Ayni evde ayri yasaya bilirmiyiz??

Ne kadar süre lazım ki size, çocuklarla ayrı ev için ciddi bir birikim lazım bunu nasıl sağlamayı düşünüyorsunuz? Ev işi nasıl olacak, kira nasıl ödenecek? Siz çalışacak olursanız küçüğün bakıcı veya kreş masrafı nasıl olacak? Bunlar çok ciddi masraf kalemleri.
İlişkiyi onarmak adına önce bir terapiye ikna etmeniz daha mantıklı görünüyor bence. Bir ihtimal bir şeyler düzelebilir.

Aynı evdesiniz yine?
Sanıyor musunuz ki susacak?
Tmm ayırın odanızı falan ama bu bir cözüm degil.
Gecici bi önlem belki.
Yardım almayı kabul etmiyor mu?Öfke kontrolü falan?

Saygı ve sevgi bitmişse kimse kimseye işkence yapmasin hayat bir defa yasaniliuor aileniz varsa arkanızda boşanın çalışıp bakın cocuklariniza

Bi atkadasim oyle yapti. Onlari evliyken bile o kadar beraber gormedim

Ben boşanmış ancak çocugu olmayan biri olarak yazıyorum. Sadece işe gidip gelip, evin çamasırı, bulasıgı, yemeğini halleder geçip odama ağlardım.evden ayrılmadan önceki son 6 7 ayım böyle gecti. Ama hakaretler iyice büyüdü, iyice kinlendi, zaten bu süre zarfında hep ayrı odalarda yaşadık. İyice pisleşti, şiddet Bi kere olmuştu ancak bu sürede iyice tırmanmaya başladı. Delirttiler kaçtım o evden. Yaşamış Bi insan olarak söylüyorum çok zor. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…