• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynaya bakan bebeğim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dnz61
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek daha kendısının neye benzedıgını bilmiyor ayna denen kavramı da bılmıyor ama anneyı tanıyor. Annenın kucağında baska bır bebek gorunce de aglamıs paylasamamıs

İnanın bidaha görmek istemiyorum dua edin bana inşallah daha görmem

Benim oğlum 3 aylıkken oyun halisinin aynasına bakip bakip gülüyordu. Hatta ses çıkarıp sonra gülüyordu. Ben gösterince bikac kisi yapma dedi ama yaptik sorun olmadi. Ne olur bilmiyorum

3 aylık bebek aynadaki yansımadan veya o parlak görüntüden korkması çok doğal sizin de tekrar ayna göstermeniz çok anormal geldi. Çocukta ne gibi sıkıntı olabilir korkmuş besbelli bir daha göstermeyin. Ve korkmayın bebeğinizin bir şeyi yok

Benim bebeğim çok severdi aynayı. Bebekler boyut kavramını ayna ile anlayabiliyorlarmış.0-1 yaş arası güzel bir aktivitedir ayna karşısında vakit geçirmek. 3 aylık bebek korku bilmez. Başka bir şeyden rahatsız olmuştur, hurafe baktırmayın filan demek. Bir karşılığı yok yani. Ağlıyorsa sa baktırmayın.

3 aylık bebek için tanıdık figürler anne baba yada büyükler oluyor. Hepsi büyük insan. Doğal olarak küçük insan gördüğünde yani kendisini çok şaşırırlar. Sizin minikte hem şaşırmış hem korkmuş. Düşünsenize bir anda 30 cm insan görseniz göz hizanızda ödünüz kopar. 6-7 aylık olduklarında başka bebek görünce de çok şaşırıyorlar ama o zaman çok tatlı oluyor.

Çok şaşırdım yorumları okudukca

Paranormal bir takım cevaplar bekleyerek konu açtığınızı düşünüyorum.
Çocuk korkuyorsa neden tekrar aynaya gösteriyorsunuz??
Benim kuzenim de çocukken barbie bebek gördüğü zaman çıldırır deli gibi ağlardı mesela.korkuyorsa göstermeyin, herseyde bir anlam aramaya gerek yok

S.a arkadaşlar 3 aylık hamileyim geçen gece ruyamiydi değilmiydi bilmiyorum ama çok kötü bı varlık gibi bişey gördüm ve çok bağırdım böyle şeyler yaşayan varmı acaba ? İçimi rahatlatacak şeyler duymak istiyorum lütfen yardım edin hiç iyi değilim
Psikolojik bence sıkmayın canınızı

İyi akşamlar arkadaşlar 3 aylık bir bebeğim var evin içinde dolaşırken aynada kendini gösterdim çok şiddetli ağlamaya başladı. Belki tesadüf olmuştur deyip iki defa daha denedik ikisinde de aynı şekilde ağladı. Bunun bir açıklaması var mıdır yoksa öyle mi denk gelmiştir acaba
Nasıl bir açıklama?

Korkmayın, benim ilk oglanda aynada kendini görünce ağlardı, sakalı olan adamları severdi sakalsız adamları görünce kıyameti koparirdi. 😂😂 Onlar bebek ne yapacakları, duyguları belli olmaz. Heran her şey olabilir 😂

S.a arkadaşlar 3 aylık hamileyim geçen gece ruyamiydi değilmiydi bilmiyorum ama çok kötü bı varlık gibi bişey gördüm ve çok bağırdım böyle şeyler yaşayan varmı acaba ? İçimi rahatlatacak şeyler duymak istiyorum lütfen yardım edin hiç iyi değilim
Aynaya bakan bebek bu konunun neresinde?? Lütfen yani yapmayın bunu.. Gece gece de korktum yaaa tövbeler olsun..

Gebelikte olabilir böyle şeyler. Bol bol nas Felak Ayetel Kürsi okuyun. ❤️ Yatmadan önce ve sabah uyanınca.

İyi akşamlar arkadaşlar 3 aylık bir bebeğim var evin içinde dolaşırken aynada kendini gösterdim çok şiddetli ağlamaya başladı. Belki tesadüf olmuştur deyip iki defa daha denedik ikisinde de aynı şekilde ağladı. Bunun bir açıklaması var mıdır yoksa öyle mi denk gelmiştir acaba
Ayyy kıyamam yaa anlayamadı demek ki kendi olduğunu korktu.. Başka ne olabilir ki zaten.. Benimde kuzenin kızı var 4 aylıkken ağlıyordu ayna karşısına geçince susuyordu.. Çok seviyordu kendine bakmayı herhalde.. Yani belki de o da anlamıyor kendi olduğunu ama yine de hoşuna gidiyordu.. Demek ki bazı bebek seviyor bazısı sevmiyor zevk meselesi🙃

Hanımlar lütfen konulara cinli, katabasanlı vb içerikli yorumlar yazmayınız yasaktır.

Bebeğiniz aynadaki görüntünün kendi olduğunu fark etmemiştir yabancı biri sanıp ürkmüştür, bazı bebekler bazı şeylerden ilk etapta ürkebilir, kimi aynaya ilk baktığında, kimi yumuşak oyuncaklara dokunduğunda, ki uzmanlar 3. aydan itibaren aynaya baktırmanın bebeğin zihinsel gelişimi için faydalı olduğunu söylüyorlar ama sizin bebeğiniz henüz aynaya bakmaya hazır değil, zamanla alışır aynadaki silüetin kendine ait olduğunu anlayınca keyif bile alır.

Back
X