Bakın buradaki detay internet sayfasının işyeri statüsünde kabul edilmesidir. İşyeri varsa muafiyet yoktur. Satış evden değil internetten yapılıyor. Bu yüzden muafiyet olmaz.İnternet işin içine girince ve birden fazla satış yapınca muafiyet olmuyor.
Kendi beyannamesini veremez. Yanlış bilgilendirme yapmayalım. Hesap kitap yamak başka, beyanname göndermek başka.Kadın girişimcilerin toplulukları var. Büyükşehirde yaşıyorsanız o gruplarla iletişime geçin. Veya internet üzerinden de bulabilirsiniz. Onların tecrübelerinden yararlanabilirsiniz. Muhasebeci tutmak yerine de belediyelerin kursları oluyor onlarla öğrenip kendi muhasebenizi kendiniz tutabilirsiniz.
bende aldım internetten yapıyordum , vergi muafiyet belgesi düzenlediler.Bakın buradaki detay internet sayfasının işyeri statüsünde kabul edilmesidir. İşyeri varsa muafiyet yoktur. Satış evden değil internetten yapılıyor. Bu yüzden muafiyet olmaz.
muhasebeciler o kadar yıl boşuna okuyordu ya zaten dimiKendi beyannamesini veremez. Yanlış bilgilendirme yapmayalım. Hesap kitap yamak başka, beyanname göndermek başka.
Sevgili kk hanımları , uzun süredir girmiyordum şöyle böyle derken çocuk kiyafetleri tasarlamaya başladım , instagramda bir sayfam ve beli bir miktarda takipçim var .. 6 yasa dek çocuk kıyafetleri tasarlayıp dikiyprum sipariş aliyorum , buraya kadar herşey hoş fakat şöyle bir durum varki vergi meselesi .. ilklerde çok sipariş alamoyorKen şuan az da olsa kazanmaya başladım , aylık bin tl kadar ..
Vergi maliye ceza muhabbetleri den çok korkuluyorumama kendi sigortam yatırıp verimi verince de bana çok çok az bir miktar kalıyor , birde bunun muhasebwcisi bilmemnesi var esim yanımda değil ve çocugumla geçinmeye çalısiyorum sizce ne yapm alıyım , şirket kursam maliyeti çok .. olmasa dert tasa .. zaten evhamliyim bir insanım sizce ne yapmalı .. varmi fikri olan
bende aldım internetten yapıyordum , vergi muafiyet belgesi düzenlediler.
evetBüyükşehir belediye sınırları içinde mi ikamet ediyorsunuz?
Sadece okumak yetse... staj başlatma sınavı, 3 yıl staj ve yeterlilik sınavı var daha.muhasebeciler o kadar yıl boşuna okuyordu ya zaten dimi
hahaha biliyorumSadece okumak yetse... staj başlatma sınavı, 3 yıl staj ve yeterlilik sınavı var daha.
Aynen ben de istiyorum kızçemin doğum günüsü geliyor bakmak istiyorum tasarımlarınızaMerak ettim tasarimlarinizi.
Inst. adresinizi ozelden mesaj atar misiniz :)))
bende aldım internetten yapıyordum , vergi muafiyet belgesi düzenlediler.
Banka hesapları tabi ki sürekli para akışı varsa tabi ki maliyenin haberi olur ayrıca bir şikayet bile ceza ödemesine neden olur
Konu sahibi evinden yapıyorsan vergi dairesine gidip vergi muafiyetine başvuru yapabilirsin
Kadın girişimcilerin toplulukları var. Büyükşehirde yaşıyorsanız o gruplarla iletişime geçin. Veya internet üzerinden de bulabilirsiniz. Onların tecrübelerinden yararlanabilirsiniz. Muhasebeci tutmak yerine de belediyelerin kursları oluyor onlarla öğrenip kendi muhasebenizi kendiniz tutabilirsiniz.
Götüren götürüyor,garibanın iki kuruşu göze batıyor dikkatli olun.
Bazen eşim işi gereği karşılaştığı sahtekarlıkları anlatıyor.
Diyorum ki "Ulan biz en küçük bir şey yapsak kesin devlete kalmaz Allah çarpar yarı yolda. Bunlara ne Allah çarpıyor ne devlet"
Evinden kucuk çaplı iş yapip satıyosun sanmıyorum vergiyle bilmem neyle bağlantısı olacağını. O kadar altın günleride kadınlar el işi yapıp satiyo :)
Vergi beyannamesi için değil de sizin gibi tecrübeli insanlardan ne yapması gerektiğini öğrenmesi için söylemiştim :)Vergi beyannamesini mali müşavir dışında kimse veremez. Belediye kurslarıyla ancak hesap kitabını tutabilir. 14 yıldır işin içindeyim her ay beyanname verirken çıkardıkları değişiklikleri anlayıp kavramak için çaba sarfediyorum. Maliye hiç boş durmuyor, her türlü denetim şu an mevcut.
Sevgili kk hanımları , uzun süredir girmiyordum şöyle böyle derken çocuk kiyafetleri tasarlamaya başladım , instagramda bir sayfam ve beli bir miktarda takipçim var .. 6 yasa dek çocuk kıyafetleri tasarlayıp dikiyprum sipariş aliyorum , buraya kadar herşey hoş fakat şöyle bir durum varki vergi meselesi .. ilklerde çok sipariş alamoyorKen şuan az da olsa kazanmaya başladım , aylık bin tl kadar ..
Vergi maliye ceza muhabbetleri den çok korkuluyorumama kendi sigortam yatırıp verimi verince de bana çok çok az bir miktar kalıyor , birde bunun muhasebwcisi bilmemnesi var esim yanımda değil ve çocugumla geçinmeye çalısiyorum sizce ne yapm alıyım , şirket kursam maliyeti çok .. olmasa dert tasa .. zaten evhamliyim bir insanım sizce ne yapmalı .. varmi fikri olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?