- 13 Temmuz 2024
- 104
- 21
- 13
- 23
- Konu Sahibi PembisGirl
-
Yani flört döneminde daha çok üzerime düşüyordu. Şimdi bazen önemsemediğini bile düşünüyorumSevgililikten once nasil ilgiliymis ama
Vakit de yaratiyormus simit de yapiyormus
Salmis sevgilin buyuk ihtimalle
Arkadaslarina bile vakit bulabiliyor sonucta
En iyisi ayrilalim, sevgili degilken daha ilgiliydin diyip 14 subat hediyesi verebilirsin kendisine
ilk zamanlarımızda eli kırıktı belkide o yüzden az çalıştığı için sık sık görmek istiyordu ama şu sıralar hem çok yoğun oldugunu soyluyor hemde sıkıntılarım var diyorSevgili olmadan önce vakit ayırdığı şeylere, sevgili olduktan sonra ayırmıyorsa bu bahanedir. Sevgili olmadan önce simit yapmıyor muydu? Sevgili olunca mı başladı işe. Hani ilk tanıştığınızda işsiz, sonra iş bulsa anlayacağım. Hevesi geçti ya da istediği gibi bir ilişki olmadığını anladı. Hiç üzerine düşmeyin derim.
Bir erkek sıkıntılarım var diyorsa koşarak uzaklaş baby.ilk zamanlarımızda eli kırıktı belkide o yüzden az çalıştığı için sık sık görmek istiyordu ama şu sıralar hem çok yoğun oldugunu soyluyor hemde sıkıntılarım var diyor
Yani şöyle aslında başta banada bahaneymiş gibi geldi ama benim yanımdayken gelen telefonlardan anladım gerçekten sıkıntısının oldugunu. Yani şahit oldum sıkıntılarınaBir erkek sıkıntılarım var diyorsa koşarak uzaklaş baby.
Peki o zaman siz bilirsiniz ama bence yine de siz üzerine düşmeyin derimYani şöyle aslında başta banada bahaneymiş gibi geldi ama benim yanımdayken gelen telefonlardan anladım gerçekten sıkıntısının oldugunu. Yani şahit oldum sıkıntılarına
Uykuya çok düşkün.. Telefonla saatlerce aramama rağmen uyanmadıgını biliyorumZaten flört dönemi üzerine düşülür, sonra iki taraf da biraz gevşer.
Sizinki çok yeni ama adamın gerçek anlamda vakti yok, nasıl olacak?
Hadi bir süre idare etmiş, bu tempoda size düzenli vakit ayıramaz.
Öyle bir düşünceniz var mı bilmiyorum ama evlenseniz de ayıramaz.
Uykuyu da biraz seviyorsa geçmiş olsun.
Arkadaşlarına hep ben ona ilgi sevgi veremiyorum eve gelip uyuyorum içim içimi yiyor diyip üzülüyormusZamanında harçlık çıkarmak için fırında çalışmış birisi olarak gerçekten çok yoğun çalışıyorlar dediğiniz gibi geceden geliyorlar imalattakiler.Fırın sahibi abinin eşi de sırf eşini doğru düzgün göremediği için sık sık gelirdi fırına.
Herkesin hayat koşulları aynı değil ama o sizinle görüşemediği için bu kadar canı sıkılıyor mu üzülüyor mu mesela ?Bu önemli.Başka işe de geçmez ustası olmuş bir de babasıyla çalışıyor.Bence konuşmayı deneyin eğer düzelmezse ayrılın ilgisizlik zor insan bence ilgi ve değer görmediği yerde kalmamalı.
Benim için uykuya düşkün olmamak kriterdir açıkçası.Uykuya çok düşkün.. Telefonla saatlerce aramama rağmen uyanmadıgını biliyorum
Arkadaslarıyla ayıracagı zamanı sana ayırsaymıs ya arkadaslarına dert yanacagına.Ya bu deveyi güdersin ya da bu diyardan gidersin olayı var maalesef düşün karar ver.Hayat 23 yaşındayken birisinin yolunu gözlemek için kısa.Arkadaşlarına hep ben ona ilgi sevgi veremiyorum eve gelip uyuyorum içim içimi yiyor diyip üzülüyormusarkadası anlatmıstı
Akşamları çıkarsam babamın sorun edecegini dusunuyormus o yüzden genelde vakit bulabilirse oglenleri görüşüyoruzArkadaslarıyla ayıracagı zamanı sana ayırsaymıs ya arkadaslarına dert yanacagına.Ya bu deveyi güdersin ya da bu diyardan gidersin olayı var maalesef düşün karar ver.Hayat 23 yaşındayken birisinin yolunu gözlemek için kısa.
İlerde evlensen daha çok canın sıkılır yol yakınden ayrıl diyorum.
sıkıntılarım var diyor
anladım gerçekten sıkıntısının oldugunu. Yani şahit oldum sıkıntılarına
Uykuya çok düşkün.
arkadası anlatmıstı
Yani ben mi paranoya yapıyorum bilmiyorum ama adam bütün sihirli cümleleri kullanmış ve ilgisi azalmış hatta bitmiş hevesi geçmiş kısacası bunların hiçbiri bahane değil daha da kötüsü sizde hepsine inanmışsınız yababamın sorun edecegini dusunuyormus
Seven ve değer veren insan mutlaka görüşür 5 dk olsa bile.Merhaba hanımlar,
Erkek arkadaşımla 2 aydır birlikteyiz. Yaşlarımız ben 23 o 25. İlk başlarda sürekli görüşmek buluşmak isterdi ama mesleğinden ötürü mü bilmiyorum artık çok sık görüşememeye başladık. Kendisinin fırın dükkanı var. Babası ile beraber işletiyor. Mesleği simit ustalığı. İmalatta oluyor. Ama genelde kasaya baktığını dile getiriyor. Biliyorum çok yoğun çalışıyor ama yeteri kadar benimle ilgilendiğini düşünmemeye başladım. Gece 4 bucukta ise gidiyor. Öğleye kadar çalışıyor. Öğlenleri eve gelip uyuyor. Sonra uyanıyor tekrar işe gidiyor. İş yerini 9 da kapatıyor. Sevgililiğimiz başlarında sürekli arardı sorardı ama artık işteyken aramıyor ancak işten çıkınca arıyor. Ben mi çok ilgi bekliyorum bilmiyorum ama artık buluşamıyoruz sık aramıyor sık yazmıyor. Ancak müsait oldugunda.. Çoğu akşam çağırmasını bekliyorum ama bazen arkadaşlarıyla oturuyorÇok canım sıkılmaya başladı bu duruma. Bu yoğunlukta 14 şubat için plan yapıp yapmadıgından bile emin değilim.
Ben ilgi seven biriyim. Nasıl olacak böyle bilmiyorum
Bazen kendimi çok değersiz hissediyorum cunku yeteri kadar ilgi göstermiyor…
Evet o kadar farkındayım ki bununSeven ve değer veren insan mutlaka görüşür 5 dk olsa bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?