• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayni evin icinde taniyormus insan

Ben cipsi fırlatana kadar egitirsin dedim
Ama bir şeyler fırlatmak şiddete girer, hiç hoş degil

Benim 6 yıllık eşim böyle pis davranamaz kendi evinin içinde..

Cips, çekirdek yenirken kırıntı dökülür çok normal. Sonra ya el süpürgesiyle çektirilir ya da örtü silkelenir buna takılmadım. Ama yatağın içinde yemek yemek, cipsi fırlatmak, dolap önünde gıda maddesi adı altında ne bulursa mideye indirmek.. pek insani hareketler değil bence..

Bu nedir ya hangi mağaradan çıkmış acaba? İnsan eline bir kağıt peçete alıp silemez mi döktüğü kahveyi..
Wc kullanımı çok belirleyicidir zaten. Bence soğumakta haklısın.

Benim eşimin de dolap önünde bir şeyler atıştırma huyu var ama bir şey dökerse alır temizler. Koltukta cips yer, şarjlı süpürgeyle süpürür. Balkonda tv var, sigara içmesi kolay oluyor diye belli bir saatten sonra oraya geçer, kül dökülürse kalkar süpürür. Tuvaleti de ayakta kullanmıyor. Kızımızdan sonra da ekstra özen gösteriyor. Tabii bazen dağıttığını toplamadığı oluyor. Mesela dün gece kalkmış, bir şeyler atıştırmış sabah bir kalktım tezgah kek kırıntıları ile dolu, sorun etmedim. Bazen geç gelir, kendi sofrasını kurar benden beklemez. Baharat vs döktüyse siler. Sadece makineye yerleştirme huyu yok (sanırım o da benim bulaşık yerleştirme şeklimle alakalı). Bizim ki sadece çok tüy döküyor, onu temizlemez. Azıcıkta dağınık ama olsun o kadar. Mesela bornozunu yerine asmıyor. Bunu da yeni eve taşındığımızdan beri huy edindi. Yatak odasında komidinin üstüne koyuyor. Komidin de banyo kapısının önünde. Neden bilmiyorum inatla oraya koyuyor. Uyardın mı dersen, hayır. Neden bilmiyorum, batmıyor galiba.
Sizinki yine döktügünü topluyormus en azindan.
Benimki azda olsa öyle yapsa bazi seyler banada batmaz. Sanirsam her gittigim yerde birseyler gördügüm icin sinrlendim.
Benimki mesela patates kizartiyor tabi bulasiklari vs yikiyor ama fayanslarada mesela yag sicramis onlari silen ben oluyorum. Bir kere ben carsiya gittigimde yerlere paspas atmisti mutfagi piril piril etmisti. ama insan belli süre sonra yoruluyor herseyi söylemeye. Mesela havlusunu banyoda askiya asar havlu düser. Ben kaldirmadan o kaldirmaz..

Iyi günler
böyle bir düsüncem hic yoktu fakat biriyle evlenmeden mutlaka bir evde yasamali düsüncesindeyim artik.
Erkek arkadasimla 2 yildir birlikteyiz 26 yaslarindayiz. Aramizda mesafe var ve genelde hep 1 günlügüne bulusurduk. Bu sefer bir hafta birlikte vakit gecirdik bizim yazlikta. Kinayanlar oalcak belki ama ben iyiki kalmisim diyorum cünki 2 yil sonra yeni tanidim gibi oldu.
Acikcasi gördügüm hareketlerinden sonra birazda sogudum hatta ayrilik bile aklimdan geciyor ondan dolayi konuyu acma geregi duydum
sonucta bu zamana Kadar hic bir erkekle ayni evde yasamadim ne baba nede abi kardesle. Sizlere sormak istiyorum acaba ben mi abartiyorum yada erkeklerin genelimi böyledir yani sizinde fikirlerinizi merak ettim.

Her neyse örnegin alisverise gittigimizde ayni gün dolapta aldigimiz seyler bitiyordu yada en fazla 2 gün dayaniyordu. örnegin Kahvaltiya sosis almistim baktim Adam can skintisindan dolabin önünde ayakta acti paketi hepsini yiyip bitirdi. Yada krem peynir kahvaltida actik paketi karsimda Aldi eline kasiklayarak yedi bitirdi. cok görgüsüzce geldi bana. Alisverise gittiginde kendi caninin cektigini alirdi ve onlarda zaten yine ayni gün bitiyordu. Esyalarimiz hic bereketli degildi yani. Hep "ayakta yeme" huyundan dolayi. Yani yerken hic beni düsünmüyordu belki buda bir parca yemek ister biraz birakayim diye. Kendimi her iki günde bir markette buluyordum cünki dolabimiz sürekli bostu. Belkide diyorum erkekler beceremiyor alisveris yapmayi..bilemiyorum..

Yada yemek yaptigimda sofradan kalkar kalkmaz kendisine tost yapardi. Ha az mi pisiriyordum? Hayir hatta artiyordu ama bosuna yapiyormusum zoruma gidiyordu. Doyuramadim adami..
Koltukta uzanarak abur cubur yerdi kirintilar hep aralara veya yere dökülüyordu. artik söylemeye utanirdim Bazende tutamayip söylüyordum cok daginiksin sunu bunu topla diye bazen yardimda ediyordu tabi ama sanirsam yazlik bizim oldugu icin ben daha özenle davraniyordum sonucta bizden sonra teyzemler gelicekti yazliga.
Bir örnek daha yere bayagi bir kahve damlatti baktim hic bir tepki yok. Dedim silmicen mi? Dedi zaten yarin temizlik yapicaz buda silinir. Tabi ben sasirdim ve silmesini rica ettim cünki yapis yapis olurdu.
Wc konusunu hic acmiyayim insan isabet edemez mi veya damlattiklarini silemez mi?

Neyse son aksamimizda olay patladi. Ben artik son temizligi yapmistim baktim bu yataga girmis cips yiyor kirintilarda dökülmüstü ve Tatli dille dedim biraz dikkat edermisin yeni temizledim yarin yolcuyuz. Birden patladi cipsi bana firlatti. Neymis cocuk degilmis bin kez tekrarliyormusum kac gündür konusuyormusum rahat yeme keyfi bile yaptirmamisim diye seyler söyledi ve bagirdik birbirmize.
Ha ilginc olan anne evinde yeme aliskanligi gayet normal mesela kahvaltiyi bile ekmek peynirle gecistirir yani evde öyle özenle mözenle yemekler hazirlanmaz.
Daha cok sey var fakat buraya sigmaz.
Suan yoldayim eve gidiyorum aklimda bin bir soru. sevgisinden süphem yok fakat bilmiyorum sogudum bu hareketlerinden kafam karisik.
Kendimide sorguluyorum acaba cok mu laf ettim veya abarttim diye
Sizinde fikirlerinizi merak ettim.
Ama canim erkeklerin bir cogu boyle zaten.abartmissin denemez cnku dha önce bir erkekle yasamamissin.Boyle seyler gormemissin.Cok normal.O kadar ayrilacak kadar bir sebep goremedim ben ama istersen bir konus.Ama unutma ki erkeklerin cogundabir var bu hareketler zaten

Iyi günler
böyle bir düsüncem hic yoktu fakat biriyle evlenmeden mutlaka bir evde yasamali düsüncesindeyim artik.
Erkek arkadasimla 2 yildir birlikteyiz 26 yaslarindayiz. Aramizda mesafe var ve genelde hep 1 günlügüne bulusurduk. Bu sefer bir hafta birlikte vakit gecirdik bizim yazlikta. Kinayanlar oalcak belki ama ben iyiki kalmisim diyorum cünki 2 yil sonra yeni tanidim gibi oldu.
Acikcasi gördügüm hareketlerinden sonra birazda sogudum hatta ayrilik bile aklimdan geciyor ondan dolayi konuyu acma geregi duydum
sonucta bu zamana Kadar hic bir erkekle ayni evde yasamadim ne baba nede abi kardesle. Sizlere sormak istiyorum acaba ben mi abartiyorum yada erkeklerin genelimi böyledir yani sizinde fikirlerinizi merak ettim.

Her neyse örnegin alisverise gittigimizde ayni gün dolapta aldigimiz seyler bitiyordu yada en fazla 2 gün dayaniyordu. örnegin Kahvaltiya sosis almistim baktim Adam can skintisindan dolabin önünde ayakta acti paketi hepsini yiyip bitirdi. Yada krem peynir kahvaltida actik paketi karsimda Aldi eline kasiklayarak yedi bitirdi. cok görgüsüzce geldi bana. Alisverise gittiginde kendi caninin cektigini alirdi ve onlarda zaten yine ayni gün bitiyordu. Esyalarimiz hic bereketli degildi yani. Hep "ayakta yeme" huyundan dolayi. Yani yerken hic beni düsünmüyordu belki buda bir parca yemek ister biraz birakayim diye. Kendimi her iki günde bir markette buluyordum cünki dolabimiz sürekli bostu. Belkide diyorum erkekler beceremiyor alisveris yapmayi..bilemiyorum..

Yada yemek yaptigimda sofradan kalkar kalkmaz kendisine tost yapardi. Ha az mi pisiriyordum? Hayir hatta artiyordu ama bosuna yapiyormusum zoruma gidiyordu. Doyuramadim adami..
Koltukta uzanarak abur cubur yerdi kirintilar hep aralara veya yere dökülüyordu. artik söylemeye utanirdim Bazende tutamayip söylüyordum cok daginiksin sunu bunu topla diye bazen yardimda ediyordu tabi ama sanirsam yazlik bizim oldugu icin ben daha özenle davraniyordum sonucta bizden sonra teyzemler gelicekti yazliga.
Bir örnek daha yere bayagi bir kahve damlatti baktim hic bir tepki yok. Dedim silmicen mi? Dedi zaten yarin temizlik yapicaz buda silinir. Tabi ben sasirdim ve silmesini rica ettim cünki yapis yapis olurdu.
Wc konusunu hic acmiyayim insan isabet edemez mi veya damlattiklarini silemez mi?

Neyse son aksamimizda olay patladi. Ben artik son temizligi yapmistim baktim bu yataga girmis cips yiyor kirintilarda dökülmüstü ve Tatli dille dedim biraz dikkat edermisin yeni temizledim yarin yolcuyuz. Birden patladi cipsi bana firlatti. Neymis cocuk degilmis bin kez tekrarliyormusum kac gündür konusuyormusum rahat yeme keyfi bile yaptirmamisim diye seyler söyledi ve bagirdik birbirmize.
Ha ilginc olan anne evinde yeme aliskanligi gayet normal mesela kahvaltiyi bile ekmek peynirle gecistirir yani evde öyle özenle mözenle yemekler hazirlanmaz.
Suan yoldayim eve gidiyorum aklimda bin bir soru. sevgisinden süphem yok fakat bilmiyorum sogudum bu hareketlerinden kafam karisik.
DAha bunun görünmeyen yüzüde var evlendikten sonra çorapların her yerde çıkarılması yardim.etmemesi ama ben tahammül edemem yetişkin birinin çocukça davranışları

yemek yeme konusuna bir şey diyemem benim sevgilim de inanılmaz çok yer ama o ailesinin evinde de öyle hatta daha beter annesi yemek yaparken 3 kişi olmalarına rağmen 7-8 kişilik yapar çünkğ sevgilim ve babası bir insanın yiyebileceğinin çok üstünde yiyorlar. :KK70: atıştırmalık yine aynı şekilde onu koltukta boş otururken göremem illa bir şey yiyordur ama alışverişte bir şeyden 3 tane alır mesela “ben çok yiyorum ya sana da kalsın” diye öyle de kendisinin farkındadır. :) bir şeyi açıp bitirmez illa bana da getirir ama onun kadar çok yiyemem. erkekler bence de biraz fazla yiyebiliyorlar yani.

tuvalet konusu çok dikkatimi çekti bu yaşına gelmiş adam hala klozet kapağını kaldırmayı bilmiyorsa bu yaşa kadar mağarada mı yaşamış? pis.

bu yaştan sonra terbiye veremeyeceğinize göre ben evlenirseniz çok sıkıntı yaşayacağınızı düşündüm. hele ki o cips fırlatma olayından sonra yüzüne bakıır yanı yok.
evet gercektende inanilmaz cok yer ama evde böyle degil. benleyken istahimi acildi ne hic anlamadim inan ki.
Seninki en atindan bir sey aldiginda fazlasini alirmis benimki örnegin cani cips cektiyse bir paket alir hepsini yer bitirir bizi düsünmeden.

Benimki azda olsa öyle yapsa bazi seyler banada batmaz. Sanirsam her gittigim yerde birseyler gördügüm icin sinrlendim.
Benimki mesela patates kizartiyor tabi bulasiklari vs yikiyor ama fayanslarada mesela yag sicramis onlari silen ben oluyorum. Bir kere ben carsiya gittigimde yerlere paspas atmisti mutfagi piril piril etmisti. ama insan belli süre sonra yoruluyor herseyi söylemeye. Mesela havlusunu banyoda askiya asar havlu düser. Ben kaldirmadan o kaldirmaz..
Ev ısı kesınlıkle kadının gorevı degıl ama sız herseyı ortak yapmak ıstemıssınız evlensenız calıscak mısınız oyleyse sen bu cocukla yapamazsn ama sen evde olursan esın calısacak oldugu ıcın bu ıslerı sen yapcan ıs paylasımı😁 benım esım kısısel olarak temız ama asırı dagınık bornozu salonda bırakır elbıselerı salonda cıkarır ben evdeyım gocunmuyorum ama calıssam herseyı ortak ısterdım ev ısı konusunda

Her insan bir değil işte. Ben de benimki ile kıyasladım. Düşüncesiz sizin ki biraz ama ne yalan söyliyeyim, kızartma yapsak eşim davlumbazı açar, tezgahı siler ama ocağı fayansları silmek aklına gelmez.

kaç kaç kaç.

başka bir şey demeyeceğim.

aynı evde yaşamak kesinlikle olmalı dahası erkek tek yaşamalı ve evinde kendi düzenini nasıl sağlıyor hatta sağlayamıyor mu kolaçan etmeli.

bir de bu kadar pisboğaz bi erkek 5 seneye kocaman bir göbek yapar bi gençliği metabolizması azalsın görürsün.

bir de bence hatan şu olmuş kendi yazlığına götürdüğün için adamda bi rahatlık olmuş içgüveysi gibi bi rahatlığı var gibime geldi bilmem anlatabildim mi? halbuki başkasının evi olunca daha titiz olur insan.

Erkek yaa yapar deyip normalleştirecek bir şey yok. Erkek diye de dağ ayısı değil, insan sonuçta. Tek başına olsa ne yapacaktı, her daim arkasında toplayan biri mi olacak? Onu geçtim o evde başkası mı yaşıyor canı çeker mi diye düşünmeden hepsini yemek falan ne demek, bunu yaptığı kişi de kız arkadaşı yani. Bilmiyorum, ben hiç hoşlanmazdım böyle bir tavırdan. Hem görgüsüz hem saygısız. Bana saygısı olmayan biriyle de benim işim olmaz.

Kişilik meselesi erkekten kaynaklı değil kızlarda da böyle olanlar var.Ben hareketlerinde aşırı abartı diğer kişilerden farklı bir sey göremedim.Belli ki iştahlı biri ki bence cok normal.Her seyden 2şer tane alınır bir tanesi onun olur,olur biter.Temizlik konusunda da arkasının toplanmasına alışmıştır biraz pislik icinde kalsın da nasıl toparlıyor görürsünüz.1 hafta değil 1 yıl da yaşasanız sonradan baska özellikleri cıkabilir.Günahıyla sevabıyla kabul etmelisiniz.Bunlar ayrılmak icin sebep olmamalı
cok farkli bir yorum :)
haklisiniz temizlik konusunda arkasinin toplanmasina aliskin sanirsam sonucta sabahlari kalkiyor ise gidiyor aksam eve geliyor. birgün cok kizmistim bu daginikligi yzünden ve carsiya cikmistim sinirden. geldigimde yere paspas atmisti mutfagi toparlamisti ama insan sürekli söylenmekten yoruluyor

Iyi günler

Valla şanslıymışsınki evlenmeden gördün bunları
Arkana bakmadan uzaklaş bence
Bide şeyi merak ettim belki yorumlara yazmışsınızdır ama alısverişte alınanları kim ödüyodu acaba

beni anlayan birilerinn olmasina sevindim.
daha anlatilacak cok sey var ama sigmaz buraya kisacasi sogudum belkide gecer bilmiyorum
belkide günlerimiz sayiliydi yazlikta pek bir düzen yoktu diye böyleydi bilmiyorum kafam karisik.
bunlardan ziyade wc yi pis birakmak genel olarak hic bir yerde yapilmaz
Özelden yazacaktım ama kapalı galiba. Abartmıyorsun çok haklısın ama şimdiye kadar öz babam hariç temizliğine çok dikkat eden erkek görmedim. Ya ayakları kokar, ya ter kokar, ya saç sakal birbirine karışmış, ya dağınık.... bir sürü şey sayarız yani. Biz de ilk evlendigimizde ben de çok takıyordum ama artık görmezden geliyorum. Yoksa hayat çekilmez oluyor.

Iyi günler

Her satırda iticilik dozajı biraz daha arttı, cips fırlatma kısmında jübile yaptı :olamaz:

Adam görgüsüz.
Ayakta, yatarak vs. Yemek yemenin erkeklik kadinlikla alakasi yok. Görgüsüzlük. Sofra kültürü almamış.
Cani ceker yer ama yangindan mal kaçırır gibi size teklif etmemeside ayrica itici bir davranış.
Tuvalet konusu zaten iğrenç...
Size chips firlatmasida tüy dikmek olmuş

Bundan 8 sene önce sizin gibi aynı şeyleri sorgulamayı becerebilseydim bugün evli olduğum yazdıklarınızın en az 10 katı pis olan eş olacak kişinin pisliğini temizleyip doymayan karnı ve gözünü doyurmaya uğraşmakla ömrümü tükütmezdim ve hepsi üzerine zimmetli görev gibi oluyor hele bir de nankör, tembel ve kıymet bilmeyen cahilse.Ayrılın diyemem belki de gözlemlemeye devam etmelisiniz.Bugün gözünüze kötü görünen şeyler evlenince daha çok batıyor insana.Bişeyleri fırlatması öfke kontrolü olmadığını gösteriyor.İnşallah doğru kararı vermek nasip olur size.

Son düzenleme:
Sanırım benim için bu tarz şeyler çok büyük sorun olurdu. Bu zamana kadar kimsenin arkasını toplamaya alışmadım. Hep kendi arkamı topladım. Sevgiliniz fazla kaba. Yazlık bile olsa siz hizmetçi değilsiniz. Orası sizin eviniz. Azıcık saygısı olsa böyle yapmazdı.

Ev ısı kesınlıkle kadının gorevı degıl ama sız herseyı ortak yapmak ıstemıssınız evlensenız calıscak mısınız oyleyse sen bu cocukla yapamazsn ama sen evde olursan esın calısacak oldugu ıcın bu ıslerı sen yapcan ıs paylasımı😁 benım esım kısısel olarak temız ama asırı dagınık bornozu salonda bırakır elbıselerı salonda cıkarır ben evdeyım gocunmuyorum ama calıssam herseyı ortak ısterdım ev ısı konusunda
haklisiniz. ilerde bende calismayi düsünüyorum ondan dolayi böyle olursa zor olur
calismasam severek bile yaparim sorun yokk :D

Valla şanslıymışsınki evlenmeden gördün bunları
Arkana bakmadan uzaklaş bence
Bide şeyi merak ettim belki yorumlara yazmışsınızdır ama alısverişte alınanları kim ödüyodu acaba
ortak yapiyorduk
bir o ödüyordu bir ben.
yada ekmege giden ufaktan seylerde aliyordu.
tabi benim giderim daha fazla oldu cünki sirf o an canimin cektigini almadim. Eve genel ihtiyaclarida aldim

Back
X