Aynı evde yaşanılan Kaynana sorunu

Valla soru sahibicim 6 ayda 6 yıl yaşlandım diye kendin diyorsun bir ömür böyle mi geçer? Kendini düşün biraz anladığım kadarıyla eşin de baya pasif biri. O onun annesiyle sen de eşisin. Kendi kızı bile yapmıyorsa sen niye hizmetçilik yapasın ki?
Aslında çok daha kolay şimdi çocuk yok bir şey yok. Daha 6 ayda böyleyse sonrasını az çok sen de tahmin edebiliyorsun. Hakkında hayırlısı olsun.

Konu hamilelikle taçlanmadan bitti konu neyse ki.

Sizin durum zor, mecburiyet var.
Kardeşler bakım yükünü paylaşmayacak belli, ayrı ev maddi açıdan imkansız, yani siz bundan sonra birliktesiniz.

Aşkımdan ölsem durmam böyle bir düzende.
Evet eşinizin de yapabileceği çok bir şey yok ama evde sürekli biri, hem de ilk günden itibaren.

Evet biraz ona kaybetme korkusu vermem geekıyor
6 aydır koltukta bir defa ayaklarınızı uzatıp yatamadığımızı farketmeyen kocanıza korku verebileceğinizi düşünmeniz komik olmuş. Sonuç olarak ya bu deveyi güdecekseniz ya bu diyardan gidecekseniz.

Başta evlenmeyi kabul etmeyecektiniz bizim toplumda anaya ogul gelin bakar gibi bir düşünce vardir bilmemeniz imkansiz hem basta kabul ediyorsunuz hem sonra söyleniyorsunuz o zaman evlenmeyecektiniz napsin adam hasta annesini evden mi atsin kadin da kizina gidip kalmak istemiyor rahat edemiyorsa soylediginize göre de obez yeme hastalığı olan biri kadin

Kocan seni sevmiyo ki

Evet allahtan kişisel tartışmaya çevirmemişsiniz? Yok ben anlamıyorum ama çok şükür ki siz anlıyorsunuz

O kadar yazdık ettik şuraya yazıyorum gitmeyecek o evde kalmaya devam edeceksiniz. Sizde o gideyim falan yok kendinizi kandırmayın kimsenin tuvaletini temizlemek için gelmediniz bu hayata, 45 yaşında kadın tuvaletten çıkarken arkasına bile bakmiyor nasıl iki çocuk büyütmüş?Neyse yanılmayı çok isterim gidersin umarım

Ay ne kadar da merhametli bir gelin hem de kayınvalidesinin lokmalarını sayacak kadar G....t...m. yemedi ayrı ev istemeyi diyecek halin yok tabi, hele bir ayrı ev iste gör bak kim sokakta kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…