Aynı evde yaşanılan Kaynana sorunu

Evlenirken kayınvalidenizle hep beraber kirada oturacağınızı bilmiyorlar mıydı?
Biliyorlardı zaten onların zoruyla kabul ettim birazda ben aslında istemiyordum az çok anlıyordum bır onsan dört dörtlük de olsa ıllakı sorun çıkıyor evın ıcınde dıye dusunuyordum
Ailem hep eşinden boşanmış kayınvalıde kızında kalamaz mecbur oğluyla yaşayacak bugün onun başına gelmıs yarın Şen’ın başına gelmeyecegı ne malum sen bakarsan Allah mülakatını verır dedıler Allah rızası ıcın bak dedıler
Ama olanlar ortada

Evet kesınlıkle yok bu yüzden ne çocuk ıstıyorum nede eşime ilk günlü gıbı sıcak bakıyorum
Eşimde cpk gunahımı alıyor yapmadığım şeyleri yaptın dıyor annesınden kardeşinden duyup
Rabbim görüyor o bana yeter dıyorum sabır dıyorum ama dayanacak gücum kalmadı annesıne tahammül edecek en ufak bır sabrım kalmadı
Aslında bunlardan ziyade annesını eşinden boşandığı sıralarda kız kardesının eşine yani annesi kendi kız kardeşinin eşiyle beraber olmak ıstemıs hatta bayagı kavga ettıler
Ben bunu duyunca şok oldum başımdan aşağı kaynar sular döküldü
Rakı oturdukları mahalledekı evlerine tam üç kere evde eşim yokken çalışırken kendı kardesının kocasını çağırmış gel ben evde tekım canım bıseyler ıstıyor yanıma gel dıye inanabılıyor musunuz ? Ben sırf bu yüzden de ıstemıyorum
Hala Allah rızası için bakıyorum diyorsunuz ama? Eşiniz kıymet bilmiyor, kadın hiç bilmiyor. Allah rızası için de olsa Allah akıl vermiş fikir vermiş.

Boşan. 45 yaşında böyle olan bi 30 sene yaşasa ne yapacaksın ben 1 hafta tahammül edemem madem boşanıyor gitsin çalışsın kaç senedir ayrı akıllı ol hayatını zehir edeceksin köle diye mi aldı kocan seni

Büyük konuşmuyorum ben hemcinsime üzülüyorum böyle durumlarda. Kimseye bakmak zorunda değilsin diye. Ama nedense direkt umarım başınıza gelmez nidaları atılıyor en sinir olduğum şey
25 yaşında evde kalmış gıbı koştur koştur evlenırsenız olacağı bu dıyorsunuz ne dememı bekliyorsunuz
İnsanların neler yaşadığını anlamadan veya dınlemeden ınsanların evlendiği veya evleneceği yaşlı hakkında nasıl yorum yapabılıyorsunuz onu anlamıyorum

Gerçekten degmedı ama böyle konuşmayın ben eğer kabul etmeseydim kadını yanımda oturmaya kadın gerçekten sokakta kalacaktı o zamanda hem benım hem eşımın aılesı demeyecek mıydı bu nasıl bır kız sokağa attılar kadını dıye ? Ve ben zaten aılemın zoruyla kabul ettım k.validemi günahtır kımsesı yok dedı aılem
e sevgililik, nisanlilik kolayca ayrilinabilen bir muessese. bugun "canimmm sensiz nefes alamam" dersin yarin bir sey yasarsin "canın çıksın serefsiz" der beddua edersin.
adam zaten anasiyla yasiyormus. baybay deseydin anasıyla yasamaya devam etseydi. niye kendini kurban ettin?
bak kendini feda ettigin koca sana inanmiyor annesinin kardeşinin "soyle soyle yapti" dedigi lafa inanip sana neler diyor. buyuk bir ask da değilmiş, yazik etmissin kendine.
annen günahtır diye seni zorlamis simdi sana gunah degil mi?
cek daha ne diyelim.. bu gidisle bosanamazsin da bir de cocuk dogurursun bu eve , cilen ikiye uce katlanur

Biliyorlardı zaten onların zoruyla kabul ettim birazda ben aslında istemiyordum az çok anlıyordum bır onsan dört dörtlük de olsa ıllakı sorun çıkıyor evın ıcınde dıye dusunuyordum
Ailem hep eşinden boşanmış kayınvalıde kızında kalamaz mecbur oğluyla yaşayacak bugün onun başına gelmıs yarın Şen’ın başına gelmeyecegı ne malum sen bakarsan Allah mülakatını verır dedıler Allah rızası ıcın bak dedıler
Ama olanlar ortada

Allah verdi mükafatımı geri geldim diye gidin o zaman tekrar aile evine.

Boşan. 45 yaşında böyle olan bi 30 sene yaşasa ne yapacaksın ben 1 hafta tahammül edemem madem boşanıyor gitsin çalışsın kaç senedir ayrıl
25 yaşında evde kalmış gıbı koştur koştur evlenırsenız olacağı bu dıyorsunuz ne dememı bekliyorsunuz
İnsanların neler yaşadığını anlamadan veya dınlemeden ınsanların evlendiği veya evleneceği yaşlı hakkında nasıl yorum yapabılıyorsunuz onu anlamıyorum
o kadar haklısın ki

önceki konularınıza da baktım aman inşallah çocuk düşünmüyordur diye
vajinismus işe de uğraşıyormuşsunuz ee bu evde bu stresle olmamasına da etken

ilk baş evlenirken kabul etmeyecektiniz kardeşiyle ikisi ayrı ev tutup annelerine bakacaklardı
eşiniz kardeşiyle konuşssun ya da gerekeni yapın çocuk olmadan üzülerek söylüyorum
başka çare yok

Madem başında böyle derdi var evlenmesin otursun annesine baksın kimsenin hayatını mahvetmesin kocan

e sevgililik, nisanlilik kolayca ayrilinabilen bir muessese. bugun "canimmm sensiz nefes alamam" dersin yarin bir sey yasarsin "canın çıksın serefsiz" der beddua edersin.
adam zaten anasiyla yasiyormus. baybay deseydin anasıyla yasamaya devam etseydi. niye kendini kurban ettin?
bak kendini feda ettigin koca sana inanmiyor annesinin kardeşinin "soyle soyle yapti" dedigi lafa inanip sana neler diyor. buyuk bir ask da değilmiş, yazik etmissin kendine.
annen günahtır diye seni zorlamis simdi sana gunah degil mi?
cek daha ne diyelim.. bu gidisle bosanamazsin da bir de cocuk dogurursun bu eve , cilen ikiye uce katlanur
Ya bu sorunlara en başında suan çözüm bulucam bulamazsam da hayatımı mahvetmeyecegım

İyi o zaman 25 yaşında 45 yaşındaki kaynanaya bakın ne diyeyim başka. Ben sizin adınıza üzüldüğüm için öyle dedim. Art niyet aramayın yazdıklarımda.

önceki konularınıza da baktım aman inşallah çocuk düşünmüyordur diye
vajinismus işe de uğraşıyormuşsunuz ee bu evde bu stresle olmamasına da etken

ilk baş evlenirken kabul etmeyecektiniz kardeşiyle ikisi ayrı ev tutup annelerine bakacaklardı
eşiniz kardeşiyle konuşssun ya da gerekeni yapın çocuk olmadan üzülerek söylüyorum
başka çare yok
Evet gerçekten çok etkılıyor hıc bas basa kalamıyoruz kı hep başımızda belırıyor yatak odasına bıle gelıyor yüz kere uyarmama rağmen kapımı kıtlesem bıle açana kadar kapıdan gıtmıyor uyarılarıma rağmen

Kadının yediği yemeğin bile lafını yapmışsınız ya, size herşey müstehak. Madem bu kadar tahammülsüzsünüz öyleyse aynı evde yaşamayı kabul etmeseydiniz. Gençsiniz çocuk da yok çalışmaya ne dersiniz, hem böylece çoook yiyen kayınvalidenizi daha az görmüş olursunuz

Hala Allah rızası için deme, önce eşine rest cek evde iş de yapma en azından kv ne yapma birşey, açık açık konuş eşinle ya bu durumu Coz ya da ben bosaniyorum de, bu ne ya böyle hayat çekilmez... kesinlikle katlanma ailene anlat bir süre ailenin yanına git eşin de annesine başka çözüm bulsun evli kalmak istiyorsa

Ne yaşamış olabilirsin bu köleliğe tamam diyecek

Estagfurullah aramıyorum tabıkıde sadece caresısım içimi döküyorum fikir almak ıstıyorum
Buradaki kadınların yazıklarını okuyun cesaretlenin azıcık. Kimse sizden değerli değil 25 yaşında kendinizi yıpratmayın daha hayatın başında genceciksiniz

Back
X