Aynı evde yaşanılan Kaynana sorunu

Siz nerden biliyorsunuz bunları diye kaç kere sorduk hala cevap alamadık. Maşallah eşinizin teyzesinin eniştesiyle aynı evin içinde konuşmadığını bile biliyosunuz. Madem sallamıyosunuz nerden öğrendiniz bu kadar şeyi?
Yüz kere cevabını verdım konuyu iyi takıp etmediğin burdan belli
Kadının köyünde bile herkes kadının arkasından konuşuyor bunu bunu yaptı dıye
Kadının bizzat kendi kardesı birine anlatmış o biri de başkasına öyle öyle yayılmış işte ve kendısı de bana anlattı zaten

Ben kadının yaşı ile ilgili bir şey söylemedim ki 45 yaş genç evet gayette çalışabilir ama kadın çalışmıyorsa yediği lokmalarda sayılmaz yani.
Sayılacak çünkü enflasyon gibi bir şeyle başımız dertte. İsraf günahtır. Tabakta kalmasın diye 10 tane ekstra zeytin yenmez.

Kadının bizzat kendi kardesı birine anlatmış o biri de başkasına öyle öyle yayılmış işte ve kendısı de bana anlattı zaten
Böyle bırseyı eşimin duyduğunda annesini yaşatmayacağını bıldgı ıcın çocuklara bırsey dememıs

Benim beynime kan fışkırmıştı en kötü bu evdekı anlaşmamazlıgı öne sürdüm eşim geçiştirdi ve belli ki böyle gidecek
Bende en son bir gün patlayıp hanı bır gün annene böyle demıslerdı evden kovmuşlardı ya sebebi buymuş ben ıstemıyorum dıycem
biz inanmadik kocan nasil inansin?
adin iftiraciya cikar. teyzen de arkanda durmaz. duyulsa kocacigini bosamasi gerekir cunku, ablasi gibi dul mu kalsin(!)?

Sayılacak çünkü enflasyon gibi bir şeyle başımız dertte. İsraf günahtır. Tabakta kalmasın diye 10 tane ekstra zeytin yenmez.
Ki o kahvaltılık tabağında duran bırsey bittikçe üstüne eklıyoruz ya hani o yiyor ama kahvaltılık tabağında kalan zeytını de yıyor
Hatta yetmıyor kutudan çıkarıyor bırdaha yıyor anladın sen anlatmak ıstedıgım şeyi bence

Senin annen yaşındayım sana tek tavsiyem çekme bütün bu yaşadıklarını çek git ailenin yanına.,
Yaşın genç daha,kocam adam olmaz zaten düzelirir diyede bekleme sakın,madem cinsel hayatınızda yok sağlıktan dolayı boşanman en sağlıklısı olur senin için hayatını heba etme bunlara sakın.

Köydeki herkes biliyor, teyzesi millete anlatıyor ama eşiniz bilmiyor. Hmmm ok. İnanan arkadaşlara konuda başarılar dilerim.

biz inanmadik kocan nasil inansin?
adin iftiraciya cikar. teyzen de arkanda durmaz. duyulsa kocacigini bosamasi gerekir cunku, ablasi gibi dul mu kalsin(!)?
İnanılacak bırsey gıbı degıl
İnanması zor ama ben inanıyorum çünkü kendi gözümle k.valıdemın kadının kocasına nasıl cılveler yaptığını yüz kere gördüm

Siz bunları evlenmeden önce duymadınız mı aileniz duymadı mı bu kadar ayyuka çıktıysa olaylar

Düşman başına.
Siz bol keseden sallayabilirsiniz ama ben her iş başında çalışanlara iş geliştirme kapsamında şu konuyu örnek veriyorum.
American Airlines, yaklaşık 30 yıl önce yolcularına ikram olarak sunduğu salatalarını incelemiş. Her yolcunun salata tabağından bir adet zeytinin çıkararak maliyetlerini azaltabileceği düşünmüş. Ayrıca hiçbir yolcunun da bunu fark etmeyeceğini hesap etmiş. Ve ne olmuş biliyor musunuz? Maliyetleri yıllık 40.000 $ azaltmışlar.”
Büyük şirketlerde bile minicik tasarrufların peşinde koşarken evde saldırırcasına yemek yemeleri normal görmeyeceğiz.

Köydeki herkes biliyor, teyzesi millete anlatıyor ama eşiniz bilmiyor. Hmmm ok. İnanan arkadaşlara konuda başarılar dilerim.
Neden saçma gelıyor ?
Belkıde esım de biliyordur ama benim karşımda annesı yüzünden daha fazla küçük düşmemek ıcın ve benimde annesını o zaman hıc ıstemeyecegım ıcın belli etmiyordur
Neler neler oluyor şu hayatta benim kaynanamın yaptığı gerçek seyı benım anlatmam mı gözüne battı ? Evet çok yanlış gelıyor şuan bunlar ınanması zor ama gerçek neden durduk yere yalan soyleyeyım ki ?

Siz bol keseden sallayabilirsiniz ama ben her iş başında çalışanlara iş geliştirme kapsamında şu konuyu örnek veriyorum.
American Airlines, yaklaşık 30 yıl önce yolcularına ikram olarak sunduğu salatalarını incelemiş. Her yolcunun salata tabağından bir adet zeytinin çıkararak maliyetlerini azaltabileceği düşünmüş. Ayrıca hiçbir yolcunun da bunu fark etmeyeceğini hesap etmiş. Ve ne olmuş biliyor musunuz? Maliyetleri yıllık 40.000 $ azaltmışlar.”
Büyük şirketlerde bile minicik tasarrufların peşinde koşarken evde saldırırcasına yemek yemeleri normal görmeyeceğiz.
Ben kesinlikle görmüyorum bu soyledıklerım daha hiçbirşey küçük örnekler bunların daha beterleri de var
şu zamanda geçim çok zor iki kuruşun hesabını yapmadan bır yere gelemıyor insan birşeylerden kısacaksın ki istediklerini alabılesın bence

Benim beynime kan fışkırmıştı en kötü bu evdekı anlaşmamazlıgı öne sürdüm eşim geçiştirdi ve belli ki böyle gidecek
Bende en son bir gün patlayıp hanı bır gün annene böyle demıslerdı evden kovmuşlardı ya sebebi buymuş ben ıstemıyorum dıycem
Buna çok güvenmeyin derim. Hani eşiniz duyup da annesini gönderir sanmayın. Bana öyle bir hissiyat gelmedi yazdıklarınızdan. Belki biraz kızar vs. ama gündem hafifleyince kayınvalideniz yine 1 poşet zeytin gömmeye devam eder. :KK53:
Bu arada enişteli olaylara niye şaşırdınız ki kızlar? Bizim bir tanıdığın kocası da kadının yeğeni ile ilişki yaşıyormuş. Kız da bu arada adamın kendi kızı yaşında. Sonra hamile kalınca ortaya çıktı olay.

Kesinlikle öyle
Rabbim bir kapı açar elbet
Ama dayanacak gücüm kalmadı
Rabbim illaki bir kapı açar ona ne şüphe,
ama sizin biraz o kapıyı zorlamanız gerek, durduğunuz yerde açılmaz.
Eğer yukarıda bahsettiğiniz şey doğruysa siz 6 aylık evliyken eşinizle beraber olamamışsınız
kadın kardeşinin kocasıyla halvete giriyor, hakettiğiniz hayat bu mu cidden, uzatmadan bitirin olan sizin gençliğinize olmasın.

Neden saçma gelıyor ?
Belkıde esım de biliyordur ama benim karşımda annesı yüzünden daha fazla küçük düşmemek ıcın ve benimde annesını o zaman hıc ıstemeyecegım ıcın belli etmiyordur
Neler neler oluyor şu hayatta benim kaynanamın yaptığı gerçek seyı benım anlatmam mı gözüne battı ? Evet çok yanlış gelıyor şuan bunlar ınanması zor ama gerçek neden durduk yere yalan soyleyeyım ki ?
Neden saçma gelmesin ki? Sadece kaynananızın eniştesiyle gondikleşmesi kısmı değil konunun başka kısımları da çelişkili.

Mesela konunun ilk sayfalarında “aileniz yaşadıklarınıza ne diyor” diye sordum. “Yaşadıklarımı bilmiyolar, bilseler 1 dk beni tutmazlar” dediniz. “E o zaman evliliğinize karşı çıkmadılar mı” dedim. “Ailem beni kaynanamla yaşamaya kendileri zorladı, ne olacak, sevaptır vs vs dediler” dediniz. Orda bozmamayayım sizi dedim de, yani şu iki cevabınız ne alaka cidden? Sizi kaynanayla yaşamaya zorlayan, kızıyla kalamaz tabiyki seninle kalacak diyen aileniz, obez kaynananız avuç avuç zeytin gömüyo diye kızına boşan gel mi diyecek?

Rabbim illaki bir kapı açar ona ne şüphe,
ama sizin biraz o kapıyı zorlamanız gerek, durduğunuz yerde açılmaz.
Eğer yukarıda bahsettiğiniz şey doğruysa siz 6 aylık evliyken eşinizle beraber olamamışsınız
kadın kardeşinin kocasıyla halvete giriyor, hakettiğiniz hayat bu mu cidden, uzatmadan bitirin olan sizin gençliğinize olmasın.
Zaten sanki 6 yıldır evliymişim gibi çektim

Back
X