Kabul etmeseydınız dıyorsunuz ben nerden bılebılırdım böyle olacağını yarın ne olacağını bılıyor musınz sız ?Kadının yediği yemeğin bile lafını yapmışsınız ya, size herşey müstehak. Madem bu kadar tahammülsüzsünüz öyleyse aynı evde yaşamayı kabul etmeseydiniz. Gençsiniz çocuk da yok çalışmaya ne dersiniz, hem böylece çoook yiyen kayınvalidenizi daha az görmüş olursunuz
Böyle bır kölelik olacağını önceden nasıl görebilirsin aynı evın ıcınde gırmeden ?Ne yaşamış olabilirsin bu köleliğe tamam diyecek
Bence öyle dmeeyin ya bazı insanlar gerçekten aşırı yiyor yemesinden ziyade birşey yenirken evdeki diğer kişileri dusunmuyorsa benim de gözüme batar, misal evde birşeyler var yerken ona da ayirayim falan demiyorsa bence çok ayıp, ki kim bir poşet zeytini falan oturup yer, bir iki kerelik değil ki sürekli böyle yenir mi ? Bu şekilde yerse daha sonra iyice kötüleşir iyice bunların üstüne kalirKadının yediği yemeğin bile lafını yapmışsınız ya, size herşey müstehak. Madem bu kadar tahammülsüzsünüz öyleyse aynı evde yaşamayı kabul etmeseydiniz. Gençsiniz çocuk da yok çalışmaya ne dersiniz, hem böylece çoook yiyen kayınvalidenizi daha az görmüş olursunuz
Şaka mısın 15 yaşındaki çocuğa fikir sorsan sana evlenme köle olursun derdi bu kadın kilolu tembel çalışmıyor tüm yükü senin olur derdi mağarada mı büyüdün hiç mi annen olmaz etmez demedi hiç mi görmedin beraber yaşayanlarıBöyle bır kölelik olacağını önceden nasıl görebilirsin aynı evın ıcınde gırmeden ?
Evet sorunda bu zaten beni düşünmüyor hası oğlunu da dusunmuyor dusunmeden herseyı yıyorBence öyle dmeeyin ya bazı insanlar gerçekten aşırı yiyor yemesinden ziyade birşey yenirken evdeki diğer kişileri dusunmuyorsa benim de gözüme batar, misal evde birşeyler var yerken ona da ayirayim falan demiyorsa bence çok ayıp, ki kim bir poşet zeytini falan oturup yer, bir iki kerelik değil ki sürekli böyle yenir mi ? Bu şekilde yerse daha sonra iyice kötüleşir iyice bunların üstüne kalir
çözüm ne ki?Ya bu sorunlara en başında suan çözüm bulucam bulamazsam da hayatımı mahvetmeyecegım
Canım sen anlamadın beni tamam haklısın önceden görmem lazımdi hala Allah mıyım ben kadının gün geçtikçe bu hale gelecegını nasıl bilebilirdimŞaka mısın 15 yaşındaki çocuğa fikir sorsan sana evlenme köle olursun derdi bu kadın kilolu tembel çalışmıyor tüm yükü senin olur derdi mağarada mı büyüdün hiç mi annen olmaz etmez demedi hiç mi görmedin beraber yaşayanları
Kızıda istememiş dönüşümlü bakılsa yada kiraya çıkılsa ortak ödense onada hayır demiş.Hmm önyargılı davranmışım kusura bakmayın o zaman konu sahibi. Yine de hizmet etmeyin yorgunum işim var diyin. Kendi işini kendi yapsın belki yorulur kızının evine kaçar
Boşanmış birde ameliyat olmuş kadın tek başına kalınca yanına gelmiş.Öyle olmamış anladığım kadarıyla kayınvalide boşanmış olduğu için konu sahibi evlenince hep beraber yaşamaya başlamışlar.
Koca da ıstemıyor keşke ıstese oda var hazırda45 yasinda kadina bakmanin ne sevabi olacak hayir icin yapiyorsunuz 45 yasinda insanlar yeni evleniyor bazen. Ya kaynanana bi koca bulya da bosan. Sakin cocuk yapma
Tüh tek care kaldi bosanman yapacak baskada birsey yokKoca da ıstemıyor keşke ıstese oda var hazırda
Senindemi vajinusmus sorunun var?Haklısıncanım a a emin ol 6 aylık evliyim ama kadının huyunu bir bilsen neler neler yapıyor bu anlattıklarım fragman kalır yanında
Bende bu konuya degınecektım pıskolojım alt üst olmuş durumda zaten vajınısmus sorunu yaşıyorum 6 aydır kafama bunları takmaktan bır türlü eşime yonelemıyorum
Bazen bas basa kalmayı çok ıstıyorum kafa dinlemeyi elimle dediğin gibi olmayı çok ıstıyorum ama olmuyor daha yenı işten ayrıldım çıktım ben
İşten eve gelirdim koltukta akşama kadar uzanırdı zaten tüm gün yemek yok bırsey yok ortada ses etmezdım
Eşimde çok yoğun ve ağır ıste çalışır benım
İşten eve gelırdım oda bır koltukta uzanırdı bende sandalyede otururdum zaten tüm gün çalışmaktan yorulurdum ayaklarımı uzatıp dınlenmek ısterdım tv ızlemek ısterdım ama yapamazdım asla su 6 ay ıcınde bır kere olsun koltuklarıma uzanıp rahat rahat olamadım
Yok sağlıklı uyumlu da olsa aynı evde zaten olmaz bunu bilmek için allah olmaya gerek yok. Ne çözüm düşünüyorsun mesela ağzın yok mu koltukta yatarken kalk yemek yapmadığında işten geldim insan 1 çorba yapar diyemiyor musun altından mı adamCanım sen anlamadın beni tamam haklısın önceden görmem lazımdi hala Allah mıyım ben kadının gün geçtikçe bu hale gelecegını nasıl bilebilirdim
Umarım ömrüm böyle geçmezAmeliyat olduktan sonra kadın tabii ki kendi evinde kalacak. Herkes kendi evini, düzenini arar. Beraber yaşadığınız için de mecburen siz ve eşiniz ilgilenecek. Kızıyla aynı evde yaşasaydı o zaman da onlar yardım ederdi. Baştan razı olmuşsunuz birlikte yaşamaya, şimdi sızlanmanız anlamsız. Ne kıymetli kocalarınız var. Ben kimse için katlanmazdım bu hayata. Asıl anne babanıza şaşırdım. Bizimkilere böyle bir teklifle gitsem yüreğine inerdi annemin. Sizde tam tersi, aileniz zorlamış kaynanayla yaşayın diye. Bir insan evladına bu kadar mı değer vermez. Ne meraklılarmış 45 yaşında kadına hizmetçilik yapmanıza. Her yalnız yaşayan kadın çocuklarının yanına mı sığınıyor? Yaşlansa elden ayaktan düşse neyse. Alışın bunlara. Ömrünüz böyle geçecek belli ki.
Kadın kocasından 500 lira alıyormuş onuda kızına beriyormuş,tarla filan varmış kiraalıp kızına gidiyormuş oda.çözüm ne ki?
kizkardesin esi istemiyor, iki kardes bir olup anasini ayri eve cikartacak durumlari yok, kadinda cep delik cepken delik ne emeklisi var ne nafakasi, bakimevi vs desen sapasaglam kadin ve daha gencecik 45 yasinda
kadina yeni koca bulmaktan baska hicbir sansin yok
ve sevgiliyken nisanliyken bile (sana göre allah rızası icin bana gore elalem duydu simdi geri donulmez laf olur kafasıyla) seni zorlayan ailen bosanmana musade eder mi?
Evet hemde çok fazla hala bırlıktelıgım olmadıSenindemi vajinusmus sorunun var?
Kabul etmeseydınız dıyorsunuz ben nerden bılebılırdım böyle olacağını yarın ne olacağını bılıyor musınz sız ?
Yediğine laf etmıyorum sadece dusuncesız davranıyor şöyle örnek vereyım kendim canım cektı dıye bırsey alıyorum ama her seferinde alıyorum ve her seferkinde aynısın yapıyor saklamama ragmen dolabıma görüp onu bulup yıyor en basıt örnek çıkolata alıyorum sevıyorum yıyorum dıye onu kendıme aldığımı bıle bıle kızım canım cektı yarısını da ben yıyım demek yerıne hepsını alıp kendısı yıyor sorunca da yedım dıyıp gülüyor sen olsan etmez mısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?