- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
Sadece annem var. Malesef babam hayatta degil. Annemden cok uzaktayim saglik sorunlari var onunla paylasirsam ona birsey olur diyede korkuyorum. Artik cildirma noktasindayim, aile evine donme gibi bir imkanimda yok. Cocuklarim kucuk ve 7 aylik bebegim var.
Başınız sağolsun. Bu forumda sürekli görüyorum işte ailem rahatsız ona bir şey olur diye korkuyorum yazılıyor ama ben daha ömrümde hiç kızı boşanacak diye hastalanan ebeveyn görmedim. Sizin bir ömür mutsuz olmanızdansa boşanmanızı yeğler anneniz. Karar sizin o zaman ya mevcut koşulları kabullenip ona göre davranacaksınız ki bu kastettiğim ev arkadaşı gibi yaşamak değil, eşinizin huyuna gidip onun istediği gibi yaşamak ya ayrılacaksınız ya çift terapisi deneyeceksiniz son bir çare olarak. Eşinizin istediği gibi yaşayın kısmını önerim bu olduğu için değil kavga gürültü olmaması açısından söylüyorum. İnanın çocuklar için anne babanın sürekli kavga ettiği evde büyümek çok kötü bir durum, kendimden biliyorum. Çift terapisine gitmeyi denediniz mi, anladığım kadarıyla fiziksel şiddet yok acaba düzeltilemez mi aramızdaki ilişki?