Aynaya bakan bebeğim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dnz61
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Dnz61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2018
174
87
103
İyi akşamlar arkadaşlar 3 aylık bir bebeğim var evin içinde dolaşırken aynada kendini gösterdim çok şiddetli ağlamaya başladı. Belki tesadüf olmuştur deyip iki defa daha denedik ikisinde de aynı şekilde ağladı. Bunun bir açıklaması var mıdır yoksa öyle mi denk gelmiştir acaba

S.a arkadaşlar 3 aylık hamileyim geçen gece ruyamiydi değilmiydi bilmiyorum ama çok kötü bı varlık gibi bişey gördüm ve çok bağırdım böyle şeyler yaşayan varmı acaba ? İçimi rahatlatacak şeyler duymak istiyorum lütfen yardım edin hiç iyi değilim

Hamilelikte olur.Bol bol okuyun uyumadan once.

Yanlış yere mi yazdınız burası bdv ve bu da bir başkasının konusu

eskiler bebekleri aynaya baktırmayın derdi vardır bi bildikleri heralde baktırmayın siz de :)

Ayetel kürsü okuyun

Bebeginiz henuz aynadaki yansimanin ona ait oldugunun farkinda degil bu yuzden korkmustur baska bir seyden de korkabilirdi. 1 yasina dogru artik ayirt edebilmeye baslayacaktir ve korkmayacaktir. Zaten su an gozleri de iyi gormuyor etrafi flu gelmis olabilir ona.
Gelisim kitaplari okuyarak bebeginizin muhtemel algılari ve davranislari hakkinda bilgi sahibi olabilirsiniz.

M Mumer konu sahibin konusunu sabote ettiniz.hoş değil yaptığınız

Annem hep der bebegine ayna gösterme diye.Eskilerin inancı.
Bilimsel olarak bence kendilerinin yansımasini görmek korkutuyir olabilir.Sizde israrla göstermeyin

ben hamilelik boyunca bu tarz şeyler yaşadım desem abartmış olmam.Evij icinde simsiyah kupkuru uzun bi adam bile görmüştüm geciyo korkmayin

Eskiler küçük bebekleri aynaya baktırmanın iyi olmadığını söylerler, ayırt edemez karıştırırlarmış.
Öyle derler yani.
Baktırmayın madem siz de

Valla bu yaşa geldim ben bile bazen sabahları aynada kendimi görünce korkuyorum

Şaka bir yana ben de yeğenlerimde gözlemledim bu durumu ama neden ağlıyorlar bilmiyorum. Anormal bir durum olduğunu sanmıyorum. İlk defa gördüğü yansıması, ne yapıyorsa aynada görüyor, korkmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…