- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
olaya fransızımbir an nickinize gözüm takıldı ben bu mesajı ne zaman yazmışım ya dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olaya fransızımbir an nickinize gözüm takıldı ben bu mesajı ne zaman yazmışım ya dedim
1 aymış zaten 1 ayda bu kadar bağlanamam çokta umursamam döndüğündede niçin gitmiş niçin dönüyoCanlarim hepinize selamlar,
Bi onceki konumda 1 aylik bi flortüm oldugunu sonra nedensiz gittigini bi aciklama yapma geregi bile duymadigindan ayrintili bahsetmistim
Aradan 2 buçuk ay gectikten sonra onu rüyamda gördüğüm gecenin sabahi ansizin mesaj atti gunaydin nasılsın diye 3 gun boyunca konustuk gordugum ruyayi anlattim neler yaptigimi vs sordu muhabbet icin istekli oldugu belliydi yani beni hic düşündün mu son zamanlar diye sordu evet dedim ben ona sordum o da evet düşündüm dedi
3 gun konustuk 2 gun yogun olacagini soyledi ondan sonra yazmadi daha aradan 3 gun gecti yazmadi daha
Demem o ki sizce bu sefer ben mesaj atip aklimdaki tüm soru isaretlerini sormali miyim yoksa hic bisey yapmamali miyim
NOT: ona karşı bos degilim
GÜNCELLEME:
Dün akşam ona mesaj attım ilk başta hal hatır faslı geçti sonrası şu şekilde geçti diyalog halinde yazayım
Ben: ben niye gittiğini bilmiyorum bişey söyleme gereği bile duymadın
O: Canım bana pek açılmadın bizi ben yaşadım
Ben: Gerçekten tek sebep bu mu?
O: Evet başka ne olabilir ki
Ben: Bunu bana söyleme gereği niye duymadın
O: Bunu zamanında bi kaç kez diile getirdim canım
Ben: Ne bekliyodun peki
O: Daha açık hissettiğini hissettirmedin ki bana canım
Ben: Duygularını çok belli eden biri değilim kabul ediyorum ama seni yeni yeni tanırken hissettiğimi hissettiremezdim. Ayrıca senin duygularini ben tam hissetseydim benim duygularım da kendiliğinden gelisirdi
Bu şekilde geçti o 2 gün yazmama konusunu o gün konuşmada seni görmek istedim foto göndermedin dedi ona bozulmuş
Bu sabahta normal günaydın mesajı attı
Şimdilik bu şekilde bakalım
Sizce bu işin sonu nereye gider?
niye geldi bende anlam veremiyorum ilgisiziim diye gitmiş1 aymış zaten 1 ayda bu kadar bağlanamam çokta umursamam döndüğündede niçin gitmiş niçin dönüyo
hiç taviz vermicem bu erkek milletine güvenilmezO ara başka birisini buldu ve gitti ne bekliyorsun anlamıyorum açıkçası. Sonra nasılsa sen onu bekliyorsundur diye sana bir mesaj attı ve gönlünü eğliyor. Yarın bir gün tekrar gidecek merak etme..
ben bunun egosunu baya şişirdim galiba ya dün sabahta kendini cekip attı anlık ben bide sabah sabah bu ne sempatiklik yazdım, pişmanımne kadar çok canım demiş çok yapay geldi. nedense iyi şeyler hissedemedim
canım ablam bitanecik ablacıgımm seni bu kadar sinirlendirecek naptımm oy ben nerelere gideemmKuzum sen saf mısın yoksa saf numarası mı yapıyorsun
canım ablam bitanecik ablacıgımm seni bu kadar sinirlendirecek naptımm oy ben nerelere gideemm
konuşmalardan ne anlam çıkardın kuzukuzucum yine üzüleceksin yine gidecek sana demiştim. Hiç olmazsa bu sefer içinde kalmaz ama gittiğinde üzülme buna alış kuzucum. Bu adamdan hiç bir halt olmaz boşuna vaktini harcıyorsun.
konuşmalardan ne anlam çıkardın kuzu
yok cevapları hiç samimi gelmedi banaKonuşmalar bir anlam ifade ediyor mu sence? Sorularının gerçek cevaplarını alabildin mi?
Umarım yanılırım.
tam geldi de diyemeyiz en son dün konuştuk çok kısa bugün ses seda yok dengesizlik yaptığıSizden daha iyisini bulamayınca dönmüş iyisini bulur bulmaz ilk fırsatta hiç bir açıklama yapmadan yine bitirecektir. Bana hiç samimi gelmedi tavırları mesajdaki sözleri falan çok yapmacık boş bahane. Siz ona karşı boş değilim demişsiniz ama o sizi karşı bomboş bence
yok cevapları hiç samimi gelmedi bana
dengesizin önde gideni hemdecanımcım duygularınla değil de mantığınla hareket edersen zaten gerçeği sen de göreceksin. Adam dengesiz net!
dengesizin önde gideni hemde
sence ne yapmaya çalışıyo neden aylar sonra mesaj attı
bide dün sabah yaptıgımı desem heralde falakaya yatırırsın beni bana anlık foto attı sabah bende sabah sabah bu ne sempatiklik dedimBir şey yapmaya çalışmıyor. Boşluğunu dolduruyor bir kaç gün sonra birini bulur bulmaz zaten toz olacak. 2 ay sonra soluklanmak için yine uğrar nasılsa her geldiğinde onu bıraktığı yerde bekleyen biri var.
Kendi düşen ağlamaz kuzu sonra üzülme de..
Aşırı itici hi üslubu var, o ne öyle cinim cinim. Fotoğraf istemiş yollamamissin bu yüzden gitmiş yeterince açık değil mi? Böyle boş beleş be istediği belli olmayan birinden ilgi bekleyeceğine gururunla yalnız kal daha iyiCanlarim hepinize selamlar,
Bi onceki konumda 1 aylik bi flortüm oldugunu sonra nedensiz gittigini bi aciklama yapma geregi bile duymadigindan ayrintili bahsetmistim
Aradan 2 buçuk ay gectikten sonra onu rüyamda gördüğüm gecenin sabahi ansizin mesaj atti gunaydin nasılsın diye 3 gun boyunca konustuk gordugum ruyayi anlattim neler yaptigimi vs sordu muhabbet icin istekli oldugu belliydi yani beni hic düşündün mu son zamanlar diye sordu evet dedim ben ona sordum o da evet düşündüm dedi
3 gun konustuk 2 gun yogun olacagini soyledi ondan sonra yazmadi daha aradan 3 gun gecti yazmadi daha
Demem o ki sizce bu sefer ben mesaj atip aklimdaki tüm soru isaretlerini sormali miyim yoksa hic bisey yapmamali miyim
NOT: ona karşı bos degilim
GÜNCELLEME:
Dün akşam ona mesaj attım ilk başta hal hatır faslı geçti sonrası şu şekilde geçti diyalog halinde yazayım
Ben: ben niye gittiğini bilmiyorum bişey söyleme gereği bile duymadın
O: Canım bana pek açılmadın bizi ben yaşadım
Ben: Gerçekten tek sebep bu mu?
O: Evet başka ne olabilir ki
Ben: Bunu bana söyleme gereği niye duymadın
O: Bunu zamanında bi kaç kez diile getirdim canım
Ben: Ne bekliyodun peki
O: Daha açık hissettiğini hissettirmedin ki bana canım
Ben: Duygularını çok belli eden biri değilim kabul ediyorum ama seni yeni yeni tanırken hissettiğimi hissettiremezdim. Ayrıca senin duygularini ben tam hissetseydim benim duygularım da kendiliğinden gelisirdi
Bu şekilde geçti o 2 gün yazmama konusunu o gün konuşmada seni görmek istedim foto göndermedin dedi ona bozulmuş
Bu sabahta normal günaydın mesajı attı
Şimdilik bu şekilde bakalım
Sizce bu işin sonu nereye gider?
tam bi ergen ya kişiliği tam oturmamış belli kiAşırı itici hi üslubu var, o ne öyle cinim cinim. Fotoğraf istemiş yollamamissin bu yüzden gitmiş yeterince açık değil mi? Böyle boş beleş be istediği belli olmayan birinden ilgi bekleyeceğine gururunla yalnız kal daha iyi