Kusura bakmayın olay uzun olduğu için eksik anlatıyorum yani çok olay var şu an bile aklıma gelen. T hiçbir şekilde araba kullanacağı için içmediAy tacize uğramışsın resmen derdiniz bu mu? F nin canına okumadınız mı?
Ortam içkiliyken sonra arabalara dağilmaniz peki. Sizin ki neyse de başka insanların canını düşünün biraz.
Ergenlikten çıkın biraz büyüyün.
İnanın ben de etkisindeyim yani taciz edildiğimin farkındayım neden kalkmak yerine direkt çok ağır tepki vermedim diye acı çekiyorum. Bir yandan birini çok beğendim karşı tarafın da ilgisinden eminim ama bir geri dönüş yaşanmadıBuneyaa zeka oyunu gibi ..
Bunu düşündüm fakat F ile flört etmedim orada böyle bir durum olsa T nin arabasına neden bineyim direkt F'nin arabasına binerdim orada ilgimi gösterirdim. karşı taraf tepkimi görerek numaramı istedi. Yani taciz edilmem hiçbir şekilde görülmedi ben direkt kalktımCevap acik degil mi? Tacize ugramis sesinizi cikarmamissiniz haliyle F ile flort ediyor, T'ye de telefon numaranizi veriyor durumuna dusmussunuz. Haliyle hafifmesrep olarak kodlanmissiniz ortamda.
Orda taciz edilerken tepkını bellı etmemenden dolayıİnanın ben de etkisindeyim yani taciz edildiğimin farkındayım neden kalkmak yerine direkt çok ağır tepki vermedim diye acı çekiyorum. Bir yandan birini çok beğendim karşı tarafın da ilgisinden eminim ama bir geri dönüş yaşanmadı
Bunu ben de düşündüm fakat T şahsı elimi sıkmak dışında hiçbir temasta bulunmadı aksine çok kibardı ve böyle bir düşüncesi olsa direkt bana ulaşmaz mıydı zatenOrda taciz edilerken tepkını bellı etmemenden dolayı
Dıgerıde bende ne ıstersem yapabılırım gıbı bır ızlenım olusup
Bıseylerın pesıne düşmüşte olabılır
Ikısındende uzak dur !!
Karar verin bi donup kaldim diyorsunuz bi tacize ugramadigimi kendimi korudugumu gordu diyorsunuz.Bunu düşündüm fakat F ile flört etmedim orada böyle bir durum olsa T nin arabasına neden bineyim direkt F'nin arabasına binerdim orada ilgimi gösterirdim. karşı taraf tepkimi görerek numaramı istedi. Yani taciz edilmem hiçbir şekilde görülmedi ben direkt kalktım
Donup kaldım dediğim kısım uzanmak istemesinde yaşandı ve yastıkla kafasına vurdum resmenKarar verin bi donup kaldim diyorsunuz bi tacize ugramadigimi kendimi korudugumu gordu diyorsunuz.
Size birsey daha soyleyim, karsinizdaki ne kadar kibar da olsa en nihayetinde toksik ataerkil zihniyet tarafindan buyutulmus bir erkek, siz 2 kiz 3 erkegin oldugu ickili bag evine giderek bastan kendinizi yanlis tanitmissiniz zaten.
O tarz ortamlardan uzak durun, aradiginiz guzel flortu oralarda bulamazsiniz.
Haklısınız ama öyle biri değilim yani böyle bir şüphesi bile olsa sorsa kendimi açıklayabilirim. Bana ulaşmasını bekliyorum sadece ama bunu yapmadıNiyetiniz farklı olabilir ancak dışarıdan bakınca :ilgi gösteren ve yürüyene karşılık veren ve bundan hoşlanan bir insan imajı çizmişsiniz. Bu da uzun soluklu ilişkilerde şahsen bana güven vermez ,size yaklaşsalar bile amaçları farklı olabilir
Ben bulustugunuz yerleri elestirmiyorum, isterseniz gidin ormanda buluşun, isterseniz bir cafede bunun bence elestirilecek yani yok, ama toksik ataerkil zihniyetin bunu "orada o saatte ne işin varmis?" diye kodladigini ve ona gore davrandigini hepimiz iyi biliyoruz. Uzgunum ama icinde bulundugumuz ulke ve bakis acisi bu sekilde. Siz bize neden ghosting cekiyor diye sordunuz, benDonup kaldım dediğim kısım uzanmak istemesinde yaşandı ve yastıkla kafasına vurdum resmen
Bağ evine gidilmedi merkezde buluşuldu ve bunda yanlış bir şey yok akşam cafeler kapanıyor vakit geçirmekte ne var, bir şey yaşanmadı yaşanması da imkansızdı
Teşekkür ederim ben sizi anlıyorum hak veriyorum sadece uzun süre sonra birinden ciddi anlamda hoşlandım ve bu şekilde son bulması canımı çok sıktı, güzel şeyler yaşanabilirdi çünkü T (Hoşlandığım) kişiden bu enerjiyi aldım. Ben arabadan inmeden önceye kadar onunla iletişimim çok güzeldi acaba arkadaşımın flörtümü bir şey söyledi diye düşünüyorumBen bulustugunuz yerleri elestirmiyorum, isterseniz gidin ormanda buluşun, isterseniz bir cafede bunun bence elestirilecek yani yok, ama toksik ataerkil zihniyetin bunu "orada o saatte ne işin varmis?" diye kodladigini ve ona gore davrandigini hepimiz iyi biliyoruz. Uzgunum ama icinde bulundugumuz ulke ve bakis acisi bu sekilde. Siz bize neden ghosting cekiyor diye sordunuz, ben de t ve f'nin (kim kimdi karisti diye ikisini de yazdım) zihniyetini tarif ederek sorunuza cevap verdim.
Taciz konusu
Ilk mesajda dedinizki, kucagima uzandi ses edemedim, popomu elledi, bacaklarimi elledi dediniz, bu tacize susmaktir. Yine basa donuyoruz, t ve f Turk erkegi, siz kendiniz oksanirken (taciz edilirken) ses etmeyince hosunuza gittigi dusunulmus.
Dolayisiyla yediginiz ghosting cevaplari o gecede sakli, dua edin ghosting yemissiniz, eger sandiginiz gibi florte devam etseydiniz burada acacaginiz konu, neden ghosting yedim degil, taciz edildim cok korkuyorum olurdu.
Gecmis olsun, hem t hem de f ile herhangi bir sohbetlesme dahi dusunmeyin birak flortu.
Cok basit birsey soyleyim, hoşlandım dediginiz adam siz taciz edilirken hoop birader ne oluyor diye diklenebilirdi ama diklenmemis. Onun sizden hoslandigini dusunmuyorum.Teşekkür ederim ben sizi anlıyorum hak veriyorum sadece uzun süre sonra birinden ciddi anlamda hoşlandım ve bu şekilde son bulması canımı çok sıktı, güzel şeyler yaşanabilirdi çünkü T (Hoşlandığım) kişiden bu enerjiyi aldım. Ben arabadan inmeden önceye kadar onunla iletişimim çok güzeldi acaba arkadaşımın flörtümü bir şey söyledi diye düşünüyorum
Ben bile kendimi tam anlamıyla koruyamadım T'yi korumak için demiyorum ama kendinde o hakkı görmemiş olabilirCok basit birsey soyleyim, hoşlandım dediginiz adam siz taciz edilirken hoop birader ne oluyor diye diklenebilirdi ama diklenmemis. Onun sizden hoslandigini dusunmuyorum.
Kendinizi avutuyorsunuz.Ben bile kendimi tam anlamıyla koruyamadım T'yi korumak için demiyorum ama kendinde o hakkı görmemiş olabilir