlar bıtmesını ıstedıgı ıcın mı bıtıyo ılıskıler sanıyorsun ...Istesen de ıstemesen de adamda zerre sevgı belırtısı bıle yok.

Back
X