Hamilelikte olur.Bol bol okuyun uyumadan once.S.a arkadaşlar 3 aylık hamileyim geçen gece ruyamiydi değilmiydi bilmiyorum ama çok kötü bı varlık gibi bişey gördüm ve çok bağırdım böyle şeyler yaşayan varmı acaba ? İçimi rahatlatacak şeyler duymak istiyorum lütfen yardım edin hiç iyi değilim
Yanlış yere mi yazdınız burası bdv ve bu da bir başkasının konusuS.a arkadaşlar 3 aylık hamileyim geçen gece ruyamiydi değilmiydi bilmiyorum ama çok kötü bı varlık gibi bişey gördüm ve çok bağırdım böyle şeyler yaşayan varmı acaba ? İçimi rahatlatacak şeyler duymak istiyorum lütfen yardım edin hiç iyi değilim
Farketmemisim kusura bakmayinYanlış yere mi yazdınız burası bdv ve bu da bir başkasının konusu
İyi akşamlar arkadaşlar 3 aylık bir bebeğim var evin içinde dolaşırken aynada kendini gösterdim çok şiddetli ağlamaya başladı. Belki tesadüf olmuştur deyip iki defa daha denedik ikisinde de aynı şekilde ağladı. Bunun bir açıklaması var mıdır yoksa öyle mi denk gelmiştir acaba
Tamam çok saolun Allah razı olsunHamilelikte olur.Bol bol okuyun uyumadan once.
Ayetel kürsü okuyunS.a arkadaşlar 3 aylık hamileyim geçen gece ruyamiydi değilmiydi bilmiyorum ama çok kötü bı varlık gibi bişey gördüm ve çok bağırdım böyle şeyler yaşayan varmı acaba ? İçimi rahatlatacak şeyler duymak istiyorum lütfen yardım edin hiç iyi değilim
Madem sordunuz yine de söylemeden geçmek istemem burada yenisiniz sanırım.Farketmemisim kusura bakmayin
Allah razı olsunAyetel kürsü okuyun
ben hamilelik boyunca bu tarz şeyler yaşadım desem abartmış olmam.Evij icinde simsiyah kupkuru uzun bi adam bile görmüştüm geciyo korkmayinS.a arkadaşlar 3 aylık hamileyim geçen gece ruyamiydi değilmiydi bilmiyorum ama çok kötü bı varlık gibi bişey gördüm ve çok bağırdım böyle şeyler yaşayan varmı acaba ? İçimi rahatlatacak şeyler duymak istiyorum lütfen yardım edin hiç iyi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?