Aylardır bizde kalan kv kp ve eşimin bayramda köye gitmek istemesi.

Sen 1 yıllık evli değil misin? E bunun 6 ayı çalışsan aldığın maaş 17*6=102
Vasıflı işin olsa devam ederdin zaten.
Neyse 225 bine 1 yıl önce ev mi vardı? Tutarsızsın. Burdakiler yemez haberin olsun.
Ben 15 yıllık pert aracımı 344 bine sattım geçen sene! Değil ki ev almış 225 e üstelik 2 tane 2 de araç! Eğer ortada gerçekten bu mal varlıkları varsa kayınvalidenlerindir ondan bu kadar yaygara yapmışlardır.

Tarla var büssürü. Hem eşinin ailesinde hem de kendi amcalarında. Satıyolar bi tane, halloluyo.

Yahu çalışmayan insana ikinci araba neden tutulur mesela? İkinci araba genelde iki çalışan için zaruridir.
Arabaların kaskolu trafik sigortası epey yüksek çünkü. 70 bin maaşla 2 ev 2 de araba vergisi ödüyorsunuz ve ikisi de 1den fazla olunca vergi çok artıyor. Benim karı koca akademisyen arkadaşlarım ikinci arabayı sattılar vergisi çok diye. 200 bin gelirle fazla geliyor.
Bunlara ancak vergi işlerini bilmeyen liseliler inanır

E tatlım siz iki kişi değilsiniz ki evde? Evlendiğinizden beri 4 kişisiniz ya hani, hadi sen eşin yokken buzluktaki kurabiyeleri yiyorsun, eşin de eve gelince kuş kadar yiyor diyelim tamam da, kv-kp 3 öğün ne yiyor ne içiyor? 4 kişi nasıl gideriniz bu kadar az oluyor?

Son düzenleme:
Babasınin sildigi yeğenleri başka sehirde evlenen ve zaten mal kavgası yüzünden kavgalı oldukları bu kardeşlerinin kızına düğüne gitmedikleri halde çuvalla takı parasını tastamam elden veren doğulu 6 amca + tarla satıp kız torununa elden para yollayan doğulu dede ? Peki....

Son düzenleme:
Benim yaşadığım şehirde 1+1 ler bile 4 den başlıyor. Oda eski olanlar. Yeni binalar cok daha yüksek. Hadi bir sene önce olsun 3. Oturduğunuz ev muhtemelen 3+1 filan. 4 milyon biri, 3 milyon biri olsa, 7 milyon.( Ki bunlar çok düşük rakamlar) Artı düğün,ev eşyası, beyaz eşyası bunlar dünya para. Tarla dediğiniz boğaz gören manzarası filan yoksa tarla ile hem düğün, hem ev nasıl aldınız. Hemde bir kere bankada para duruyor, kaloriferi için onu veririz dediniz. Bu tarla nerde ki parası ile düğün,dernek,ev, araba alınıyor? Amcalar 360 binlik bilezik bile taksa o para eve nasıl dönüşecek. Sizin evlilik öncesi ciddi bir birikimiz ( ki tek başına yaşıyordunuz ev alacak birikim gene zor) yoksa nasıl ev alındı 360 bin ile. Bana bir çok şey gibi buda tutarsız geldi.

Mesela görümce ile arkadaş olduğunuzdan bahsetmediniz. Abi kardeş mesajlardan sonra sizi savununca eşimden önce tanıyorum oldu. Konu sorulara göre şekil alıyor. KV için aksiyon yok demiştik. Ağlama, zırlama duygu sömürüsü filan beklerken fazla aksiyon oldu sanki

Sizin aileniz yok mu? Varsa ailen zaten buradaydı aylardır,bu bayram benim aileme gidelim diyin,tüm bayramı ailenizde geçirin.
Yıl zaten 12 ay,evleneli olmus 12 ay,bunun 4-5 ayı eş ailesi sizde kalmış,birde bayramda siz gideceksiniz,çok meraklıysa ailesine evlenmeseymiş. Evlenmek yeni bir aile kurmak,eşiniz bunun idrakine varamamış ki.
Yerinizde olsam çocuğum da yokken resti çekerdim. Adam olmuyorsa boşanmaya da niyetlenirdim ben seninle evlendim,ailenle değil diyerek.

Bir de bu kadar sahane, 70 bin maas alip 2 ev 2 araba alabilen ekonomi dehasi bir bey, saltanat varisi gibi bi tarla satip ev araba dugun yapabilen bir aileyle siz neden yuruyen olusunuz? Bende buna takildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…