Ayni evin icinde taniyormus insan

benim ne yazikki öyle bir sansim yok
bakalim artik kafam suan cok karisik

Ay hayır igreeenc !
Sosisi ayakta yemek ne? Sosis pismeden yenir mi ona cok şaşırdım.
Aşağılara doğru indikçe kahve olayı da sinirlerimi bozdu bu ne vurdumduymazlik?
Ve yatak icerisinde yemek yemek ne demek? Ve de cips
Aman Allah'ım ne görgü kuralı biliyor ne de temiz
Tuvalet olayi da igrenc otesi.
Sen bunla evlensen kafayı yersin. Bu saatten sonra düzelir mi bilmem ama aslan yattığı yerden belli olur.
Evet bizim eslerimiz de kadin gibi degil kadın kadar değil ama yediğini içtiğini kaldıran ve bir yemek varsa bizi düşünüp bırakan
Boyle is mi olur ne kadar ayıp. Bizde de oluyor mesela kuru dolma,ya da börek esim yemis dolaptan alıp ben uyurken,ama banada 1 dilim bırakmış. Görgüsüz bu adam açgözlü.
Bununla evlenmeyi düşünüyor musun?

Ay o labne peyniri elinde yerken midesi kalkmadi mi peynir sonucta hani ekmekle vs yenmez mi sinirlerimi bozdu yaa kusura bakma seni gazliyor gibi yorum yapiyorum ama şaşırdım
Simdi bende hipotiroidi var baskasinda nasil bilmem acıkınca gözüm dönüyor benim ellerim titriyor boyle yiyeceklere saldirma güdüsü oluyor sanki hic yemek yememisim gibi acıkıyorum eskiden bir lokantada falanda yemeklere saldırır hizlica yerdim ailem kizardi aslinda sağlıksız ve kaba bir hareket simdi oyle seyler yapmiyorum ve kendimi acta bırakmıyorum ceviz falan yiyorum agzima atiyorum boylece midem kazinmiyor da ama bu adam cok tuhaf yatakta cips ne ya
Peki bise sorcam 1 haftada kac kez yıkandı?
Ayrica o market alisverislerinde para odedi mi?

sen titizsin, o değil...o yüzden anlaşamamışsınız...sanırım ben dağıtırım, eşim temizler zihniyetindedir..ayrıca ailesinde o şekil yetişmiştir...işin zor görünüyor...

Yeni uye olsaniz beni taniyan biri konu acti sanirdim , sevgiliniz ayni benim esim gibi ve omur torpusu evlilik niyetiniz varsa 40 kez dusunun surekli cemkiren ya da pislik icinde yasayan biri olacaksiniz. Arada koy versem bile islak mendille kapi kulpu, priz, kumanda, klavye siliyorum elinin yagiyla degiyor cunku ne yemek yerse yesin sonrasinda tv karsisinda tost, cips, ivir, zivir yer ayni sekilde ustune, basina ve koltuga doker, ileriyi geriyi dusunme mantigi yok o sebeple bir sey alirken hep yedekli giderim.

Sogumakta haklisiniz, kendinize sorun, benim sevgim yaptiklarini gormezden gelmeye ya da temizlemeye yeter mi diye cunku erkenden yuzunu gostermis.

ne güzel anlatmissiniz tam benimki gibi iste :)
dediginz gibi ne yemek yerse yesin hemen sonrasinda tv karsisinda tost abur cubur vs hicmi doymak bilmez.
aynen ileriyi geriyi düsünme mantigi yok haliyle cogu masraf benden gidiyor.
simdilik kafam cok karisik bilmiyorum..
acaba tekrar uzun süreli kalip Adam akilli konussam mi diye düsünüyorumda bilmiyorum karisigim..

sen titizsin, o değil...o yüzden anlaşamamışsınız...sanırım ben dağıtırım, eşim temizler zihniyetindedir..ayrıca ailesinde o şekil yetişmiştir...işin zor görünüyor...
aynen ailesi öyle yetistirmis gibi sonucta sabah gidiyor ise al acele kahvalti yapip cikiyor
sonra evle bir alakasi olmuyor..

Çok haklısınız bence.Keşke bende evlenmeden yaşasayıp görseydim iğrenç huyunu.Yanıma geliodu duş alıp hastaydım çok buluşamıoduk.Haftada 1 kere.Evlendik sonra aynı evde gördüM yüzünü.Dişini fırçalamıyordu.Ne bir yardım ediodu ne başka bişey .Gusul abdesti bile almıodu ilişkiden sonra yalvarmama rağmen.Ağzı koktuğu için bana yaklaştığında kaç kere dişini fırçala gel midem bulanıyor dedim.Hayvan gibi koltuğa ızanıodu orada da uykuya dalıodu sanki evinde hiç tv izlememiş.Ondan koca moca olmaz.Bazı insanlar hala orman kaçkını gibi yaşıyor.Görgü yok edep yok haya yok.Kaç kuzum kendini kurtar.Öle adam sevse seni be olur sevmese ne olur.

Son düzenleme:
Peki para konusunda nasıldı.Sizmi ödüodunuz?Mesleği varmı?Bütün masrafları sizmi karşıladınız?

Erkeklerin geneli böyle zaten diye normal karşılamayın lütfen. Bu kadın erkek farketmeksizin dikkat edilmesi gereken şeyler yani tuvaleti pis bırakırken hiç mi utanmıyor, çok bencilce sizi düşünmeden sadece kendi yaşıyomuş gibi size sormadan her şeyi yiyo, valla erkeklerden de yemek yerken bir şey dökmemeye özen gösterenler var. Siz nasılsa temizler diyip pisletiyo yani size iş çıkmasın diye düşünmüyo. Bence sizin ondaki değerinizi de sorgulayın derim. Bu benden soğur mu hareketlerime dikkat ediyim diye düşünmüyo. Sizin yerinizde kim olsa itici gelir bu durum soğur adamdan..

İlla aynı evde yaşamaya da gerek yok bunu anlamak için bence. Titiz insan dışarda yemek yerken bile dökmemeye çalışıyor. Başkalarının pisliklerinden rahatsız olduklarını falan şikayet edenler var. Peçete ıslak mendil falan taşıyan erkekler var. Tamamen gözlemle de anlaşılır bu ya. Titiz olmayan insan bu kadar rol yapamaz dışarda gibime geliyor

Peki para konusunda nasıldı.Sizmi ödüodunuz?Mesleği varmı?Bütün masrafları sizmi karşıladınız?
evet meslegi var calisiyor. masraflari ortak yapiyorduk bir o bir ben. Mesela ekmege giden evede birsey aliyordu fakat o O an cani ne istiyorsa onu aliyordu. Ben ise ileriyi düsünerekten malzemeler aliyordum bilmiyorum anlatabildim mi :)

aslinda bunun titizlikle alakasi yok hatta titiz olmasini bile beklemiyorum. Düsünceli bir insan yapar zaten bunlari diye düsünüyorum. Disarda yemek yedigimizde gayet normal yiyordu yani evde daginiktir diye hic aklima bile gelmemisti acikcasi

evet meslegi var calisiyor. masraflari ortak yapiyorduk bir o bir ben. Mesela ekmege giden evede birsey aliyordu fakat o O an cani ne istiyorsa onu aliyordu. Ben ise ileriyi düsünerekten malzemeler aliyordum bilmiyorum anlatabildim mi :)
Anladım hiç uğraşmayın bu adamdan bi şey olmaz .Pislik çok iğrenç bişey.Nefsini düşünmek çok iğrenç bişey.İlerdede kendi para harcıcak bol bol siz bişeyler yapabilmek için ığraşacaksınız.Bınun kahrı çekilmez .

Aynı şeyleri düşündüm ve eklemek istiyorum. yatakta yemek mi yenir ya hele Bi de cips fırlatması nedir Allah aşkına ne zannediyor kendini görgüsüzlükte nirvana yapmış. Üstelik sizin yazlığınız , insan biraz özenli davranır. Lütfen kendinizden taviz vermeyin siz haketmiyorsunuz böyle muameleyi kimse hak etmez insan çocuğuna tuvalet adabını oğretirken bile sabrını zorlayabiliyor. Siz ne yapacaksınız bu yaştan sonra adama tuvalet eğitimi verecek değilsiniz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…