- Konu Sahibi forestnight
Yasin kac bilmiyorum ama benden kucuk oldugunu dusunup o niyetle yaziyorum. Sen sansli bir insansin ki 3 ay gibi kisa bir surede olumsuzluklar aksilikler yasayarak gercegi gorme imkanisunulmus sana. Senin suan yapabilecegin tek sey akisina birakmak ariyorsa ara konusuyorsa konus dur bakalim. Duygu yogunluguna filan gerek yok daha. Balik bastan kokar diye bir tabir vardir. Boyle ite kaka 3 ay degil 3 yil goturdun sonra ipler koptu ne yapacaksin. He iste o zaman emekten filan bahset.
Bir de iliski icin emek harcama sakin. Kiymet bilinmezsin cani yanan sen olursun birazcik oluruna birak. Adam sana trip atmis senin aramaman gerekirsen bunalttim kusura bakma diye mesaj atmissin. Evet kardesi konusunda anlayosli ol. Halini hatrini sor eminim mutlu olacaktir ama kendini de ezdirma derim ben
Bir de iliski icin emek harcama sakin. Kiymet bilinmezsin cani yanan sen olursun birazcik oluruna birak. Adam sana trip atmis senin aramaman gerekirsen bunalttim kusura bakma diye mesaj atmissin. Evet kardesi konusunda anlayosli ol. Halini hatrini sor eminim mutlu olacaktir ama kendini de ezdirma derim ben
Çok bi zaman değil belki ama az bi zamanda değil ne kadar dolu yaşadığına bağlı biraz anlayış bekliyorum sizden her insanin duygu derinliği aynı degil sonucta