• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayni evin icinde taniyormus insan

Yol yakınken kaç bacım... başkasının evinde bunu yapan kendi evinde içine edeer... benden demesi... wc olayına ayar olsam yeterdi ben mesela...

Iyi günler
böyle bir düsüncem hic yoktu fakat biriyle evlenmeden mutlaka bir evde yasamali düsüncesindeyim artik.
Erkek arkadasimla 2 yildir birlikteyiz 26 yaslarindayiz. Aramizda mesafe var ve genelde hep 1 günlügüne bulusurduk. Bu sefer bir hafta birlikte vakit gecirdik bizim yazlikta. Kinayanlar oalcak belki ama ben iyiki kalmisim diyorum cünki 2 yil sonra yeni tanidim gibi oldu.
Acikcasi gördügüm hareketlerinden sonra birazda sogudum hatta ayrilik bile aklimdan geciyor ondan dolayi konuyu acma geregi duydum
sonucta bu zamana Kadar hic bir erkekle ayni evde yasamadim ne baba nede abi kardesle. Sizlere sormak istiyorum acaba ben mi abartiyorum yada erkeklerin genelimi böyledir yani sizinde fikirlerinizi merak ettim.

Her neyse örnegin alisverise gittigimizde ayni gün dolapta aldigimiz seyler bitiyordu yada en fazla 2 gün dayaniyordu. örnegin Kahvaltiya sosis almistim baktim Adam can skintisindan dolabin önünde ayakta acti paketi hepsini yiyip bitirdi. Yada krem peynir kahvaltida actik paketi karsimda Aldi eline kasiklayarak yedi bitirdi. cok görgüsüzce geldi bana. Alisverise gittiginde kendi caninin cektigini alirdi ve onlarda zaten yine ayni gün bitiyordu. Esyalarimiz hic bereketli degildi yani. Hep "ayakta yeme" huyundan dolayi. Yani yerken hic beni düsünmüyordu belki buda bir parca yemek ister biraz birakayim diye. Kendimi her iki günde bir markette buluyordum cünki dolabimiz sürekli bostu. Belkide diyorum erkekler beceremiyor alisveris yapmayi..bilemiyorum..

Yada yemek yaptigimda sofradan kalkar kalkmaz kendisine tost yapardi. Ha az mi pisiriyordum? Hayir hatta artiyordu ama bosuna yapiyormusum zoruma gidiyordu. Doyuramadim adami..
Koltukta uzanarak abur cubur yerdi kirintilar hep aralara veya yere dökülüyordu. artik söylemeye utanirdim Bazende tutamayip söylüyordum cok daginiksin sunu bunu topla diye bazen yardimda ediyordu tabi ama sanirsam yazlik bizim oldugu icin ben daha özenle davraniyordum sonucta bizden sonra teyzemler gelicekti yazliga.
Bir örnek daha yere bayagi bir kahve damlatti baktim hic bir tepki yok. Dedim silmicen mi? Dedi zaten yarin temizlik yapicaz buda silinir. Tabi ben sasirdim ve silmesini rica ettim cünki yapis yapis olurdu.
Wc konusunu hic acmiyayim insan isabet edemez mi veya damlattiklarini silemez mi?

Neyse son aksamimizda olay patladi. Ben artik son temizligi yapmistim baktim bu yataga girmis cips yiyor kirintilarda dökülmüstü ve Tatli dille dedim biraz dikkat edermisin yeni temizledim yarin yolcuyuz. Birden patladi cipsi bana firlatti. Neymis cocuk degilmis bin kez tekrarliyormusum kac gündür konusuyormusum rahat yeme keyfi bile yaptirmamisim diye seyler söyledi ve bagirdik birbirmize.
Ha ilginc olan anne evinde yeme aliskanligi gayet normal mesela kahvaltiyi bile ekmek peynirle gecistirir yani evde öyle özenle mözenle yemekler hazirlanmaz.
Daha cok sey var fakat buraya sigmaz.
Suan yoldayim eve gidiyorum aklimda bin bir soru. sevgisinden süphem yok fakat bilmiyorum sogudum bu hareketlerinden kafam karisik.
Kendimide sorguluyorum acaba cok mu laf ettim veya abarttim diye
Sizinde fikirlerinizi merak ettim.
Cok batiyor biliyomsmn evlenirsen soylemek istedgmi daha net anlayacaksin. Bizim maaslar yemege gider. Neden cunku doymuyor. Bereketsiz. Ve evet guzel birseye deginmissin beni dusunmeden yerdi bitirridi nefret ediyorum bu huylar cok kotu bakma burdakilere simdi kucuk gibi geliyor ama batar yani

Sevgiliyken boyleyse evlendikten sonraki halini dusunemiyorum.
Tum erkekler ayni degil, esim benden daha temiz ))) Adam cipsi tabaga koyar, kolalari doldurur, sephayi getirir, her seyi sephaya dizer, oyle yeriz. Yerde kirinti bile olmaz. 1 kere bile corap cikarip bir yere attigini gormedim. Yediyi yemeyi bile kendisi toplar.
Banyoya tuvalete girdiyinde cok zaman duvarlarini yerleri filan siler.
Bence boyle seyler insanin icinde olmali. Sevgilinizi degistireceyinizi dusunmuyorum.

Valla ben de çok yemek yerim buna takılmanız garip geldi yanımda sevgilim var diye doymadan sofradan kalkacak halim yok ya da canım bi şeyi yemek istediyse karşımdaki ne düşünür diye yememezlik yapamam sonuçta ilerde hayatımı birleştireceğim insan yemek mevzusunda çekineceksem diğer konularda hiç rahat edemem. Onun dışında cips fırlatmak ve wc konusu baya kötü hele tuvalet olayı mide bulandırıcı ona dikkat etmeliydi. Tuvalet olayı sürekli bu şekilde değilse ben bir ayrılık sebebi göremedim öyle olsa memlekette bir tane evli insan kalmazdı bu sitede herkes her şeye acaip çok takılıyor ve çözümleri de hep ayrılmak oluyor. Arada yaşadığınız tonlarca güzel şey vardır ve kahve damlattı cips döktü diye ayrılınmaz yani çok abes bi durum bunu yapmak için hiç sevmemiş olmak gerekiyor. Armudun sapı üzümün çöpü derken emek vermeyi sevmeyi unutur hale geldik

Korkunc bir adam , sunu bilin ki evlenince sihirli degnek degmeyecek adama , simdikinden beter olucak

Ve her erkek boyle degil , ailemdeki tum erkekler klozeti kaldirip iserler , yere birsey dokuldu mu silerler ve en onemlisi kimse dolapta son kalan seyi yemez , ev ahalisini de dusunurler

Eger sen duzgunce soyledigin halde tepkileri boyle atmak firlatmak olacaksa isin var ayrilma fikrinin uzerinde baya bi dusun.
Ben de cok merak ederdim 3 aylik nikahliyim yaza da dugun var ama bi yerde kaldigimizda ortaligi bi toplar misin yatagi falan derim basta toplamaz ikinci cikismamda hemen toplar hatta " ah annem hep karin seni adam eder el mahkum yaparsin derdi " diye söylenerek kalkip yapar ve gülüşürüz. 😂

Iyi günler
böyle bir düsüncem hic yoktu fakat biriyle evlenmeden mutlaka bir evde yasamali düsüncesindeyim artik.
Erkek arkadasimla 2 yildir birlikteyiz 26 yaslarindayiz. Aramizda mesafe var ve genelde hep 1 günlügüne bulusurduk. Bu sefer bir hafta birlikte vakit gecirdik bizim yazlikta. Kinayanlar oalcak belki ama ben iyiki kalmisim diyorum cünki 2 yil sonra yeni tanidim gibi oldu.
Acikcasi gördügüm hareketlerinden sonra birazda sogudum hatta ayrilik bile aklimdan geciyor ondan dolayi konuyu acma geregi duydum
sonucta bu zamana Kadar hic bir erkekle ayni evde yasamadim ne baba nede abi kardesle. Sizlere sormak istiyorum acaba ben mi abartiyorum yada erkeklerin genelimi böyledir yani sizinde fikirlerinizi merak ettim.

Her neyse örnegin alisverise gittigimizde ayni gün dolapta aldigimiz seyler bitiyordu yada en fazla 2 gün dayaniyordu. örnegin Kahvaltiya sosis almistim baktim Adam can skintisindan dolabin önünde ayakta acti paketi hepsini yiyip bitirdi. Yada krem peynir kahvaltida actik paketi karsimda Aldi eline kasiklayarak yedi bitirdi. cok görgüsüzce geldi bana. Alisverise gittiginde kendi caninin cektigini alirdi ve onlarda zaten yine ayni gün bitiyordu. Esyalarimiz hic bereketli degildi yani. Hep "ayakta yeme" huyundan dolayi. Yani yerken hic beni düsünmüyordu belki buda bir parca yemek ister biraz birakayim diye. Kendimi her iki günde bir markette buluyordum cünki dolabimiz sürekli bostu. Belkide diyorum erkekler beceremiyor alisveris yapmayi..bilemiyorum..

Yada yemek yaptigimda sofradan kalkar kalkmaz kendisine tost yapardi. Ha az mi pisiriyordum? Hayir hatta artiyordu ama bosuna yapiyormusum zoruma gidiyordu. Doyuramadim adami..
Koltukta uzanarak abur cubur yerdi kirintilar hep aralara veya yere dökülüyordu. artik söylemeye utanirdim Bazende tutamayip söylüyordum cok daginiksin sunu bunu topla diye bazen yardimda ediyordu tabi ama sanirsam yazlik bizim oldugu icin ben daha özenle davraniyordum sonucta bizden sonra teyzemler gelicekti yazliga.
Bir örnek daha yere bayagi bir kahve damlatti baktim hic bir tepki yok. Dedim silmicen mi? Dedi zaten yarin temizlik yapicaz buda silinir. Tabi ben sasirdim ve silmesini rica ettim cünki yapis yapis olurdu.
Wc konusunu hic acmiyayim insan isabet edemez mi veya damlattiklarini silemez mi?

Neyse son aksamimizda olay patladi. Ben artik son temizligi yapmistim baktim bu yataga girmis cips yiyor kirintilarda dökülmüstü ve Tatli dille dedim biraz dikkat edermisin yeni temizledim yarin yolcuyuz. Birden patladi cipsi bana firlatti. Neymis cocuk degilmis bin kez tekrarliyormusum kac gündür konusuyormusum rahat yeme keyfi bile yaptirmamisim diye seyler söyledi ve bagirdik birbirmize.
Ha ilginc olan anne evinde yeme aliskanligi gayet normal mesela kahvaltiyi bile ekmek peynirle gecistirir yani evde öyle özenle mözenle yemekler hazirlanmaz.
Suan yoldayim eve gidiyorum aklimda bin bir soru. sevgisinden süphem yok fakat bilmiyorum sogudum bu hareketlerinden kafam karisik.
simdi seni kinadigim bir nokta var evet! o da firlattigi cips pakedini neden burnundan iceri sokmadin!!!!
baya gozu ac evde anasi kiziyo da yiyemiyo heralde ozgurlugu gorunce yuklenmis yemege eve donunce yiyemem depodan yakarim demis.. amma oburmus ya hu soguman normal..
evlilikte de oluyo ay bu adam boyle degildi ne ara bu hale geldi falan diye sasiriyosun icinden ne cikti diye ama bu kadar itici seyler yasamadim acikcasi

Tuvalet konusuna dikkat etmiyorsa artık tuvalet eğitimi vermek de bizim görevimiz değil yani kaç yaşına gelmiş. Dağınık olsa tamam derdim ama adam pis resmen.

Ben de hep evlenmeden önce mutlaka aynı evde yaşamak lazım derim. Dışarıda buluşunca herkes duşunu almış, cicilerini giymiş, bakımlarını yapmış oluyor. Evde nasıl biri olduğunu görmek lazım mutlaka. Kısa süreliğine birlikte yaşama fırsatı bulduğunuz için şanslısınız. Kaçın kurtarın kendinizi :KK55:

Sevgiliyken boyleyse evlendikten sonraki halini dusunemiyorum.
Tum erkekler ayni degil, esim benden daha temiz ))) Adam cipsi tabaga koyar, kolalari doldurur, sephayi getirir, her seyi sephaya dizer, oyle yeriz. Yerde kirinti bile olmaz. 1 kere bile corap cikarip bir yere attigini gormedim. Yediyi yemeyi bile kendisi toplar.
Banyoya tuvalete girdiyinde cok zaman duvarlarini yerleri filan siler.
Bence boyle seyler insanin icinde olmali. Sevgilinizi degistireceyinizi dusunmuyorum.

Ben cipsi paketten yiyorum elimle :/ Eşim tabağa koyup elle yememek için kaşıkla cips yiyor. :D :D hayatımda kaşıkla cips yiyen görmemiştim.

2 haftadir ben de sevgilimle ayni evdeyim. Biraz yoruldugumu anlayinca bulasiklari makineye dizdi,bosaltirken birlikte yerlerine yerlestirdik, bir kez sifonu cekmeyi unutmus duzgunce soyledim hemen ozur diledi.. sizinki hem hatali hem utanmadan paket firlatiyor. bir yanlis varsa da ozur dilemeyi bilmeli. en onemli kismi bu. sevgilinin normal olan tek davranisi cok fazla yemek yemis olmasi bana kalirsa. digerleri falso.

Ben cipsi paketten yiyorum elimle :/ Eşim tabağa koyup elle yememek için kaşıkla cips yiyor. :KK70::KK70: hayatımda kaşıkla cips yiyen görmemiştim.

İlk defa duyuyorum kaşıkla cips nasıl yenir gözümde canlandıramıyorum bir türlü :KK70:

Aklıma devasa bir cips paketine kolumu omzuma kadar daldırıp yerken sevgilimle göz göze gelişimiz geldi. O yargılayan bakışları unutamıyorum :KK70:

Hic abartmiorsunuz, eşimle o yesin ben yemeyim, ben yemeyim o yesinden dolayi, bazen bazi seyler kalir, atilcak dereceye gelir.
Asla bizde ole bencillik yoktur. Aksine ince dusuncelilik var ve öle olmasi gerekiyor. Bencil bir insan sevgiliniz.

Ikincisi biryere birsey döksün damlatsin, ben silmeye kalkayim asla izin vermez kendi siler, yada supurur.

Sizide asla.kinamiyorum, ayni evde durabilir kalabilirsiniz,.nisanlilik surecimde bende eşimle birlikteydim surekli ayni evde sadece uyumak yoktu. Eve gidiyordum.

Mutlaka ayni evin icinde yasayip, gozden gecirmek gerekiyor. Ona gore evlilige gidilmesi gerekiyor.
Gerci sevgiliniz kac yasinda yontulur, duzeltilir mi ? Yaşi kucukte olgunda olmayabilir, zamanla da olgunlaşabilir..

İlk defa duyuyorum kaşıkla cips nasıl yenir gözümde canlandıramıyorum bir türlü :KK70:

Aklıma devasa bir cips paketine kolumu omzuma kadar daldırıp yerken sevgilimle göz göze gelişimiz geldi. O yargılayan bakışları unutamıyorum :KK70:

Bencede garip kaşıkla cips kovalamak ama çoğunlukla yuvarlak cipslerden yiyor yerse...
:D Ben ugrasamam hiç öyle.

Hmmm. Erkeklerin cogu bayanlar kadar dikkatli degiller. O dogru ama kendisi fazla rahat davranmis. Bir insana yanlisini anlatirsin ama yüzde yüz degismez. Benim takildigim yatakta yemesi ve Bunun icin tartismasi ve wc adabi. Senin bilecegin is. Seviyorsan Konus. Pekte ne Dedigi önemli degil ne yaptigi daha önemli.

Iyi günler

Daha önce babanızla veya erkek kardeşlerinizle Yani herhangi bir erkekle aynı evde kalmadım demişsiniz. Erkekler kadınlar gibi davranmaz yüzde doksanı bu gerçek yani. Sizin arkadaşınız limitleri biraz zorlamış belli.

Yani şöyle söyleyeyim Tamam kadınlar kadar titiz değiller ama erkeklerin iyi yanları fazla olanlar da var hepsinin kötü yanları çoğunlukta değil.

Benim eşim de maç izlerken çerez yer abur cubur yer bir şeyler içer. maç esnasında benimle asla konuşmaz ben yokmuşum gibi sanki Evde tamamen maça konsantre adam. Kızarım sinirlenirim beni hiç duymaz hatta çay yok mu ya diye bağırır tabak getirsene şunları koyayım der 2 dakika bekleyeyim hemen söylenir nerede kaldın diye. Üstünü başını değiştirir odayı hazırlar resmen maça hazır hale getirir Her şeyi yani. Ama sonra maç bitince gelir gönlümü alır yerde falan çerez kaldıysa toplar bardakları içeri götürür. Maç esnasında heyecan stres Sevinç adam değişiyor resmen.

Üstünü odada çıkartır alır havlusunu banyoya girer peşinden Ben kirlileri ni toplayıp makineye atacağım yani. Ama izinli olduğu günlerde eve dip bucak temizliğe gireriz bana yardım eder koltukları çeker ulaşamadığım yerlere Siler makineyi çalıştırır evi süpürür kaba işleri kendi yapar açıkçası bana ince işleri bırakır.

Market alışveriş listesini bana yaptırır sen ayarla işte der hiç oralı olmaz sadece markete gidince benim aldıklarım dışında kendisi de kendi istediklerini ekstradan ekler 200 lira limiti varsa 300 liraya eve döneriz yani.

Yemek konusu da şöyle, morali bozuk ve aç olduğu zaman vır vır konuşur akşama kadar ne yaptın yemek yok mu bunu niye böyle yaptın ben bundan yemem bu olmamış söylenir durur. Ama morali normal olduğunda veya neşeliyken hiç laf yapmaz kendisi geçer bir şeyler atıştır yumurta kırar veyahut sofrayı kendisi hazırlar çorbayı ısıtır, yer yedikten sonra da masasını toplar Evde yiyecek hiçbir şey yoksa dışarıdan söyle Bugün de böyle olsun der. Dediğim gibi tamamen morali ve ambiyansı ile alakalı.
Tuvalet konusunda O da titizdir temiz davranır kendine de bakar zaten traş aletleri diş macunu fırçası lavaboyu kullanması hepsine Özen gösterir.

Ama Allah'a şükür hiç böyle ufak sebeplerden vurup döktüğünü beni incitip kıracak bir şeyler söylediğini duymadım hakaret anlamında.

Ben kendi babamdan annemin şikayetlerinden erkek kuzenlerimden ve evli arkadaşlarımın anlattıklarından yola çıkarak söylüyorum erkeklerin çoğu böyle veyahut buna yakın.

Sizin anlattığınız lavaboya dikkatsiz kullanması yemek konusu veya bir şeyler atıştırırken abur cuburları sağa-sola dökmesi biraz daha fazladan sorunmsuzluğa giriyor.

Ay ben yağlı elimle telefon veya kumandayı kullansam bizimki bir hafta ellemez onu be :))

Iyi günler

Yatakta biseyler yemesinden haric gerisini fazla abartmamismisin ya nebilim esimin yanindada icimden geldigi gibi davranamicaksam hic hayatimi birlestirmem daha iyi

Back
X