Aylardır Geçmek Bilmeyen Yaramsın Baba !!

Allahim.sana ailene sabir versin.çektiklerine agladim üzüldüm.. Bilmiyorum rabbim sana insallah guzel kapilar acsin

ben hiç babamı babam gibi hissetmedim benim babam bize daha küçücüken o zaman çok zengındık bizden alıp bizim haricimizde herkese dağıtmış bir insandır içimden hiç çıkmaz 5 yaşındaydım dondurma istedim ve o zaman b*k gibi parası vardı dondurma aldım diye dövmüştü ama müşterilerinin akrabaların çocuklarına neler neler alırdı
pazar günü geldimi içim daralırdı çünki baba demek kavga huzursuzluk demekti ahhh kanayan yarama tuz bastın
eşime baba olcaksın dediğimde öyle kötü oldum ki şimdi hep huzursuz olacağız sandım içim korktu sanki eşim baba değil de canavar olcalmış gibi gelmişti
cebinde parası olduğu halde millete yedirdiği halde bi çanta kıyafet istemiştim de g*tumumu s*ktrp alayım demişti şimdi yüzüne bakasım yok

Allahim.sana ailene sabir versin.çektiklerine agladim üzüldüm.. Bilmiyorum rabbim sana insallah guzel kapilar acsin

Amin İnşALLAH

Bende korkuyorum ileride çocuğum olduğunda benim yaşadıklarımı yaşıcak diye..
Kulağımda 2 delik var bilir..
Bu yaz erkek arkadaşım küpe almış taktım annemde dedi işte
-X küpe almış falan diye
Bi baktı niye 2 delik varmışta yok bilmem neymişte falanda filanda sırf kavga çıkartsın diye.
Ölse üzülmem..

Güzelim ne denir ki.. allah sabir versin

Amin inşALLAH ya

Saçmalama , o senin baban, şımarıklık yapma!!! Demeyi o kadar çok isterdimkiii.. Ama maalesef seni o kadar iyi anlıyorumki, sadece hıçkıra hıçkıra ağlayarak okudum..

Saçmalama , o senin baban, şımarıklık yapma!!! Demeyi o kadar çok isterdimkiii.. Ama maalesef seni o kadar iyi anlıyorumki, sadece hıçkıra hıçkıra ağlayarak okudum..

Gerçekten başta dediğinizi sandım..
Bilmeden konuşuyor işte diye düşündüm..
İçim yandı..
Bende ağlaya ağlaya yazdım..
YAzdım dahada ağladım

Gerçekten başta dediğinizi sandım..
Bilmeden konuşuyor işte diye düşündüm..
İçim yandı..
Bende ağlaya ağlaya yazdım..
YAzdım dahada ağladım
Bilmeyen öyle der zaten .. Bilenlerde, saadece yanlız değilmişim, yazık deyip, kelimelere dökemediklerini okuyunca hıçkıra hıçkıra ağlar.. Ne zıkkımmış kimseye huzur getirmio, daha olanıda götürüyor

Kardeşimle konuşuyoruz şimdi..
Oda aynı konuşuyor..
Sevmiyorum..
Diyor bende sevmiyorum..
5tllik para bile vermiyomuş okuldan istenen ama içki içiyormuş

Kardeşimle konuşuyoruz şimdi..
Oda aynı konuşuyor..
Sevmiyorum..
Diyor bende sevmiyorum..
5tllik para bile vermiyomuş okuldan istenen ama içki içiyormuş
Kabul ediyormu bari içtiğini ... Yoksa birde üste çıkanlardanmı içmiyorum kes sesini die !

babalığın zaten çok gerekli bir şey olduğunu düşünmüyorum anatomik anlamda gerekli oluyor o kadar sonra erkekler alışamıyor işte. annelik gibi doğuştan gelmiyor ki.

babalık ne işe yarar ki zaten.
böyle sorunlar yaşatmaya bence.

sabırlı olmaktan başka çare yok işte.

Kabul ediyormu bari içtiğini ... Yoksa birde üste çıkanlardanmı içmiyorum kes sesini die !

Haftada bi gün içermiş..
Ondaki hafta anlayışı güneş batıp doğunca hafta oluyor

Babalık bana kutsal gelmiyor..
Afedersiniz ama hepimiz biliyoruz ; Evlendiğinde çocuğu olması için yapılan şeyle geneleve gidildiğinde rahatlamak için yapılan şey aynıyken bana babalık duygusu çokta kutsal gelmiyor açıkçası..

evet doğru üstelik çok erkek çocuk olunca çekip gidiyor kaldıramıyor baba olmayı halbuki ne gereği var ki.

şu bilim adamları erkeksiz çocuk sahibi bulsalar da rahatlasak gerçi şimdi sperm bankası filan var ama türkiye'de yok henüz.

Veya eşimizde bizde adam akıllı bireyler olalım çocuklarımıza hayatı zulüm etmektense, bizi sevmicek duruma sokucaksak, onlar bize biz onlara hayırsız olucaksak çocuğumuz olmasın.. istiyorum

Hic gormedigim bi adami bogasim geldi.
Sabir, binlerce sabir diliyorum size.
Beddua okuma diycem ama, o kadr yanmiski icin.
En buyugu senmisin evde? Kac kardessiniz yaslari kac?

Veya eşimizde bizde adam akıllı bireyler olalım çocuklarımıza hayatı zulüm etmektense, bizi sevmicek duruma sokucaksak, onlar bize biz onlara hayırsız olucaksak çocuğumuz olmasın.. istiyorum

erkeklerin iyi baba olup olmayacağını çocuk olmadan kestirmek güç hani iyi koca olur ama iyi baba olurmu sıkıntılı.

Hic gormedigim bi adami bogasim geldi.
Sabir, binlerce sabir diliyorum size.
Beddua okuma diycem ama, o kadr yanmiski icin.
En buyugu senmisin evde? Kac kardessiniz yaslari kac?

ALLAH büyük..
Bizim yanımızda olan en büyük güç onun bi tek bunu biliyorum..
Birde abim var..
4kardeşiz..
En büyüğümüz 23
en küçük 15

erkeklerin iyi baba olup olmayacağını çocuk olmadan kestirmek güç hani iyi koca olur ama iyi baba olurmu sıkıntılı.

Aynen aynen

Kiyamam... yaziklarini hemen hemen yasadim cok uzuldum.. benim babamda aksidir o evdeyken herkes bska odaya cekilir ne aci dimi... ben hep dua ettim bana hasret kalmasi icin. Oyle de oldu beni bi akrabamiza verdi yurtdisindayim. Bana hc sormadi . Anneme istemedgmi uzak oldgunu soyluyordum. Annemde babama soyluyordu. Anneme kiziyordu kizin aklina girme diye. Suan bana dayanamiyor. Inanir misin ben babami cok ozledim .. ilk kez... ve gecen ruyamda vefat ettigini gordugum cok kotuydu cokk... kardeslerime babami ozledigimi soyledim. Bana " o ozlenir mi" dediler :'( cok uzucu degil mi... aslan gibi cocuklari var kiymetini bilmiyor.. kardesjm bigun kavga sonucu evden cikti gitti ben nisanlyken.. kendine bsy yapti sandik babam cok kotu oldu agladi. Ben kriz gecirdim bagirdim hep senin yuzunden dedim babam aksidir ama bizi bebek gibi de sever ama anneme iyi olmadigi icin biz cok uzuluyorz kardeslerimi dover of bilmiyorm gurbetteym ama aklim orda... eve gec giderr eminiz hayatnda biri var.. cok uzuluyorum bu duruma.. hep sertt hic bizi sakalasmaz guzel guzel konusmaz. Yaninda oturmaya korkariz cnku hepimize bi bsy der. Universite zamanimda otobusu kacirirdim o zaman kiyamet kopardi of ne cektim warya .. evlendim kurtuldm bana sormadan verdi beni. Ama simdi annemler diyoruz babamin yaptgi tek dogru sey buyms. Esim babamin bana mirasi. Bende hep babama hesap sormak istedim icimi senin doktugun gibi dokmek istedim ama yapamadm insan yapamiyor... babam bu sertligi kdr da duygusaldir beni yollarken fln aglar ooff ne bileyim Allah yardmcn olsn cnm bnm seni cok iyi anladim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…