Bir de evet erkeklerin genelde %99’u aşırı yemek yer .. yani biz kadınların çoğu çok fazla yemek yemez...istisnalar dışında ben mesela en fazla bir dilim ekmek yer kalkarım ama benim yediğim yemekle bir erkeğin yedi yemek arasında dağlar kadar fark var .. Sizin burcunuz başak ya da BOĞa mı merak ettim.. vallahi benim de böyle evlerden ırak bir ablam var 50 yaşında boşanmış dünyayı dar ediyor orayı topla burayı topla şunu sil bunu sil yere bir damla bir şey dökülse ağzımıza eder ,..yani o kadar fazla küçük küçük şeyleri ayrıntılara takılıyor ki hayatı kendine ve bize de zindan ediyor.,!! Sonuç olarak ne oldu kocası tahammül edemedi boşadı !! yanında hiçbir erkeği tutamıyor milletin evine gidip ona buna Çamur atıyor hiçbir şeylerini beğenmiyor ,,, Boş boş konuşuyor insanlar bunu ertesi gün kapının önüne koyuyor haliyle.. Herkes aynı şekilde titiz olmak zorunda değil ... olamazda zaten imkansız ... hani yere dökülen bir damla kahve senin için önem arz eder ama karşıdaki insan için arz etmez ,,ama böyle iki zit karakter insan bir arada yaşamaya çalışırsa çok büyük sıkıntılar çıkar.