Aylık bin tl ile

Hayır olmuyor,vergiden muaf olabilmesi için evden satış yapması gerek,yani sadece çevresinde ki insanlara,işin içine internet girdiği için vergi şartı ve fatura şartı geliyor.

Ya bunuda bir düşüncem ... sayfamı şuan için kapatmayı düşünüyor um

Biliyorum cajim buna bir çözüm bulamadım malesef ... sayfamı kapatma yolunu seçicem

Ya bunuda bir düşüncem ... sayfamı şuan için kapatmayı düşünüyor um
Yalnız kosgebten de kredi almak için önce siz harcama yapıyorsunuz işinizi açıp sonra yaptığınız harcamaları faturalandırıyorsunuz,destek alsanız bile paranızı hemen alamayabilirsiniz yada proje kabul edilmezse.

Ay ya :))istemsiz gülüyorum şuan ... çok tatlısınız sağolun .. fakat ben cok şanslı biri hiç olmadım hiç bir zaman :))şöyle düşün bin kişinin içinde afedersin kuş s.. sa bnm kafama sillap diye yapışır .. o derece

Öyle vallahi
:)halbuki çok severek yaptığım bisiydi .. yani hayalım diyebilirim, kısmet ..

Basit usule kayıt olabilirsin defterini odaya tutturursun cuzi miktara tutuyorlar zaten olabilcek tüm şeylerin önüne geçmiş olursun.sigortalılıktan bağkura geçmiş olacaksın
Ah ay bagkur ödemek zor , yani onu ödeyin ce bişiy kalmayacak gibi şuan .. ilerde belki daha çok kazanabiliriz fakat şuan bir minik kuş ile ... kızım var .. anca hu kadar , bilmiyorum ya ,

Bi
Biliyorum canım , yani beni korkutan o açıkçası .. yani geriye dönük olması cezanın .. üstüme kayıtlı bişiy yok ceza kesilse bile ne onu ödeyecek bir gelirim nede satıp odeyebileceğim bir malım var ... cezai yaptirimi bunlardan sonra ne olur bilmiyorum , galiba sayfamı kapaticam

Biliyorum cajim bugün onu araştırdım ..

Sevgili arkadaşlar ... vergi dairesine gidip konuştum, malesef sayfamı kapatma kararı aldım , şöyleki bir muafiyet sozkonusu değil , yani basit değil gerçek vergi muklellefi oluyormuşum, bagkur , artı vergi artı muhasebeci ve her ay çıkan artı ek masrafların altından kalkamayacagima karat verdim , kısmet belki kızım biraz daha büyüyünce twkrar baslarim ... ama şuan için yaptığım şey bana vicdaben sknt veriyor , yani az bişiy bile kazansam vergi veren in hakkına giriyoRum , vardır bundanda bir hikmet diyorum ...
Tek tek mesajların hepsini okudum , yorum yazanlara çok cok teşekkür ederim .. Mune hanim konumu kapatmanın mumkunmu acaba rica etsem , konu beni yeterince aydinlattikendimce kararımı da aldığıma göre ..

Hayırlısı olsun hakkınızda. Sizin gibi böyle düşünen esnaf veya işverenler olsa keşke. Vergi vermediklerinden rahatsız olsalar...

Kızlar çok şekersiniz mesaj kutum dolmuş :)))hay allah ya , hesabımı öğrenmek istoyor sunuş , ilginiz için çok sağolun .. fakat sayfamı kapatma kararı aldım ... belki farklı bir zaman diilminde tekrar baslarim bu işe ..

Hangi sehirdesiniz?
Müşteri toplamak hiç kolay değil. Ayrıca nr tür kıyafetler dikiyorsun okullar ile anlaşma şansın yok mu ?
Vicdanın da rahat olsun mükellefiyeti olanlar neler neler yapıyor.

Merhaba kızlar...Benim de ınstagramda oriflame sayfam var. Üyelik linkim var profilimde üye olmak isteyenler ekibime dahil olması için.Bazı ürünlerin resimlerini koydum beğeni takip alsın diye. Fakat daha hiç satış yapmadım. Eğer satış yaparsam ya da böyle bir sayfamın olması vergi vermem gerektiği anlamına mı geliyor . Hiç bilmiyordum.Fikirlerinizi bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…