Gece sinir ettin yemin ederim. Allahim ne olursun boylelerine cocuk nasip etmeee
Ama 24 hafta olmuş canım 6 aylik o çocuk alınmaz katil olursun eli kolu var onun artık hicbir şekilde kimse o cocugu senden almaz Allah dilerse alır ama kimse bu kötülüğü yapmaz.ki zaten kürtaj olamazsin o çocuğu dogurturlr sana ve canlı olacak.....yazarken bile içim gitti ya yapma bak ben çocuğumu kaybettim çok kötü bi duygu hemde boşanma asamasindym şuan hormonlarindn güzel dusunemiyosun o senin canından bi parça sen bi annesin kendine gel canim Allah bi kapı acar sanada
Kalbim ağrıyo yazarken bile o kadar acı veriyor ki. Esim böyle biri değildi bana kendini o kadar farklı tanıtti kiBak kardeşim ne yaşadığını en iyi sen bilirsin seni kınamak haddime asla değil ama aile büyüklerinden yardım iste eşinle konuşsunlar evlilik terapistine gidin zaten bebeği aldırmak İçin yasal süreç çoktan geçti hem o sana Rabbimin verdiği mucize asla ona bişey veremem deme onun kaderini biz yazmıyoruz. Çok ciddi sorun olursa emniyetten yardım iste ama şuan sağlıklı düşenemiyorsun sakın gaflete düşme burda evlat diye yanan nice insanlar var şanslısın bunu unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?