• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylardır sabirsizlikla bekledigim bebegi aldirmak istiyorum

Allah yardımcın olsun dualarım sizinle olacak bu dönemde maneviyata yönel Rabbimin yardımı olacaktır size İnşaAllah herşey düzelir

Şuan bu sözlerin belki hiç yeri değil ama adam bu kadar kötüydü de neden evlilik? Hadi evlilik oldu neden hemen bu adama çocuk? Hadi o da tamam neden ilk vazgeçilen bebekte o adam değil? Muhakkak açıklaman vardır ancak bundan sonra lütfen hayata mantıklı ve doğru adımlar atın

Kendin söylüyorsun suçsuz günahsız bebek diye..
Bu sorunlar birden ortaya çıkmayacağına göre böyle bir evliliğe çocuk yapmak neden ya???
Arabaya ehliyet gerektiği gibi bebek yapmaya da ehliyet zorunluluğu gelsin artık!!!!!!

Haklısın eşinizle sorun tam olarak ne 8 aylık evlisin ve 24 haftalık hamilesin muhtemelen evlendikten 2.5-3 ay sonra hamile kaldın yani erken bir tercih olmuş aşılamayacak sorunları aileleri devreye koyun sonuçta can taşıyorsun evlat bekliyorsunuz kolay süreçler değil ama hiç bir şey senden ve bebeğinden değerli değil
Annem bi cok kez konuştu. Abim 2 hafta önce konuştu bi kav gün bana karşı o kadar iyi davranıyordur ki kendimi bebeğini çok özel hissedyrdm .sonra öylesine burnumdan getrdiki

Şuan bu sözlerin belki hiç yeri değil ama adam bu kadar kötüydü de neden evlilik? Hadi evlilik oldu neden hemen bu adama çocuk? Hadi o da tamam neden ilk vazgeçilen bebekte o adam değil? Muhakkak açıklaman vardır ancak bundan sonra lütfen hayata mantıklı ve doğru adımlar atın
Gerçekten böyle değildi bana kendimi çok ozl hissetyrdu

Sizingibilere hak deil çocuk boyle sacmalık mı olur anlaşamıyosun ama hamile kalıyosun üstüne anne olacak cani o masum sabinin canına kıyacak unutma ki bu dünyanın bide öbür dünyası var burdan kurtuldun ya orda ne yapcan yakana yapıştıgında seni Vicdanın afetsin!!!!

Ne olursa olsun bebegine karsi asla oyle dusunme canim o herseyi hissediyor aslinda sende bunlari dusunmezsin ama suan ofkeden boyle diyosun onlarca insan bebegi olsun diye bekliyo sen aldiricam dedigin icin ustune geldiler oyle dusunme nolur o bebege gayette iyi bakarsin babasiz sekilde hic dusunme bile esine bas tekmeyi ama bebeginden asla vazgecme zaten cok buyumus artik almazlar biz evlat diye yaniyoruz bak kendini sansli hisset onca insanin icinden sen hamilesin sil aklindan o dusunceleri benim arkdasimda hamileyken siddet gordu ne dayaklar yedi dogumdan sonra annesi aldi yanina simdi meliyo damat donmuyo sende baktin olmuyo birak gitsin ama bebegin daim seninle olucak

Ne olursa olsun bebegine karsi asla oyle dusunme canim o herseyi hissediyor aslinda sende bunlari dusunmezsin ama suan ofkeden boyle diyosun onlarca insan bebegi olsun diye bekliyo sen aldiricam dedigin icin ustune geldiler oyle dusunme nolur o bebege gayette iyi bakarsin babasiz sekilde hic dusunme bile esine bas tekmeyi ama bebeginden asla vazgecme zaten cok buyumus artik almazlar biz evlat diye yaniyoruz bak kendini sansli hisset onca insanin icinden sen hamilesin sil aklindan o dusunceleri benim arkdasimda hamileyken siddet gordu ne dayaklar yedi dogumdan sonra annesi aldi yanina simdi meliyo damat donmuyo sende baktin olmuyo birak gitsin ama bebegin daim seninle olucak
Bian gaflete düştüm inan naptigimi bilmiyrm

Yapma bende burda konu acmistim bebeğimi aldiracaktim önce kafama kesin koymuştum aldiracaktim o an bulunduğum şehirden dolayı doktorlar yanasmadi sonra burda ki yorumlar ve o his bana engel oldu.Allahima şükür ki yapmadım kocam bin pişman döndü sözler verdi şükür hepsini tuttu bebeğim doğdu her şey rayına oturdu.Hayat mucizelerle dolu sen emanete sahip çık emaneti gönderen de sana sahip çıksın.

Yapma bende burda konu acmistim bebeğimi aldiracaktim önce kafama kesin koymuştum aldiracaktim o an bulunduğum şehirden dolayı doktorlar yanasmadi sonra burda ki yorumlar ve o his bana engel oldu.Allahima şükür ki yapmadım kocam bin pişman döndü sözler verdi şükür hepsini tuttu bebeğim doğdu her şey rayına oturdu.Hayat mucizelerle dolu sen emanete sahip çık emaneti gönderen de sana sahip çıksın.
Üstüme gelmediğimiz destek olduğunuz için allah razı olsun sizden ne yapacağımı bilemedm dediğim gibi uykudan bağırmasıyla beni sarsmasiyla ağlayarak uyandim konuşmaya ihtiyacım vardi

Başlığı gördüm ve okumadan hayirrrrrrrrrr diye haykiriyorummmm hayirrrrrrrrr

Üstüme gelmediğimiz destek olduğunuz için allah razı olsun sizden ne yapacağımı bilemedm dediğim gibi uykudan bağırmasıyla beni sarsmasiyla ağlayarak uyandim konuşmaya ihtiyacım vardi
Ne olur yapma ne olursa olsun asla kizmiyorum size belki başıma gelcek ama sana enbuyuk destek yanında olcak bagrina basacan iyiki geldin nese kaynağın olcak o.

8aylık evliliğinde yaşadıkların kötü evet..ama bir cana kıymak kadar hiçbirsey kötü olamaz..psikolojin bozulmuş,hormonların tavan yapmış olabilir..ama inan 10koca 1evlat etmez bu hayatta..sakın kıyma ona..o senin..ve sana muhtaç..seni anne olarak o seçmedi ..sen onu bu dünyaya getirdin..o yüzden ne yasarsan yasa..ona kıymaya hakkın yok..

Inşallah kiyabilrmiyim hiç zaten .kendinizden bilirsiniz siz kiyabilrmisiniz
Benim basima 2aylikken engelli dediklerinde aldir dediler doktorlar onermediler cok sorunlu dediler çevremden tepki gördüğüm anda kiymadim ve rabbim 1ay yasatti onada banada mukafaatini verdi allaha teslim ettim sence yeterli nedenmi canim.

Son düzenleme:
Ben acımasız biri degilim ki inanın
O bi hareket ediyor ben sanki yeniden doğuyorum
Ne dedigimi bilemedim bi an cıktı öyle
Olsun senin hormonlardan yalnis bir karar verdiğini sinirlerin bozuk oldugunu anladim kötü bor annede değilsin heleki dünyaya gelsin ona oyke bir sarilcanki iyiki geldin renk kattin hayatima dicen burdada vesile olur hem sen takma elestiriye acik ol çünkü anneler kıyamıyor anne baba koca kardes acisi evlat acisindaki aciyi verdirmiyor. Evlat en agiri oluyor. Malesef.

Seni çok iyi anlıyorum ve herkesten farkli olarak şunu önerecegim; yasal sınırı gecmeyi kabul eden bir dr. bul ve aldır, ve acele et
Hayatın boyunca vicdan azabı çekeceksin ama bu çocuk doğdugu anda bir daha geri dönulmez biçimde ikinizin hayatı da mahvolacak, en iyi ihtimalle babasız buyuyecek, o da en iyi ihtimal... çunku sen anne olur olmaz çocuğun icin bu adama katlanmaya devam edeceksin, bunu ne kendine ne baska bir hayata yapma.

Seni çok iyi anlıyorum ve herkesten farkli olarak şunu önerecegim; yasal sınırı gecmeyi kabul eden bir dr. bul ve aldır, ve acele et
Hayatın boyunca vicdan azabı çekeceksin ama bu çocuk doğdugu anda bir daha geri dönulmez biçimde ikinizin hayatı da mahvolacak, en iyi ihtimalle babasız buyuyecek, o da en iyi ihtimal... çunku sen anne olur olmaz çocuğun icin bu adama katlanmaya devam edeceksin, bunu ne kendine ne baska bir hayata yapma.
Konu sahibi bunu bir anlık öfkeyle yazmış olabilir ki çocuğundan hiç bir anne vazgeçemez. Gelelim size bu nasıl bir tavsiyedir allah tan korkun siz evlat acısı çektiniz mi? Nasıl böyle konuşabiliyorsunuz cani mısınız? Neyse daha fazla konuşmayayım yoksa hic istemediğim kelimeler sarf etmek zorunda kalacam

Back