Tek konu avuç avuç zeytin gömmek diye algılamışsın sen. Sabahtan beri bunu dıyıp duruyorsun.Neden saçma gelmesin ki? Sadece kaynananızın eniştesiyle gondikleşmesi kısmı değil konunun başka kısımları da çelişkili.
Mesela konunun ilk sayfalarında “aileniz yaşadıklarınıza ne diyor” diye sordum. “Yaşadıklarımı bilmiyolar, bilseler 1 dk beni tutmazlar” dediniz. “E o zaman evliliğinize karşı çıkmadılar mı” dedim. “Ailem beni kaynanamla yaşamaya kendileri zorladı, ne olacak, sevaptır vs vs dediler” dediniz. Orda bozmamayayım sizi dedim de, yani şu iki cevabınız ne alaka cidden? Sizi kaynanayla yaşamaya zorlayan aileniz, obez kaynananız avuç avuç zeytin gömüyo diye kızına boşan gel mi diyecek?
Buna çok güvenmeyin derim. Hani eşiniz duyup da annesini gönderir sanmayın. Bana öyle bir hissiyat gelmedi yazdıklarınızdan. Belki biraz kızar vs. ama gündem hafifleyince kayınvalideniz yine 1 poşet zeytin gömmeye devam eder.
Bu arada enişteli olaylara niye şaşırdınız ki kızlar? Bizim bir tanıdığın kocası da kadının yeğeni ile ilişki yaşıyormuş. Kız da bu arada adamın kendi kızı yaşında. Sonra hamile kalınca ortaya çıktı olay.
Ben zaten aılem bana avuç Avuç zeytın gomuyor boşan gel demesını beklemıyorum nasılanlamıssın konuyuTek konu avuç avuç zeytin gömmek diye algılamışsın sen. Sabahtan beri bunu dıyıp duruyorsun.
Senin anladığın buysa bununla kal ne dıyeyım
Ailen arkanda mı? Kusura bakma okuyamadım 11 sayfayı. Yol yakınken kaç kurtar kendini. Daha cinsel birliktelik bile yaşanmamış kaynanayla zaten çok zor yenersin o hastalığı o evde. Çık git kurtar kendini.Ben kesinlikle görmüyorum bu soyledıklerım daha hiçbirşey küçük örnekler bunların daha beterleri de var
şu zamanda geçim çok zor iki kuruşun hesabını yapmadan bır yere gelemıyor insan birşeylerden kısacaksın ki istediklerini alabılesın bence
Rezillikler öyle çok gizli saklı değil Muzdarip.
ben bugün bu konuda çok örselendim ya ponçik kalbim kırıldı resmen sahsdfsdgf
Rezillikler öyle çok gizli saklı değil Muzdarip.Sen ben yaşamıyoruz diye olmuyor sanma.
Bu kız sonra eniştesinden kürtaj parası istiyor. Adam mırın kırın edince ortaya çıkmış zaten. Öyle böyle değil, katmerli rezillikler silsilesi.
Peki siz neden hâlâ bu evde duruyorsunuz ?Yemegını ben yapıyorum
Afedersın sıctıgı tuvalete ben temızlıyorum
Evı ben temızlıyorum
Herseyı ben yapıyorum
Parayı da ben kazanıyordum iki gün oncesıne kadar üsten ayrıldım
Tavıkıde bulmuş böyle bır ev neden kızına gıtsın dımı
Ailem en başında bilmiyordu kadının böyle huyları olduğunu onlar sadece hani sevap gunah anlamında baktılar amelıyat vs olduğu ıcınAilen arkanda mı? Kusura bakma okuyamadım 11 sayfayı. Yol yakınken kaç kurtar kendini. Daha cinsel birliktelik bile yaşanmamış kaynanayla zaten çok zor yenersin o hastalığı o evde. Çık git kurtar kendini.
Ailen destekmiş ne güzel kaç kurtar kendini o evden,bild,kleri zaman günah diye baktıkları olayı öğrenince kurtuldu evladımız derler.Ailem en başında bilmiyordu kadının böyle huyları olduğunu onlar sadece hani sevap gunah anlamında baktılar amelıyat vs olduğu ıcın
Ama suan bılaeler arkanda dururlar
Napıcaksın peki şimdi? Kararını verdin mi?Ailem en başında bilmiyordu kadının böyle huyları olduğunu onlar sadece hani sevap gunah anlamında baktılar amelıyat vs olduğu ıcın
Ama suan bılaeler arkanda dururlar
Ya kölelik görmene gerek yok ki. Aynı evin içine girmeyeceksin dünyanın en iyi kaynanası bile olsa diyoruz sana aaaaaaa. Kadın 45 yaşında daha ve bakıcılık yaptırıyor kendisine. Ben olsam o evden gitmiyorsa ben boşanırdımBöyle bır kölelik olacağını önceden nasıl görebilirsin aynı evın ıcınde gırmeden ?
Canı ne çekmiş çok merak ettimEvet bızım eve çağırmış yani bir insan kendi kız kardesının eşini arayıp nasıl ben evde tekım kımse tok oğlum işten gelmedi şu saatte gelıyor benım canım bırseyler cektı kımseye söylemeden gel der bunun altında ne ararsınız ?
Kendiniz kaşınmışsınız başta aynı evde yaşamayı kabul ederek. Evleri ayıracaksınız, başka çare yokBenimde bir derdim var
Kaynana sorunu
Kaynanam benimle beraber yaşıyor ve evin içinde anlaşamıyoruz
Gerçekten o kadar israf etmeyi seven bir kadın ki
Herşeyi israf edıyor
Evdeki aklınıza gelebılecek herşeyi israf ediyor
ne geçim derdi sıkıntısı var kafasında hıcnırsey yok kafası bomboş sanki
Bu ev nasıl gecınıyor bu elektırık su nasıl ödeniyor hiçbirşey umrunda değil
Yani ne elektırıkten tasarruf etmeyi bılıyor nede yemeden içemeden
Eşim tek çalışıyor o kadar çok fazla yemek yıyor ki bogazına yetemıyorum
Mesela misafir gelir diye alısverıslerde çerez alıyorum bır bakıyorum evvelsi gün almış önüne koymuş yıyor uyarıyorum da ye ama az ye ben onları mısafır gelınce önüne koymak ıcın aldım dıyorum benımle kavga etmeye başlıyor
Ameliyat olacak kızı var heryerde benim lafımı esıyorlar benımle beraber yaşıyor dıye ben bakacakmışım kızının evı ayrıymış annesının evı ayırmışmış bakmak zorunda olan benmişim kızı değilmiş ne yakacağımı şaşırdım artık
O kadar çok yemek yiyen bir onsan ki ne bogazına yetişebiliyorum nede evdeki yaptığı har vurup harman savurduğu şeylere yetişebiliyorum
Eşime söylüyorum ara sıra ne yapayım annem dıyor
Yani keşke kardesıyle anlaşsalar da bir ay onda bir ay bende kalsa idare edebilseler keşke
Herşeyi benim boynuma bırakıyorlar ben 25 yaşımda sanki 6 aylık degıl de 6 senelik evliymişim gibi çekiyorum bunları yazarken bile tansiyonum düşüyor
Değil sesini duymak onu görmeye bıle tahammülüm yok aynı evın ıcınde 6 ayda kafayı yedım ne yapmam lazım sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?