- 28 Ocak 2013
- 5.477
- 95
- 163
- Konu Sahibi KucukKelebek
Yok kızlar haftalık pazar alışverişime göre dolabımda hangi sebze, gıda varsa ona göre yemeklerimi yapıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu haftalık liste yapmak çok iyi fikir bence
bende yapmak istiyorum siz pazara çıkmadan önce mi liste yapıyosunuz yoksa evdekilere göre mi liste yapıyosunuz?
ben de geldimmmm kızlarr:))Kızlar nerdeyiniz ya artık kimse liste yapmiyormu
selamlar,Konu başlığı iyi fikirmiş, Bende yeni evli olduğum için yaşadiğim tek zorluk yemek yapmak konusu. Bekarken annem hazirlardi. Simdi her gun ne yemek yapacagimi dusunmem cok zor geliyo bana. Bi de ramazan...Cok sukur ki esim yardimci oluyor, bazen ben bazen o yemek yapiyor. Bu hafta gecsin, haftaya bende liste yapacagim. sizin listeleriniz de isimi kolaylastirir bi yer ekadar cunku yazdiginiz tum yemeklerin ismini pek bilmiyorum. Bizde cogu yemeklerin isimleri farkli..
süper elinize sağlık vallailk defa liste yaptım bakalım nasıl olucakpazardan da buna göre alışveriş yapıcam..
pazartesi: barbunya , pilav , cacık
salıatates püresi, tavuk sote
çarşamba:şehriye çorbası,karışık kızartma
perşembe:sulu köfte,salata
cuma:börek, puding
cumartesi: free takılıyoruz bugün gezme günümüz çünkü
pazar:domates çorbası,kabak dolması,biber dolması
![]()
yemeğin adını koymak gerçekten çok kolaylaştırıyor işimizi,eşi çok yemek seçen biri olarak bize haftalık aylık yemek listesi hak getire !
yinede ramazanda hazırladım çok da işime yaradı.. gerçekten hergün ne pişirsem derdim olmadı malum: yemeğin adını koyunca yapması kolay.
Bende tekrar başladım listeye hem alışverişim kolay oluyor hemde ne pişirecek derdine son
Pzrtsi: yeşil fasulye - cacık
Salı: barbunya - salata
Çarşamba: mantarı tavuk sote - salata
Perşembe : çorba- buğday salatası
Cuma: köfte - salata
Cumartesi : söğürme- cacık- turşu
Pazar : çorba - ton balıklı salata
Pazartesi: mantar sote- cacık
Salı : kısır
Çarşamba: kuru fasulye - salata
Perşembe: kabak yemeği
Cuma : çorba - salata
Şimdilik bu kadar eşim diyette olduğu için ona göre yemek yapıyorum menü biraz hafif :)
her gün aynı sistem yürümezki yemek artabilir üstüne biri gelir kalmayabilir o gün başka yere davetli olunabilir canınız başka şey isteyebilir ??
Allah bir yastıkta kocatsınHenuz listeye baslamadim cunku yeni evli cift olarak ramazanda surekli biri cagirip gidiyodukbayram icin de sefir disindaydik, dun gece donduk.. bu hafta aklimiza geleni yapcaz galiba, haftaya sizden fikir alip, liste yapacagim insallah
![]()
her gün aynı sistem yürümezki yemek artabilir üstüne biri gelir kalmayabilir o gün başka yere davetli olunabilir canınız başka şey isteyebilir ??
İlle de listeye uyacaksın diye birşey yok o gün canının istediğini yaparsın veya artıysa onu tüketirsin menüyü sadece kaydırırsın sadece yardımcı oluyor bende yarınki menümü değiştirmeyi düşünüyorum mesela yazdığımıda. Haftaya yaparım
Allah bir yastıkta kocatsın
AMIN, tesekkurler cnmm... Allah herkeze gonlune gore versin![]()