- 31 Ocak 2012
- 147
- 1
- 66
çok teşekkür ederm yazdıklarından dolayı...Güzel arkadaşım. Canım kardeşim. Yaşadıkların gerçekten çok zor, düşman başına vermesin Allah'ım! Sen zaten bu pisliğe dönmezsin de... Ne olur ne olmaz; sakın ha bu yalvarmalara kanma.
Daha kaç gün önce yazdın sana neler yaptığını, kardeşine kötü şeyler yaptığını söyledin. Başka birinden hoşlandığını ve esrar kullandığını öğrendiğini söyledin... Bak bunlar az buz şeyler değil. Ne kadar yalvarsa da, sen dönsen yine aynı şeyleri yapacak. Dönmezsen bu sefer o yalvaran kendi değilmiş gibi davranacak bir müddet sonra.
Senin yapman gereken arkadaşların da dediği gibi sana kucak açan ailene sığınmak ve geçmişle aran sağlaaam bir duvar örmek.
Çok gençsin. Keşke bu kadar gençken bunları yaşamasaydın... Ama şükret ki madem yaşadın, en azından erkenden atlattın. Önünde çok güzel bir ömür var. Onunlayken yapamadıklarını yap, oku, gez, eğlen, kendine bak, çalış, kendini geliştir, yeni arkadaşlar edin, kafanı dağıtacak uğraşlar bul. Gençken çok kolay iyileşir yaralar.
Sıkma canını, zaten sen ne kadar kararlı ve güçlü olduğunu gösterdin hepimize.
Bu arada, borçlara ilgili de kendini güvenceye al, çünkü sana bunu yapanlar o borçları üstüne yıkmaktan da çekinmezler. Sırf sen ona dönmedin diye çirkeflik yapması işten bile değil. Kimseye güvenme, değil abisine, kendine bile güvenme...
Kal sağlıcakla.
birdaha dönmeyi düşünmüyorum zatn. ve uzaktan bakınca en iyi gördüğüm şeylerden biri de arkadaşlarm bile benden sırf onun yüzünden uzak duruyomuş. şuan ne telim susuyo ne de yanım boş kalıyo. ne kadar sevenim varmış diyorum. o yüzden binlerce kez şükrediyorum.ailem ve sevdiklerim yanımda die.
borç konusuna gelince. zatn elimde bir sözleşme var. ve abisiyle irtibat halinde oluruz herzaman. abisi ona asla benzemez. bekliyorum bakalım.