Aynı evde yaşanılan Kaynana sorunu

Tek konu avuç avuç zeytin gömmek diye algılamışsın sen. Sabahtan beri bunu dıyıp duruyorsun.
Senin anladığın buysa bununla kal ne dıyeyım

ben bugün bu konuda çok örselendim ya ponçik kalbim kırıldı resmen sahsdfsdgf

Tek konu avuç avuç zeytin gömmek diye algılamışsın sen. Sabahtan beri bunu dıyıp duruyorsun.
Senin anladığın buysa bununla kal ne dıyeyım
Ben zaten aılem bana avuç Avuç zeytın gomuyor boşan gel demesını beklemıyorum nasılanlamıssın konuyu

Ailen arkanda mı? Kusura bakma okuyamadım 11 sayfayı. Yol yakınken kaç kurtar kendini. Daha cinsel birliktelik bile yaşanmamış kaynanayla zaten çok zor yenersin o hastalığı o evde. Çık git kurtar kendini.

ben bugün bu konuda çok örselendim ya ponçik kalbim kırıldı resmen sahsdfsdgf
Rezillikler öyle çok gizli saklı değil Muzdarip. Sen ben yaşamıyoruz diye olmuyor sanma.
Bu kız sonra eniştesinden kürtaj parası istiyor. Adam mırın kırın edince ortaya çıkmış zaten. Öyle böyle değil, katmerli rezillikler silsilesi.

çok doğru vallahi şok üstüne şok yaşadım

Peki siz neden hâlâ bu evde duruyorsunuz ?
Aileniz geleneksel bir aileyse de şansınıza eşinizle beraberlikte yaşamamışsınız. Gidin ailenizin evine, eşinizi de bir şekilde anlaşmalı boşanmaya ikna edin.

Ailen arkanda mı? Kusura bakma okuyamadım 11 sayfayı. Yol yakınken kaç kurtar kendini. Daha cinsel birliktelik bile yaşanmamış kaynanayla zaten çok zor yenersin o hastalığı o evde. Çık git kurtar kendini.
Ailem en başında bilmiyordu kadının böyle huyları olduğunu onlar sadece hani sevap gunah anlamında baktılar amelıyat vs olduğu ıcın
Ama suan bılaeler arkanda dururlar

Ailem en başında bilmiyordu kadının böyle huyları olduğunu onlar sadece hani sevap gunah anlamında baktılar amelıyat vs olduğu ıcın
Ailen destekmiş ne güzel kaç kurtar kendini o evden,bild,kleri zaman günah diye baktıkları olayı öğrenince kurtuldu evladımız derler.

Napıcaksın peki şimdi? Kararını verdin mi?

Neden bu şartlar altında evlendin? Acil evlenmen mi gerekti mesela? İşin yok bir gelirin yok saçma sapan evlilik yapmışsın. Ailende mi uyarmadı? Aşkımdan ölüp bitsem de evlenmezdim bu saçma hayatı kabul etmezdim. Neyse oturup elinle konuşacaksın ben ayrı yaşamak istiyorum diyeceksin. Heee kabul etmezse de ayrılacaksın. Bence kabul etmez zaten. Bilerek evlendin der.

Nasıl bir yokluk sevgi açlığı ki bütün bunları çekiyorsun. Böyle bir hayat yasayacagina anne babanla yaşaman daha mantıklı değil mi. İnsan kendine bunları nasıl reva görür. Konuşacaksınız kocanizla. Ya o kızına verdiği arsa satılıp kadına ayrı ev tutulacak. Ya da kizi kendi bakacak annesine arsanın satılmasını kabul etmiyorsa. 1 gün bile kalmayın bu şekilde. 45 yaşında eli ayağı tutan kadın kendine baktiriyor saka gibi.

Böyle bır kölelik olacağını önceden nasıl görebilirsin aynı evın ıcınde gırmeden ?
Ya kölelik görmene gerek yok ki. Aynı evin içine girmeyeceksin dünyanın en iyi kaynanası bile olsa diyoruz sana aaaaaaa. Kadın 45 yaşında daha ve bakıcılık yaptırıyor kendisine. Ben olsam o evden gitmiyorsa ben boşanırdım

Aynı evin içine girmeden nereden bilecektim böyle kötü biri olduğunu diyorsun da dünyanın en iyi insanı bile olsa kayınvaliden aynı evde yaşanmaz zaten millet bunu anlatmaya çalışıyor kocan olacak anasına tek laf edemeyen pısırıkla evlenmezdin olur biterdi. Şimdi ne yapacaksın yapılacak bir şey yok çek işte!

Canı ne çekmiş çok merak ettim çikolata mı

Kendiniz kaşınmışsınız başta aynı evde yaşamayı kabul ederek. Evleri ayıracaksınız, başka çare yok

Off o kadar kendinizi kandirmissiniz ki. Yok ben onlarin evine gelin gittim siz saka mi yapiyosunuz ? Normalde evlendiğinizde kendi evinize cikiyosunuz partnerinizle ya o şekilde yürüyor bu işler . Bastan boyle bi seyi kabul ediyosunuz sonra işte ameliyatti cartti curttu. Esinizin annesi bakmak zorunda evet ama sizinle neden ayni evde ? 6 aylik gelinsiniz simdiden o çerez yedi diye hesaplara baslamissiniz saygi maygi bitmis yani. Ok ilk basta kabul ettiniz soyleyin esinize ben yapamıyorum. Studyo daire vs bi sey tutsun annenize. Esimin annesi yurtdisinda , bosanmis ve esimden baska cocugu yok bastan konustum esimde annesiyle konusmus. Ileride buraya gelirse ya da biz oraya gidersek eger yakin oturucaz ama ayni evde ikimizin de rahatligi icin olamaz diye . Bu cizgiyi koyacaksiniz bastan . Kaynanayla ayni evde kim mutlu olmus ki siz de olacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…