Cevabin icin tesekkur ederim. Ailemle birlikte Turkiye'e donmeye dusunuyoruz, ama parayi yeter olmiyacak diye korkuyorum. Ondan dolayi soruyorum :)Merhaba Canım valla hiç hesaplamıyorum inan hesaplayınca daha kötü oluyorcüzdanda o an ne varsa veriyorum para üstü kalırsa koyuyorum. Eskiden çok hesap yaparım şuraya şunu verdim şuraya şu kadar diye. Baktım zaten fiyatlar aldı başını gidiyo amaaaan dedim hesabına daaaa
Rica ederim canım tam istediğin cevabı veremedim ama kusura bakma :) nerede yaşıyorsun? Dönme bence :)Cevabin icin tesekkur ederim. Ailemle birlikte Turkiye'e donmeye dusunuyoruz, ama parayi yeter olmiyacak diye korkuyorum. Ondan dolayi soruyorum :)
Danimarka'da oturuyoruz. Ben danimarkalim ama kocam turk. Herkes donme diyorlar, neden? Anlamiyorum, Turkiye okadar guzel bir ulke. Hava guzel, insanlar kibar. Yemegi harika :)Rica ederim canım tam istediğin cevabı veremedim ama kusura bakma :) nerede yaşıyorsun? Dönme bence :)
Biraz daha anlatirmisiniz, neden gelmiyim?Konu sahibi yapma öyle bir çılgınlık,
Türkiye iyidir hoştur lakin geçim kolay değil...
Bak ölümü gör gelme
Biraz daha anlatirmisiniz, neden gelmiyim?
Bende sadece biz mi mutfaga bu kadar harcama yapiyoruz diye dusunuyordum.3 tane çocuk 2de eşimle biz sadece mutfak için ayda rahat rahat 1000-1500 arası gidiyor. Faturalar,çocukların masrafları, bez falan hariç. Pazarda hariç.
olmazmı hiç herşey aldı başını gidiyor. Beğenmediğimiz bim'e bile giriyorum iki parça birşey 20'den aşağı tutmuyorBende sadece biz mi mutfaga bu kadar harcama yapiyoruz diye dusunuyordum.
Sadece mutfak 1200 1500 arasi tutuyor bez sebze meyve haric
Bu fiyata bile birsuru eksik oluyo
Var, ondan dolayi tam kara veremiyoruz. Yoksa coktan once gittik.Canım 2 Tane mi hesabın var senin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?