Eşiniz ayrı bir ev tuttu, sonrasında kayınvalideniz sizin evinize mi yerleşti ? Yoksa siz evlenince kayınvalidenizin evine mi yerleştiniz ?Benimde bir derdim var
Kaynana sorunu
Kaynanam benimle beraber yaşıyor ve evin içinde anlaşamıyoruz
Gerçekten o kadar israf etmeyi seven bir kadın ki
Herşeyi israf edıyor
Evdeki aklınıza gelebılecek herşeyi israf ediyor
ne geçim derdi sıkıntısı var kafasında hıcnırsey yok kafası bomboş sanki
Bu ev nasıl gecınıyor bu elektırık su nasıl ödeniyor hiçbirşey umrunda değil
Yani ne elektırıkten tasarruf etmeyi bılıyor nede yemeden içemeden
Eşim tek çalışıyor o kadar çok fazla yemek yıyor ki bogazına yetemıyorum
Mesela misafir gelir diye alısverıslerde çerez alıyorum bır bakıyorum evvelsi gün almış önüne koymuş yıyor uyarıyorum da ye ama az ye ben onları mısafır gelınce önüne koymak ıcın aldım dıyorum benımle kavga etmeye başlıyor
Ameliyat olacak kızı var heryerde benim lafımı esıyorlar benımle beraber yaşıyor dıye ben bakacakmışım kızının evı ayrıymış annesının evı ayırmışmış bakmak zorunda olan benmişim kızı değilmiş ne yakacağımı şaşırdım artık
O kadar çok yemek yiyen bir onsan ki ne bogazına yetişebiliyorum nede evdeki yaptığı har vurup harman savurduğu şeylere yetişebiliyorum
Eşime söylüyorum ara sıra ne yapayım annem dıyor
Yani keşke kardesıyle anlaşsalar da bir ay onda bir ay bende kalsa idare edebilseler keşke
Herşeyi benim boynuma bırakıyorlar ben 25 yaşımda sanki 6 aylık degıl de 6 senelik evliymişim gibi çekiyorum bunları yazarken bile tansiyonum düşüyor
Değil sesini duymak onu görmeye bıle tahammülüm yok aynı evın ıcınde 6 ayda kafayı yedım ne yapmam lazım sizce ?
Evet zaten hatayı başta yaptım ama şöyle bieşey var mecbur kaldım eşimin annesi babası boşandı annnesi yenı amelıyat olmuştu rahatsızdı ve kiradayız suan gelın geldıgım eve onlar da ılk defa geldı onların evine gıtmedım yanıAyni eve gelin gelmeyi kabul ederek başınızı yakmissiniz, tebrikler.
Ise girip ayri eve cikabilirsiniz, belliki siz kayinvalidenizin evine gelmissiniz.
Kendi evinizdemi yoksa k.validenizin evindemi yaşıyoruz birlikte.Benimde bir derdim var
Kaynana sorunu
Kaynanam benimle beraber yaşıyor ve evin içinde anlaşamıyoruz
Gerçekten o kadar israf etmeyi seven bir kadın ki
Herşeyi israf edıyor
Evdeki aklınıza gelebılecek herşeyi israf ediyor
ne geçim derdi sıkıntısı var kafasında hıcnırsey yok kafası bomboş sanki
Bu ev nasıl gecınıyor bu elektırık su nasıl ödeniyor hiçbirşey umrunda değil
Yani ne elektırıkten tasarruf etmeyi bılıyor nede yemeden içemeden
Eşim tek çalışıyor o kadar çok fazla yemek yıyor ki bogazına yetemıyorum
Mesela misafir gelir diye alısverıslerde çerez alıyorum bır bakıyorum evvelsi gün almış önüne koymuş yıyor uyarıyorum da ye ama az ye ben onları mısafır gelınce önüne koymak ıcın aldım dıyorum benımle kavga etmeye başlıyor
Ameliyat olacak kızı var heryerde benim lafımı esıyorlar benımle beraber yaşıyor dıye ben bakacakmışım kızının evı ayrıymış annesının evı ayırmışmış bakmak zorunda olan benmişim kızı değilmiş ne yakacağımı şaşırdım artık
O kadar çok yemek yiyen bir onsan ki ne bogazına yetişebiliyorum nede evdeki yaptığı har vurup harman savurduğu şeylere yetişebiliyorum
Eşime söylüyorum ara sıra ne yapayım annem dıyor
Yani keşke kardesıyle anlaşsalar da bir ay onda bir ay bende kalsa idare edebilseler keşke
Herşeyi benim boynuma bırakıyorlar ben 25 yaşımda sanki 6 aylık degıl de 6 senelik evliymişim gibi çekiyorum bunları yazarken bile tansiyonum düşüyor
Değil sesini duymak onu görmeye bıle tahammülüm yok aynı evın ıcınde 6 ayda kafayı yedım ne yapmam lazım sizce ?
Başka çocuğu yokmu peki.Evet zaten hatayı başta yaptım ama şöyle bieşey var mecbur kaldım eşimin annesi babası boşandı annnesi yenı amelıyat olmuştu rahatsızdı ve kiradayız suan gelın geldıgım eve onlar da ılk defa geldı onların evine gıtmedım yanı
Suan tekrar amelıyat olması gerekıyor
Ne yapabılırdım merhametten gelıyor başıma ne gelırse sokakta mı bırakacaktım kadını eşinden ayrıldığı ıcın kendılerıne süt evlerı de olmadığı ıcın mecburi oğluyla yaşayacaktı
Hatır evimiz kira evlenince hep beraber ayrı eve çıktıkKendi evinizdemi yoksa k.validenizin evindemi yaşıyoruz birlikte.
İki çocuğu var biri kız biri eşim kız olanda evliBaşka çocuğu yokmu peki.
Evet eşim ayrı bir ev tuttu evlenince hep beraber yerleştik eveEşiniz ayrı bir ev tuttu, sonrasında kayınvalideniz sizin evinize mi yerleşti ? Yoksa siz evlenince kayınvalidenizin evine mi yerleştiniz ?
Kayınvalidenizin hiçbir geliri yok mu ? Sizin çalışma imkanınız var mı ?Evet eşim ayrı bir ev tuttu evlenince hep beraber yerleştik eve
Hayır kayınvalidem sadece eşinden boşanırken 500 lira nafaka ıstemıs şaka gibi banane dıyor ben onun parasını ne yapacağım dıyorKayınvalidenizin hiçbir geliri yok mu ? Sizin çalışma imkanınız var mı ?
Eşi yokmu peki.Hatır evimiz kira evlenince hep beraber ayrı eve çıktık
Dönüşümlü olarak kalması lazım,olması gerekende budur zaten.İki çocuğu var biri kız biri eşim kız olanda evli
Gerçekten çok yıyor sana söyle örnek vereyım kahvaltılık tabağında zeytin olıyor kahvaltı edıyoruz tabakta kalan 10 adet zehtını sız ne yaparsınız ben kalanı gerı koyarım yensın dıye o sofrada kalan kahvaltılık vs dinlemez ne varsaaman kalmasın der yer ve suan 120 kiloİnsan eti ağırdır derler. Eminim o kadar yemiyordur kadın ama sizin gözünüze öyle görünüyor.
Evlat ayrımı yapmış resmen,eşinizinde o parada hakkı var.Hayır kayınvalidem sadece eşinden boşanırken 500 lira nafaka ıstemıs şaka gibi banane dıyor ben onun parasını ne yapacağım dıyor
Bende ona sureklı soylerım tamam sen bırsey yapmak ıstemeyebılırsın parasını ama sen çalışmıyorsun amelıyat olacaksın önceden de oldun donunu göremezsin ama ilerisini kendinş ve çocuklarını düşünmek zorundasın keşke biraz fazla ısteseydın çalışmadığın ıcın sana az da olsa yetecek bır para ısteseydın dıyorum
Zaten yatan 500 lirasını da kızı alıyor her ay kendıme şaka gıbı gerçekten kızı evli olduğu halde bunu yapıyor
Arsası tarlası var kadının kadın tarlalarını kızının üstüne yaptı bu hak mıydı sızce ? Ogluyla kalıyor oğlu ve gelını yanı ben ve eşim bakıyoruz ona amelıyat olacak yine bız bakacağız olan arsalarını aylıknuatan parayı kızına verıyor çok hakka gırıyor onların geldı oğlunun hakkıydı bence
Evet ama keşke böyle düşünseler inan eşimle bu konuları konuşmaktan bıktım anlatmadım birsürü sorunu var evın ıcındeSimdiden boyleyse daha cok sorunlar yaşarsınız. Bastan hata yapmışsınız. Burdan döndürmek zor olacaktir. Çalışmıyorsaniz çalışmaya başlayın. Ama gercekten çalışın. Kendi paranızı kazanin. Hem evde durmamış olursunuz. Hem birikim yaparsınız biraz. Şu an için asla cocuk düşünmeyin. Gidişat pek iyi olmayacak gibi.
Kv kac yaşında hiç iş yapamaz mı. O da ufak tefek çalışsa 2 cocuk da destekle küçük makul bir ev tutulamaz mi
Kesınlıkle öyle bence doğumu esım hak edıyor eşim ona baktığı ıcın ona destek olduğu ıcın ama o kızı hıcbırsey yapmamasına rağmen kızına verıyorEvlat ayrımı yapmış resmen,eşinizinde o parada hakkı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?