• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayni evin icinde taniyormus insan

Cok batiyor biliyomsmn evlenirsen soylemek istedgmi daha net anlayacaksin. Bizim maaslar yemege gider. Neden cunku doymuyor. Bereketsiz. Ve evet guzel birseye deginmissin beni dusunmeden yerdi bitirridi nefret ediyorum bu huylar cok kotu bakma burdakilere simdi kucuk gibi geliyor ama batar yani
Gercekten batiyor mu ciddi ciddi
Bizimde harcamamiz genelde yemege giderdi. Disarda yemek yiyorduk eve geldigimizde yine yemek pisiyordu
bereket yoktu. Dedigim gibi hergün markete gitmekten yorulmustum. Bazi seyleri hic agzima süremeden bile bitiyordu

Valla ben de çok yemek yerim buna takılmanız garip geldi yanımda sevgilim var diye doymadan sofradan kalkacak halim yok ya da canım bi şeyi yemek istediyse karşımdaki ne düşünür diye yememezlik yapamam sonuçta ilerde hayatımı birleştireceğim insan yemek mevzusunda çekineceksem diğer konularda hiç rahat edemem. Onun dışında cips fırlatmak ve wc konusu baya kötü hele tuvalet olayı mide bulandırıcı ona dikkat etmeliydi. Tuvalet olayı sürekli bu şekilde değilse ben bir ayrılık sebebi göremedim öyle olsa memlekette bir tane evli insan kalmazdı bu sitede herkes her şeye acaip çok takılıyor ve çözümleri de hep ayrılmak oluyor. Arada yaşadığınız tonlarca güzel şey vardır ve kahve damlattı cips döktü diye ayrılınmaz yani çok abes bi durum bunu yapmak için hiç sevmemiş olmak gerekiyor. Armudun sapı üzümün çöpü derken emek vermeyi sevmeyi unutur hale geldik
Tabiki yemek konusunda rahat olunmali haytini birlestirecegin insanin yaninda ama birazda düsünceli ve paylasimci olmali insan diye düsünüyorum. ayrilmak kolay yol olur tabi sonucta insan konusarakda cözebilir. Bunu deneyecegim..

Cipsi firlattigi elini kirma girisiminde bulunmadiginiza sevindim. Ben kontrolumu yitirirdim sanirim. Bu adam cok sevimsiz gorundu gozume

Vallahi ben en son sevgilimden böyle kücük kücük ama dişe dokunur şeyler yüzünden ayrıldım ...mesela bana diyordu ki tuvalet kağıdını çok kullanıyorsun ,sonra Ankara’nın ayazında kış günü KALORİFERLERİ yakmıyodu doğal gaz harcamamak için elektrikli battaniye almıştı yatağını onu çalıştırıyordu falan. Genelde hep evde oturuyorduk zaten arada bir sinemaya gidiyorduk bir de kırk yılın başına bir yemek yersek dışarda ne ala ,.,😂😂 Ben böyle ufak şeyler işte sorun ettim ayrıldım kendisinden ...beyimiz benden bir ay sonra evlendi bir tane evde kalmış kendisinden büyük bir kızla ve hanım kızımıza da iki tane düğün yaptı bütün evini arabasını her şeyin sattı bütün birikimi harcadı , yetmedi üstüne de kredi çekti boğazına kadar borca girdi ne oldu 🙄

Eger sen duzgunce soyledigin halde tepkileri boyle atmak firlatmak olacaksa isin var ayrilma fikrinin uzerinde baya bi dusun.
Ben de cok merak ederdim 3 aylik nikahliyim yaza da dugun var ama bi yerde kaldigimizda ortaligi bi toplar misin yatagi falan derim basta toplamaz ikinci cikismamda hemen toplar hatta " ah annem hep karin seni adam eder el mahkum yaparsin derdi " diye söylenerek kalkip yapar ve gülüşürüz. 😂
:D
ondan önceki günlerde bir söyledigimde yapmazdi fakat benimde ikinci cikismamda hemen yapardi hatta bir keresinde kizip carsiya cikmistim ve geldigimde eve paspas atmisti piril piril etmisti. yani istese yapabiliyor aslinda. Fakat o gün belki doldu ve patladi bilmiyorum
aradan bir gün gecti ve biraz daha sakinlestim. Adam akilli konusmadan hemen ayrilmak belki yanlis olur ondan dolayi ilk konusacagim kendisiyle

Yatakta biseyler yemesinden haric gerisini fazla abartmamismisin ya nebilim esimin yanindada icimden geldigi gibi davranamicaksam hic hayatimi birlestirmem daha iyi
suan sinirim gectikten sonra geri düsündügümde haklisin diyorum insan hayatini birlestirecegi insanin yaninda icinden geldigi gibi davranmali fakat yinede biraz düsünceli olmali insan

Çok titiz olunmasını da sevmem ama yatakta bişeyler yiyip dökülmesine katlanamam. Kendini düzeltmesi lazım

suan sinirim gectikten sonra geri düsündügümde haklisin diyorum insan hayatini birlestirecegi insanin yaninda icinden geldigi gibi davranmali fakat yinede biraz düsünceli olmali insan
Kuzum öyle elbette ama bir insan seni gerçekten seviyorsa bir çikolata veya elma düşün veya tost...bir tane var elinde onu yarıya böldü büyük olanı sana verir..adam hepsini direk yiyor ..lütfen biraz kendini dusun ...ben çok acılar çektim siz cekmeyin iyi insanları bulun diye yazıyorum inan bana....çünkü sevgi gözü kör ediyor ama o körlük eninde sonunda geçince bütün acılarla başbaşa kalan bizler oluyoruz

Kuzum öyle elbette ama bir insan seni gerçekten seviyorsa bir çikolata veya elma düşün veya tost...bir tane var elinde onu yarıya böldü büyük olanı sana verir..adam hepsini direk yiyor ..lütfen biraz kendini dusun ...ben çok acılar çektim siz cekmeyin iyi insanları bulun diye yazıyorum inan bana....çünkü sevgi gözü kör ediyor ama o körlük eninde sonunda geçince bütün acılarla başbaşa kalan bizler oluyoruz
Bencil insanlar zarar verir.. hep bana modunda olurlar.. katılıyorum

Çok küçük şeylere takılıyorsunuz bir şey yerken yarıya bölüp ikram etmesi çok güzel fakat bazen edilmeyedebilir yeni tanışan insanlar değiller ki sürekli kibarcık gibi davranamazlar. Ben evde bir çikolata yerken bazen bunu ev arkadaşımla paylaşmıyorum çünkü sürekli beraberiz aramızda o samimiyet var yani canı isterse gelir bana söyler bana da versene diye. Ya da o yerken ben de yemek istersem söylerim azıcık da bana bırak diye. Yani arada böyle bi samimiyet olmalı bence

İnce bir noktaya değineceğim. Sizin uyarılarınıza karşı cips fırlatmış ya, işte o, değişmeyeceğinin göstergesi. Yani bende problem yok, sen fazla takıntılısın diye düşünüyor. Temizlik,kişisel bakım, ince düşünce sonradan kolay kolay öğrenilecek şeyler değil.
Diyelim bu adamla evlendin, dikkat etmesini istediğin şeyleri adama ite kaka yaptıracaksın. Sürekli söylenmek canını sıkacak. Bazen pes edip sessiz kalacaksın. Sen sessiz kaldığın zamanlarda o kafasına göre takılacak. Sonra biriktirip biriktirip olmadık şeylere patlayacak ve sorunlu biri gibi algılanacaksın. Temel problem şu: adamın bu yaptıkları ona göre normal, senin için normal değil. Ve adam değişime kapalı.

beyimiz benden bir ay sonra evlendi bir tane evde kalmış kendisinden büyük bir kızla
Kullandığınız kelimeler ne kadar yanlış. Birisi de çıkıp size 31 yaşına kadar evlenmemişsin evde kalmışsın dese hoş olur mu? Neye göre kaç yaşından sonra evde kalmış damgasını vurabiliyoruz bizi de aydınlatın

Tabi ayarini bilmeli ama genel erkekler hep oyle evlendigin zaman lavoba yıkarken banyo temizlerken etraftan kiyafet toplarken napcaksin keske herkes kendi isini gorse ama malesef :)

Ay ne itici bir herif. Kızım bırak mağarasına gitsin. Peynirin fiyatı olmuş kaç beyimiz ayakta götürüyor. Çocuk değilmişmiş,cips fırlatmalar. Göz teması bile kurulmaz bunla. Ama sen bilirsin canım

Back
X