Aylar Sonra Gelen Mesaj

Belki adam diyordur bu kiz isteseydi atardi mesaj.Hesap sormak degil ne bileyim ilgin varsa niye konusmuyirsun adamla sanki zorla konusuyor iplemiyor gibisin.

Biten iliskim dediginde o hic yazmadigi icin kendi kendine mi bitti yoksa?
aynen havada kaldı ben zor dönemdeydim zaten yazamazdım o da yazmayınca öyle kaldı belirsiz
şimdi de ansızın mesaj attı bide sosyal medyadan çıkardığımı öğrenip sordu

Aylar sonra mesaj atıp konuşmaya başladığınızda havadan sudan mı konuştunuz? Keşke ilk önce neden aylar sonra tekrar konuşmaya başladık diye sorsaydınız, gerçi böyle durumlarda karşı tarafın niyeti eğer ciddi değilse “yaa hiç öylesine” gibi geçiştirme cevaplar olur.
dün konuştuk güncellemeyi paylaştım ona bakarsın

aynen havada kaldı ben zor dönemdeydim zaten yazamazdım o da yazmayınca öyle kaldı belirsiz
şimdi de ansızın mesaj attı bide sosyal medyadan çıkardığımı öğrenip sordu

Gecmis konularini tam bilemiyorum ama su durumda iliski yurutmek icin karsilik gerekir.Devamli bir tarafa yuklenmek olmaz.Sorunun olsa bile sevdigin sana dayanagin olurdu yasina gore davranislarin asiri cocukca.

Devamli ilk mesaji benden beklese beni aramasa fln ben istenmedigimi dusunurum. Hislerini belli etmeden nasil anlasacaksiniz ki?

Arkadaslar daha dogru yorum yapar gecmisinizi bilmiyorum nitekim.Ama bu davranislar iliskinizi cok yipratir.Ikiniz de beyin okumasi yapmaya calisiyorsunuz.:/

2 gun icinde neden sormadiniz peki. Simdi hangi cevaba gore yolunuza bakacaksiniz yapmayin gel dese gidecekmisiniz, ilk yazdiginda hesabini soracaktiniz, adam yazmis konusmus kayiplara karismis sizi yoklayip kacmis simdi diyorsunuzki nedenini soracagim. Bence salin gitsin kendinize kotuluk etmeyin lutfen
valla sordum dün içimdeki ohh rahatlama geldi deşarj oldum valla iyi ki sormuşum aşırı gururlu olmak ta bi yere kadar yani

Çocuğu tanımıyoruz aranizi da öyle yani böyle yazmayla hissedemeyiz. Ya bu arada ikinizin yaşlar kaç ?

yeni nesil ilişkiler hep böyle mi?Bu tarz konular çok açılıyor.

biz eşimle flört döneminde böyle nedensiz gitme, mazeret göstermeden dönme halini aklımızdan bile geçirmezdik.Böyle bir şey yaşasam yüzüne bakmazdım..

çıkarın hayatınızdan..dengesiz belli ki.
bu neslin çivisi çıktı iyice

X