ben hamilelik boyunca bu tarz şeyler yaşadım desem abartmış olmam.Evij icinde simsiyah kupkuru uzun bi adam bile görmüştüm geciyo korkmayin
Psikolojik bence sıkmayın canınızıS.a arkadaşlar 3 aylık hamileyim geçen gece ruyamiydi değilmiydi bilmiyorum ama çok kötü bı varlık gibi bişey gördüm ve çok bağırdım böyle şeyler yaşayan varmı acaba ? İçimi rahatlatacak şeyler duymak istiyorum lütfen yardım edin hiç iyi değilim
Nasıl bir açıklama?İyi akşamlar arkadaşlar 3 aylık bir bebeğim var evin içinde dolaşırken aynada kendini gösterdim çok şiddetli ağlamaya başladı. Belki tesadüf olmuştur deyip iki defa daha denedik ikisinde de aynı şekilde ağladı. Bunun bir açıklaması var mıdır yoksa öyle mi denk gelmiştir acaba
Aynaya bakan bebek bu konunun neresinde?? Lütfen yani yapmayın bunu.. Gece gece de korktum yaaa tövbeler olsun..S.a arkadaşlar 3 aylık hamileyim geçen gece ruyamiydi değilmiydi bilmiyorum ama çok kötü bı varlık gibi bişey gördüm ve çok bağırdım böyle şeyler yaşayan varmı acaba ? İçimi rahatlatacak şeyler duymak istiyorum lütfen yardım edin hiç iyi değilim
Gebelikte olabilir böyle şeyler. Bol bol nas Felak Ayetel Kürsi okuyun.S.a arkadaşlar 3 aylık hamileyim geçen gece ruyamiydi değilmiydi bilmiyorum ama çok kötü bı varlık gibi bişey gördüm ve çok bağırdım böyle şeyler yaşayan varmı acaba ? İçimi rahatlatacak şeyler duymak istiyorum lütfen yardım edin hiç iyi değilim
Ayyy kıyamam yaa anlayamadı demek ki kendi olduğunu korktu.. Başka ne olabilir ki zaten.. Benimde kuzenin kızı var 4 aylıkken ağlıyordu ayna karşısına geçince susuyordu.. Çok seviyordu kendine bakmayı herhalde.. Yani belki de o da anlamıyor kendi olduğunu ama yine de hoşuna gidiyordu.. Demek ki bazı bebek seviyor bazısı sevmiyor zevk meselesiİyi akşamlar arkadaşlar 3 aylık bir bebeğim var evin içinde dolaşırken aynada kendini gösterdim çok şiddetli ağlamaya başladı. Belki tesadüf olmuştur deyip iki defa daha denedik ikisinde de aynı şekilde ağladı. Bunun bir açıklaması var mıdır yoksa öyle mi denk gelmiştir acaba
Bebeğiniz aynadaki görüntünün kendi olduğunu fark etmemiştir yabancı biri sanıp ürkmüştür, bazı bebekler bazı şeylerden ilk etapta ürkebilir, kimi aynaya ilk baktığında, kimi yumuşak oyuncaklara dokunduğunda, ki uzmanlar 3. aydan itibaren aynaya baktırmanın bebeğin zihinsel gelişimi için faydalı olduğunu söylüyorlar ama sizin bebeğiniz henüz aynaya bakmaya hazır değil, zamanla alışır aynadaki silüetin kendine ait olduğunu anlayınca keyif bile alır.İyi akşamlar arkadaşlar 3 aylık bir bebeğim var evin içinde dolaşırken aynada kendini gösterdim çok şiddetli ağlamaya başladı. Belki tesadüf olmuştur deyip iki defa daha denedik ikisinde de aynı şekilde ağladı. Bunun bir açıklaması var mıdır yoksa öyle mi denk gelmiştir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?