Aynı evde yaşanılan Kaynana sorunu

Kabul etmeseydınız dıyorsunuz ben nerden bılebılırdım böyle olacağını yarın ne olacağını bılıyor musınz sız ?
Yediğine laf etmıyorum sadece dusuncesız davranıyor şöyle örnek vereyım kendim canım cektı dıye bırsey alıyorum ama her seferinde alıyorum ve her seferkinde aynısın yapıyor saklamama ragmen dolabıma görüp onu bulup yıyor en basıt örnek çıkolata alıyorum sevıyorum yıyorum dıye onu kendıme aldığımı bıle bıle kızım canım cektı yarısını da ben yıyım demek yerıne hepsını alıp kendısı yıyor sorunca da yedım dıyıp gülüyor sen olsan etmez mısın ?

Bence öyle dmeeyin ya bazı insanlar gerçekten aşırı yiyor yemesinden ziyade birşey yenirken evdeki diğer kişileri dusunmuyorsa benim de gözüme batar, misal evde birşeyler var yerken ona da ayirayim falan demiyorsa bence çok ayıp, ki kim bir poşet zeytini falan oturup yer, bir iki kerelik değil ki sürekli böyle yenir mi ? Bu şekilde yerse daha sonra iyice kötüleşir iyice bunların üstüne kalir

Böyle bır kölelik olacağını önceden nasıl görebilirsin aynı evın ıcınde gırmeden ?
Şaka mısın 15 yaşındaki çocuğa fikir sorsan sana evlenme köle olursun derdi bu kadın kilolu tembel çalışmıyor tüm yükü senin olur derdi mağarada mı büyüdün hiç mi annen olmaz etmez demedi hiç mi görmedin beraber yaşayanları

Evet sorunda bu zaten beni düşünmüyor hası oğlunu da dusunmuyor dusunmeden herseyı yıyor
Bır örnek vereyim baklava yaptım ramazanda el açması mısafır gelınce koyarım dıye bır tepsı baklavayı mısafıre koyamadan bıttı

Ya bu sorunlara en başında suan çözüm bulucam bulamazsam da hayatımı mahvetmeyecegım
çözüm ne ki?
kizkardesin esi istemiyor, iki kardes bir olup anasini ayri eve cikartacak durumlari yok, kadinda cep delik cepken delik ne emeklisi var ne nafakasi, bakimevi vs desen sapasaglam kadin ve daha gencecik 45 yasinda
kadina yeni koca bulmaktan baska hicbir sansin yok
ve sevgiliyken nisanliyken bile (sana göre allah rızası icin bana gore elalem duydu simdi geri donulmez laf olur kafasıyla) seni zorlayan ailen bosanmana musade eder mi?

Hayatın ne getireceği belli olmaz, hastalık, yaşlılık durumunda anne babalara bakılır, ilgilenilir ama baştan aynı evde yaşamayı kabul etmenizi sonucu bunlar. Gencecik kadın kayınvalideniz ve ömrünüz onunla geçireceksiniz.
Evlenmeyip kendi annenizle yaşasaydınız keşke.
Bundan sonrası içinde evde durmayın çalışın. Kendi birikiminin yaparsınız. Hergün kayınavalide ile didişip duracağınıza evden uzaklaşmış olursunuz en azından. Yapacağınız maksimum şey bu.

Canım sen anlamadın beni tamam haklısın önceden görmem lazımdi hala Allah mıyım ben kadının gün geçtikçe bu hale gelecegını nasıl bilebilirdim

Ameliyat olduktan sonra kadın tabii ki kendi evinde kalacak. Herkes kendi evini, düzenini arar. Beraber yaşadığınız için de mecburen siz ve eşiniz ilgilenecek. Kızıyla aynı evde yaşasaydı o zaman da onlar yardım ederdi. Baştan razı olmuşsunuz birlikte yaşamaya, şimdi sızlanmanız anlamsız. Ne kıymetli kocalarınız var. Ben kimse için katlanmazdım bu hayata. Asıl anne babanıza şaşırdım. Bizimkilere böyle bir teklifle gitsem yüreğine inerdi annemin. Sizde tam tersi, aileniz zorlamış kaynanayla yaşayın diye. Bir insan evladına bu kadar mı değer vermez. Ne meraklılarmış 45 yaşında kadına hizmetçilik yapmanıza. Her yalnız yaşayan kadın çocuklarının yanına mı sığınıyor? Yaşlansa elden ayaktan düşse neyse. Alışın bunlara. Ömrünüz böyle geçecek belli ki.

Hmm önyargılı davranmışım kusura bakmayın o zaman konu sahibi. Yine de hizmet etmeyin yorgunum işim var diyin. Kendi işini kendi yapsın belki yorulur kızının evine kaçar
Kızıda istememiş dönüşümlü bakılsa yada kiraya çıkılsa ortak ödense onada hayır demiş.
Öyle olmamış anladığım kadarıyla kayınvalide boşanmış olduğu için konu sahibi evlenince hep beraber yaşamaya başlamışlar.
Boşanmış birde ameliyat olmuş kadın tek başına kalınca yanına gelmiş.

Senindemi vajinusmus sorunun var?

Canım sen anlamadın beni tamam haklısın önceden görmem lazımdi hala Allah mıyım ben kadının gün geçtikçe bu hale gelecegını nasıl bilebilirdim
Yok sağlıklı uyumlu da olsa aynı evde zaten olmaz bunu bilmek için allah olmaya gerek yok. Ne çözüm düşünüyorsun mesela ağzın yok mu koltukta yatarken kalk yemek yapmadığında işten geldim insan 1 çorba yapar diyemiyor musun altından mı adam

Umarım ömrüm böyle geçmez
Evet kışıyla yaşamıyor ama kızı da cahil biri değil evlenmeden önce hem kızı hem oğlu ıdare edecek dıye konuşuldu ama kızı suan yan cızıyor düşünüp oku günde bende kal anne abım yenı evlı bıraz bas basa kalsınlar bıle demıyor

Kadın kocasından 500 lira alıyormuş onuda kızına beriyormuş,tarla filan varmış kiraalıp kızına gidiyormuş oda.

hangi coğrafyada yaşıyorsunuz ki siz, kaynanalık kavramı diye bir şey var biliyorsunuz dimi, malum bizim coğrafya da ana vatanı.
kayınvalideyle beraber yaşamayı kabul ederken her şeyin güllük gülistanlık olacağını mı sanıyordunuz? İnsan kendi anne babasıyla
anlaşamıyor bazen, eşiyle anlaşamıyor siz kayınvalideyle dört dörtlük bir hayat yaşamayı dileyecek kadar iyi niyetliyseniz
buyurun yaşayın o zaman, bol şanslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…