Ayni evin icinde taniyormus insan

Benim sevgilim de dağınık biriydi. Hem ev düzeni hem yemek düzeni anlamında. Yemek yiyorduk yarım saat sonra çayın yanına bisküvi katmaya çalışıyordu. :) Pazar günü masada bıraktığım bardak cuma günü hala orada oluyordu. Söylene söylene temizlikçi gelmeden önce ev temizleyen insan kıvamına getirdim. Şimdi kadın gelmeden önce bile genel bi temizlik yapıyor. Bunlar biraz alışkanlık meselesi. Öyle alışmış, sizin yanınızda da rahat ve düşüncesizce davranmış. Tuvaleti pis bırakması dışında ultra bir sorun görmedim ben konuşup anlaşılabilir şeyler hep. Hemen ayrılmayı düşünmek yerine ciddi bir konuşma yapın bence.

Biraz çok geldi bana.Böyle sürekli yiyen Benim bizde ama ikram ederim eşime.

Savruk da ayrıca.O tatile gitti de sen temizliğe mi ? Beraber temizlikte belki yardım edecekti diye de düşünüyor insan bi yandan

WC ye de bişey diyemiyorum:/

zaten ilk böyle uzun süreli bulusma oldugu icin cokta üstüne gitmek istemedim.
peki nasil o kivama getirdin ki acaba?
bir gün cok kizmistim yine bu daginiklik yuzunden ve sinirden carsiya cikmistim. geldigimde yerlere paspas atmisti toparlamisti evi yani. yapinca güzel yapiyor fakat sürekli söylemekte istemiyor insan

Aa eşimi gördüm sanki! abur cubur alınır inanın 2. gün biter ve nedense benimle otururken değil de ben uyuduktan sonra yer.. mesela sevdiğim cips almış geçenlerde sana aldım dedi ben 2-3 yeyip yattım sabah kalktığımda bitmişti.. wc olayı bizde de var sifon çekmeyi öğretemedim adama, her girdiğimde senin mokunla bakışmak zorunda mıyım? hayır bir de midesi hassas biriyim bunu çok iyi bilir. neyse şimdiden sinirlendiyseniz boşverin uzatmayın bitirin

Bu ne be okurken içim şişti öncelikle saygısız birisi ve pis...
Sevmek yetmiyor sadece kaç kurtar kendini bu görgü görmemiş ayıdan...

imkanın varsa daha uzun süreli beraber kalmaya çalış. böylece iyice test edebilirsin. bir de bütün rahatsızlıkların güzel bir üslupla söyle kendisine.

aynı evde yaşamadan evlenmemek lazım bence. bi kazağı bile denemeden almıyoruz, kocayı neden alalım

Nasil bas ediyorsunuz peki? birsey degistimi?
Benimkide aynen sevdigim biskuviden almisti cok gec oldu yarin kahveyle yerim düsüncesindeydim ertesi gün baktim bitmis ve sinir oldum. Tuvalet egitiminin olmamasida zaten her türlü kötüdür

Onuda denedik
kahvaltiyi evde yaptik sonra disarda yemek yedik eee eve geldik yine yemek pisti patates kizartti
tabi ardindan toparliyor mutfagi ama mesela duvarada yag fiskirmisti bu tür detaylari erkekler göremiyor sanirsam
duvara fışkıran yağa kadar görmesini bekleme. ama mesela benimki de bilmezdi öyle ayrıntıları. bir kere uyardımmı hayatta bir daha es geçmez. sen öğreteceksin

Sizi çok haklı buldum. Böyle biri hayatımda olsa bende soğurdum. Hiç bir erkek arkadaşım böyle denk gelmedi. Umarım bundan sonra da gelmez. İnanın tüm erkekler böyle değil. Erkek arkadaşınız görgü ve adap kurallarını da yemiş galiba. Ayrıca kaba. Tabi kendiniz karar verin ben bu insanla yaşayabilir miyim, onu çekebilir miyim diye. Kaldı ki epey göstermiş nasıl biri olduğunu. Size hassasiyeti yoksa ilişkinizi gözden geçirin derim bende.

kesinlikle önceden böyle düsünmezdim ama bunlari yasadiktan sonra mutlaka ayni evde yasamak lazim evlenmeden önce diyorum. Bu ilk görüsmeydi bukadar uzun süreli ondan dolayi Adam akilli konusmadim tam tersine sinir olup doldum doldum sonra kötü uslupla söyledim, Kabul.

Canim valla can çıkar huy cikmaz. Bende esimle 6 yildir evliyim. Hergun ayni seyi siyluyorum ama tik gelişme yok. Okadar olmasada benimde farkli sikayetim var. Ve malesef ayni. Devamli tartisma olabiliyor bazen. Gorende hergun kavga esiyiruz oysaki hep boyke seyler yüzünden

Hiç abartmamışsınız, bir insanın ev hali çok önemlis. Aynı evde birlikte yaşama imkanınız yoksa bile onun kendi evindeki durumunu görmelisiniz hatta dikkatli incelemelisiniz. Küçük önemsiz gözüken ayrıntılar bile aynı evin içine girdikten sonra önemli olmaya başlıyor. Siz yine şanslıymışsınız ki evlenmeden görmüşsünüz

benim erkek arkadasimda yalnız yaşıyor beraber yaşamıyoruz ama haliyle ev ortamını biliyorum kesinlikle bir erkeği evde doğal haliyle görmek lazim:) adam bakımlı nerdeyse bütün azaları için ayrı keremleri var ama ev pis, her yere tüy döküyor tuvalet pis, oturmadan sürekli fırçaliyorum ayrıca adam takıntılı her şey onun bıraktığı yerde kalmalı misal masada kitap var toz alırsam kitap yine aldığım yerde olmalı , daha neler neler...bu adamla bu şekilde evlilik zor gözüküyor yalnız değilsin

Tuvalet hariç hepsinin zmanla tolore edilebilir olduğunu düşünmüştüm amaaa cipsi fırlatmak burda kaldım. Şiddete meyyal bir adam. Ciddi ciddi oturun düşünün derim.

Ben hemen her hafta sonunu onda geçirdiğim için vaktim oldu. Ben yapmaya başlayınca bırak birlikte vakit geçirelim diyordu. Ben de gel bitirelim sonra çıkarız diye oyalıyordum. Baktı olmayacak böyle ben gelmeden yapmaya başladı artık. Tabii bu ev çok dağınık dikkatim dağılıyor yakınmalarım da güzel destek oldu.

Hiç abartmıyosun sinir bozucu gerçekten.

Daginiklik, pislik belki bir yere kadar tolere edilebilir. Zamanla ogrenir dicem ama cipsi size firlatmasi hic hayra alamet degil. Sahsen ben bu davranisina cok takilirdim pisliginden cok. Bugun bunu yapan ileride neler yapar acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…