Konu sahibi bunu bir anlık öfkeyle yazmış olabilir ki çocuğundan hiç bir anne vazgeçemez. Gelelim size bu nasıl bir tavsiyedir allah tan korkun siz evlat acısı çektiniz mi? Nasıl böyle konuşabiliyorsunuz cani mısınız? Neyse daha fazla konuşmayayım yoksa hic istemediğim kelimeler sarf etmek zorunda kalacam
Evet evlat acısı çektim,hayır cani değilim. Bu benim deneyimlerim üstelik de çok acı deneyimlerim sonucunda elde ettiğim bir fikir, tıpki burda herkesin beyan ettiği gibi ...sizin niye bu kadar zorunuza gitti onu anlamadım, sizin tavsiyenizi benimkinden daha değerli yapan bir ölçüt mü var elinizde?
Evet evlat acısı çektim,hayır cani değilim. Bu benim deneyimlerim üstelik de çok acı deneyimlerim sonucunda elde ettiğim bir fikir, tıpki burda herkesin beyan ettiği gibi ...sizin niye bu kadar zorunuza gitti onu anlamadım, sizin tavsiyenizi benimkinden daha değerli yapan bir ölçüt mü var elinizde?
Gece gece ne içtiniz çok merak ediyorum? Fikrinizin ne kadar canice olduğunun farkında olduğunuzu düşünüyorum zoruma gider tabi burada bir candan evlattan sözediliyor ve siz o cana kıyın diyorsunuz ve evet benim tavsiyem sizin tavsiyenizden daha değerli sizin tavsiyeniz sizce ne kadar değerli? 24 haftalık bebeği nasıl öldür diyebiliyorsunuz çocuğunuz var mı Bilmiyorum siz ona kıyar mısınız? Acil desteğe ihtiyacinizin olduğunu düşünüyorum en kısa zamanda bir psikoloğa gidin normal degilsiniz
Allah rızası için yardımcı olun 24 haftalik hamileyim 8 aylık evliyim hiç bi şekilde anlaşamıyoruz esimle ve hiç bişey den haberi olmayan sabinin günahına girmek istemiyorum .çok caresizim
Mutsuz olabilirsin sevmiyo istemiyo hatta nefret dahi edebilirsin ama o sana allahın emaneti o dogdumu belki huzur bulucan baktın hala olmuyo boşan biz kadınlar o kadar gücluyuz ki bunun farkında degiliz bizim ne bi eşe nede ailemize ihtiyacımız var kendi ayaklarımız üstünde dura biliriz okumadınmı!mesleğim yok nasıl ayaklarımın üstüne durucam deme temizlik yaparsin evinde oturup pasta börek yapıp satarsın bi şekilde kendine ve çocuğuna bakarsin devlet yardım ediyo ama kıyma o çocuğa bende aynısını yaşadım ve şuan oglum 6 yaşında onun bi gülüşü dunyaları veriyo