• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayni evin icinde taniyormus insan

Ya ben tuvalet temizlemeyen insana çok illet gıcık oluyorum
Arkasından wc ye girecek insandan nasıl utanmıyorlar
Ben şahsen görünce öğürüyorum yani bu konuda çok hassasım :kusmuk:

Nişanlılık dönemi aynı evde geçseydi, emin olun çiftlerin %90 gibi bir çoğunluğu evlenmezdi. Bence de şart birlikte yaşamak ama gelenek görenek vs gibi konular bunu engelliyor. Sizinki Ayrılacak kadar büyük bir
Mesele değil, uyarılarla düzelecek bir durum gibi sanki.

Iyi günler
böyle bir düsüncem hic yoktu fakat biriyle evlenmeden mutlaka bir evde yasamali düsüncesindeyim artik.
Erkek arkadasimla 2 yildir birlikteyiz 26 yaslarindayiz. Aramizda mesafe var ve genelde hep 1 günlügüne bulusurduk. Bu sefer bir hafta birlikte vakit gecirdik bizim yazlikta. Kinayanlar oalcak belki ama ben iyiki kalmisim diyorum cünki 2 yil sonra yeni tanidim gibi oldu.
Acikcasi gördügüm hareketlerinden sonra birazda sogudum hatta ayrilik bile aklimdan geciyor ondan dolayi konuyu acma geregi duydum
sonucta bu zamana Kadar hic bir erkekle ayni evde yasamadim ne baba nede abi kardesle. Sizlere sormak istiyorum acaba ben mi abartiyorum yada erkeklerin genelimi böyledir yani sizinde fikirlerinizi merak ettim.

Her neyse örnegin alisverise gittigimizde ayni gün dolapta aldigimiz seyler bitiyordu yada en fazla 2 gün dayaniyordu. örnegin Kahvaltiya sosis almistim baktim Adam can skintisindan dolabin önünde ayakta acti paketi hepsini yiyip bitirdi. Yada krem peynir kahvaltida actik paketi karsimda Aldi eline kasiklayarak yedi bitirdi. cok görgüsüzce geldi bana. Alisverise gittiginde kendi caninin cektigini alirdi ve onlarda zaten yine ayni gün bitiyordu. Esyalarimiz hic bereketli degildi yani. Hep "ayakta yeme" huyundan dolayi. Yani yerken hic beni düsünmüyordu belki buda bir parca yemek ister biraz birakayim diye. Kendimi her iki günde bir markette buluyordum cünki dolabimiz sürekli bostu. Belkide diyorum erkekler beceremiyor alisveris yapmayi..bilemiyorum..

Yada yemek yaptigimda sofradan kalkar kalkmaz kendisine tost yapardi. Ha az mi pisiriyordum? Hayir hatta artiyordu ama bosuna yapiyormusum zoruma gidiyordu. Doyuramadim adami..
Koltukta uzanarak abur cubur yerdi kirintilar hep aralara veya yere dökülüyordu. artik söylemeye utanirdim Bazende tutamayip söylüyordum cok daginiksin sunu bunu topla diye bazen yardimda ediyordu tabi ama sanirsam yazlik bizim oldugu icin ben daha özenle davraniyordum sonucta bizden sonra teyzemler gelicekti yazliga.
Bir örnek daha yere bayagi bir kahve damlatti baktim hic bir tepki yok. Dedim silmicen mi? Dedi zaten yarin temizlik yapicaz buda silinir. Tabi ben sasirdim ve silmesini rica ettim cünki yapis yapis olurdu.
Wc konusunu hic acmiyayim insan isabet edemez mi veya damlattiklarini silemez mi?

Neyse son aksamimizda olay patladi. Ben artik son temizligi yapmistim baktim bu yataga girmis cips yiyor kirintilarda dökülmüstü ve Tatli dille dedim biraz dikkat edermisin yeni temizledim yarin yolcuyuz. Birden patladi cipsi bana firlatti. Neymis cocuk degilmis bin kez tekrarliyormusum kac gündür konusuyormusum rahat yeme keyfi bile yaptirmamisim diye seyler söyledi ve bagirdik birbirmize.
Ha ilginc olan anne evinde yeme aliskanligi gayet normal mesela kahvaltiyi bile ekmek peynirle gecistirir yani evde öyle özenle mözenle yemekler hazirlanmaz.
Daha cok sey var fakat buraya sigmaz.
Suan yoldayim eve gidiyorum aklimda bin bir soru. sevgisinden süphem yok fakat bilmiyorum sogudum bu hareketlerinden kafam karisik.
Kendimide sorguluyorum acaba cok mu laf ettim veya abarttim diye
Sizinde fikirlerinizi merak ettim.
Hayatım kusura bakma ama bu herifin cins cins huyları var,, yatakta döke saça cips yiyip bunu senin üstüne fırlatması !! Tuvaleti de pis kullanıyormuş dediğine göre!! Sen kendine sevgili, koca istiyorsun.. !! Arkasını pis bırakanKendi pisliğini temizlemeyen insandan hayır gelmez..

Ben yediklerini saymanıza takıldım. Şimdi eşim gelip bi paket sosisi yese banane, canı çekmiş yemiş yani.
Dağınıklık konusunda 6 senelik evliyim yeni yeni yontuldu sayılır sayılır diyorum ama. Daha bu sabah şu çoraplarını al sepete at diye söylendim. Bence bu hiç geçmeyecek ben ömür boyu söyleneceğim. ama benimki kızıp fırlatmaz her seferinde aaa unutmuşum der ya da usul usul dediğimi yapar.
Yani verdiği tepki harici malesef erkekler genel olarak böyleler. Çünkü anacıkları öyle yetiştirmiş. Biz yeni nesil anneler ve anne adayları erkek çocuklarımızı düzgün yetiştirirsek belki gelecek nesildeki kadınları bu mağara adamlarından kurtarabiliriz.
Ben başladım oğlumu eğitmeye. 4 buçuk yaşında ama babasından daha çok sorumluluk sahibi. Asla ortada çöp bırakmaz, yediği içtiği tabağı çanağı tezgaha kaldırır hatta bulaşık makinasına koyar bazen, yere bir şey dökse alır bezi siler, ayaklarını kurulamadan banyodan çıkmaz. Gerçekten ağaç yaşken eğiliyormuş.

Market alışverişini o mu karşılıyordu siz mi siz karşılıyorsanız bir de bedavacı huyu da eklenmiş. Yok o da ekliyorsa fazla aldırır senden bana kalmıyor dersiniz.

beni anlayan birilerinn olmasina sevindim.
daha anlatilacak cok sey var ama sigmaz buraya kisacasi sogudum belkide gecer bilmiyorum
belkide günlerimiz sayiliydi yazlikta pek bir düzen yoktu diye böyleydi bilmiyorum kafam karisik.
bunlardan ziyade wc yi pis birakmak genel olarak hic bir yerde yapilmaz
Markete gittiğinizde yaptığınız alışverişlerin parasını kim ödedi merak ettim ?? inşallah elini cebine atmıştır beyzade!!

Bir de evet erkeklerin genelde %99’u aşırı yemek yer .. yani biz kadınların çoğu çok fazla yemek yemez...istisnalar dışında ben mesela en fazla bir dilim ekmek yer kalkarım ama benim yediğim yemekle bir erkeğin yedi yemek arasında dağlar kadar fark var .. Sizin burcunuz başak ya da BOĞa mı merak ettim.. vallahi benim de böyle evlerden ırak bir ablam var 50 yaşında boşanmış dünyayı dar ediyor orayı topla burayı topla şunu sil bunu sil yere bir damla bir şey dökülse ağzımıza eder ,..yani o kadar fazla küçük küçük şeyleri ayrıntılara takılıyor ki hayatı kendine ve bize de zindan ediyor.,!! Sonuç olarak ne oldu kocası tahammül edemedi boşadı !! yanında hiçbir erkeği tutamıyor milletin evine gidip ona buna Çamur atıyor hiçbir şeylerini beğenmiyor ,,, Boş boş konuşuyor insanlar bunu ertesi gün kapının önüne koyuyor haliyle.. Herkes aynı şekilde titiz olmak zorunda değil ... olamazda zaten imkansız ... hani yere dökülen bir damla kahve senin için önem arz eder ama karşıdaki insan için arz etmez ,,ama böyle iki zit karakter insan bir arada yaşamaya çalışırsa çok büyük sıkıntılar çıkar.

aynen öyle ama sahsen abartiklarini düsünüyorum. Evet temiz, titiz olabilirler ama abarti. Birde ne gerek var böyle bir konuda kendi esini övmeye. Bende yeni evliyim. Biz hic zorluk falan cekmedik tek anlasamadigimiz konu battaniye :) Ama böyle konudada kalkipta esim söyle böyle temiz, titiz demem.

Ben de bunu "eşim böyle böyle temiz titiz, normali budur, bu adamdan kaç" şeklinde yorumladım. Bazı konularda koca övme olayına çok sinirleniyorum ama burada konu sahibine yol gösterici gibi olmuş. Erkekler pistir biz arkalarını toplamalıyız diye düşünmemek lazım çünkü kendi başının çaresine bakanları da var. Onlar varken yatakta yatıp etrafa cips fırlatanı kim ne yapsın :KK70:

Şimdi siz biraz deneme gözüyle bakmışsınız bu bir haftaya Adam tatil

Sonuçta markete gittik iki gün ancak yetti yorumunuz ilginç

15 yıllık ev hanımıyım her gün markete gidiyoruz hatta bugün 3 kere markete gittik yani bunları aldık bir hafta yetmeli düşünceniz ilginç

Arkadaşlar yazmış peynir ekmeksiz yenir mi sosis ayakta çiy yenir mi vs

Peyniri ekmeksiz yerim ne var bunda yemiş Adam çöpe dökmemiş ki

Sosisi de o şekilde çerez gibi yiyen çok kişi gördüm

Yatakta cips yemek garip de o da öğrenci evi mantığı gibi oturulacak yer yok odada yatakta yaşıyorlar modunda

Bu arada yere kahve damlamış ne var bunda Adam yarın temizlikte sileriz demiş ille de hergün ev temizleyen kişiler gibi mi olsun

Ben burada yazarım kızlarımız annelerinden sürekli ev temizlemeyi görüyor sonra kendi çalışma hayatları ve o temizlik örtüşmeyince bunalıma giriyor diye

Yataktaki cips ve bunu fırlatmak dışında klasik tatil modunu görüyorum ben

Adamı terk edeyim kahveyi silmedi diye düşünüyorsunuz siz bilirsiniz ama ilerleyen yıllarda bunun önemli bir ölçüt olmadığını anlarsınız bence
Cok farkli düsünceler bazi yorumlara göre..
haklisiniz tatil gözüyle bakti zaten. hatta diyordu cok yorma kendini tatildeyiz kafa dinleyelim nasilsa son gün iyice bir temizlik yapariz. Fakat örnegin yere damlayan kahveyi bir peceteyle silmek varken neden orda kalsin ve üstüne basalim degil mi? Yani tatilde olsam bile yaparim bunu

İhsan gerçektende şanslısın tabi kullanabilirsen evlenirsen hasta olursun asla böyle biri çekilmez offf çok korkunç Allah göstermesin

Adamın pisligine kulp bulup aman tatildeydi evlenince yapmaz dersen yandin bence.... Önemli noktayı kaçırma sana saygiszca davranmış ve bu saygı köprüsü bir kere yikildimi bir daha kurulmuyor...( Cips fırlatmış yeni temizlediğini söylediğin halde) hadi pisliğini boşver ama bunu iyi düşün

Bir de evet erkeklerin genelde %99’u aşırı yemek yer .. yani biz kadınların çoğu çok fazla yemek yemez...istisnalar dışında ben mesela en fazla bir dilim ekmek yer kalkarım ama benim yediğim yemekle bir erkeğin yedi yemek arasında dağlar kadar fark var .. Sizin burcunuz başak ya da BOĞa mı merak ettim.. vallahi benim de böyle evlerden ırak bir ablam var 50 yaşında boşanmış dünyayı dar ediyor orayı topla burayı topla şunu sil bunu sil yere bir damla bir şey dökülse ağzımıza eder ,..yani o kadar fazla küçük küçük şeyleri ayrıntılara takılıyor ki hayatı kendine ve bize de zindan ediyor.,!! Sonuç olarak ne oldu kocası tahammül edemedi boşadı !! yanında hiçbir erkeği tutamıyor milletin evine gidip ona buna Çamur atıyor hiçbir şeylerini beğenmiyor ,,, Boş boş konuşuyor insanlar bunu ertesi gün kapının önüne koyuyor haliyle.. Herkes aynı şekilde titiz olmak zorunda değil ... olamazda zaten imkansız ... hani yere dökülen bir damla kahve senin için önem arz eder ama karşıdaki insan için arz etmez ,,ama böyle iki zit karakter insan bir arada yaşamaya çalışırsa çok büyük sıkıntılar çıkar.
yorumun icin tesekkür ederim.
Ablaniz Kadar tabiki degilim. Bu arada burcum yengec. Ben hic titiz bir insan degilim hatta annem bana daginiksin der fakat benim o an bekledigim biraz düsünceli olmak. yani örnegin yere kahve damladiysa o an peceteyle silinmezse üstüne basariz ve yere yayilir o lekeler. Zor birsey degil ki peceteyle silmek. yani dedigim gibi titizlik degilim sadece biraz düsünceli olmasini bekledim

Ay yok artik. Hic boyle bi tip gormedim ben. Erkektir normal ne ya böyle adama sümügumu atmam ayni yataga girmeyi gec. Bu kadar pis insanla yapamazsin saygisiz ayrica. Insan utanir bu uste cikmis bi de. Konus dicem de ne denir ki yani. İlerde 10 kati olur bu. Elin evindeki rahatlığina bak şunun. Bi defasinda ciktigim birinden eliyle burnunu kasiyip duruo diye ayrilmistim. Bu adam bu rahatlikla senin yanında gaz da cikariodur allah bilir.

Iyi günler
böyle bir düsüncem hic yoktu fakat biriyle evlenmeden mutlaka bir evde yasamali düsüncesindeyim artik.
Erkek arkadasimla 2 yildir birlikteyiz 26 yaslarindayiz. Aramizda mesafe var ve genelde hep 1 günlügüne bulusurduk. Bu sefer bir hafta birlikte vakit gecirdik bizim yazlikta. Kinayanlar oalcak belki ama ben iyiki kalmisim diyorum cünki 2 yil sonra yeni tanidim gibi oldu.
Acikcasi gördügüm hareketlerinden sonra birazda sogudum hatta ayrilik bile aklimdan geciyor ondan dolayi konuyu acma geregi duydum
sonucta bu zamana Kadar hic bir erkekle ayni evde yasamadim ne baba nede abi kardesle. Sizlere sormak istiyorum acaba ben mi abartiyorum yada erkeklerin genelimi böyledir yani sizinde fikirlerinizi merak ettim.

Her neyse örnegin alisverise gittigimizde ayni gün dolapta aldigimiz seyler bitiyordu yada en fazla 2 gün dayaniyordu. örnegin Kahvaltiya sosis almistim baktim Adam can skintisindan dolabin önünde ayakta acti paketi hepsini yiyip bitirdi. Yada krem peynir kahvaltida actik paketi karsimda Aldi eline kasiklayarak yedi bitirdi. cok görgüsüzce geldi bana. Alisverise gittiginde kendi caninin cektigini alirdi ve onlarda zaten yine ayni gün bitiyordu. Esyalarimiz hic bereketli degildi yani. Hep "ayakta yeme" huyundan dolayi. Yani yerken hic beni düsünmüyordu belki buda bir parca yemek ister biraz birakayim diye. Kendimi her iki günde bir markette buluyordum cünki dolabimiz sürekli bostu. Belkide diyorum erkekler beceremiyor alisveris yapmayi..bilemiyorum..

Yada yemek yaptigimda sofradan kalkar kalkmaz kendisine tost yapardi. Ha az mi pisiriyordum? Hayir hatta artiyordu ama bosuna yapiyormusum zoruma gidiyordu. Doyuramadim adami..
Koltukta uzanarak abur cubur yerdi kirintilar hep aralara veya yere dökülüyordu. artik söylemeye utanirdim Bazende tutamayip söylüyordum cok daginiksin sunu bunu topla diye bazen yardimda ediyordu tabi ama sanirsam yazlik bizim oldugu icin ben daha özenle davraniyordum sonucta bizden sonra teyzemler gelicekti yazliga.
Bir örnek daha yere bayagi bir kahve damlatti baktim hic bir tepki yok. Dedim silmicen mi? Dedi zaten yarin temizlik yapicaz buda silinir. Tabi ben sasirdim ve silmesini rica ettim cünki yapis yapis olurdu.
Wc konusunu hic acmiyayim insan isabet edemez mi veya damlattiklarini silemez mi?

Neyse son aksamimizda olay patladi. Ben artik son temizligi yapmistim baktim bu yataga girmis cips yiyor kirintilarda dökülmüstü ve Tatli dille dedim biraz dikkat edermisin yeni temizledim yarin yolcuyuz. Birden patladi cipsi bana firlatti. Neymis cocuk degilmis bin kez tekrarliyormusum kac gündür konusuyormusum rahat yeme keyfi bile yaptirmamisim diye seyler söyledi ve bagirdik birbirmize.
Ha ilginc olan anne evinde yeme aliskanligi gayet normal mesela kahvaltiyi bile ekmek peynirle gecistirir yani evde öyle özenle mözenle yemekler hazirlanmaz.
Daha cok sey var fakat buraya sigmaz.
Suan yoldayim eve gidiyorum aklimda bin bir soru. sevgisinden süphem yok fakat bilmiyorum sogudum bu hareketlerinden kafam karisik.
Kendimide sorguluyorum acaba cok mu laf ettim veya abarttim diye
Sizinde fikirlerinizi merak ettim.
Bir paket Çiğ sosisi ayak üstü yemek. Krem peyniri bi öğünde kaşıklayarak (yanındakini düşünmeden) bencilce yemek bence normal şeyler değil. Medeniyetsizlik, aç gözlülük, görmemişlik bence.
Yatakta cips yemek konusunda yorum bile yapamayacağım. 10 yaşında çocuk yapmasın bi zahmet.
Yemekten kalkıp tost yemek de bence hem size yapılmış saygısızlık hadi bu bir tarafa bu adamın yemek kültürü yok düzeni yok küçük çocuk gibi tost, aburcubur, ayaküstü yemek, silip süpürmek bunlar benim çok soğuyacağım şeyler olur.
Yeni temizlediğiniz bir evde son gün yatakta cips ye uyarılınca da patla bağır. Çok sıkıntılı bir davranış .
Wc temizliği alışkanlığı bu yaşta kazanamadıysa bu yaştan sonra değişmez. Bildiğin düşüncesiz, tembel, aç gözlü, pasaklı bir adam canlandı gözümde. Kusura bakmayın. Bence daha ıyısine layıksınız.

Back
X