• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylık geliriniz ne kadar? Evlilere soruyorum?

Niye herkes kızın üstüne çullandı pardon?????

Mantık evliliği diye bişey yok mu? Ne iş yaptığı sorulmuyor mu? Hayret bişey.

Severken bile ne iş yaotığı önemliyken belki konu sahibi mantık evliliği yapıcak.

Belki bıktı çok kötü günler geçirdi? Belki hayatında hep başkalarının evlerine üstüne başına imrendi?

Cevap vermeseniz çatlardınız çünkü. İlla ya pes dicektiniz ya ayıplıycaktınız. Soruya cevap vermek istemiyosanız yorum yapmadan geçin.

İşiniz gücünüz milleti ayıplamak. Kibleyin kendiniz uyarmayın diyorlar hangi birinizi kiblesin ki.

Bu konunun sebebini anlamadım ama çok merak ediyorsan yaklaşık 9.000 maaşlarımızın toplamı. Ama bende çalışıyorum.

Niye herkes kızın üstüne çullandı pardon?????

Mantık evliliği diye bişey yok mu? Ne iş yaptığı sorulmuyor mu? Hayret bişey.

Severken bile ne iş yaotığı önemliyken belki konu sahibi mantık evliliği yapıcak.

Belki bıktı çok kötü günler geçirdi? Belki hayatında hep başkalarının evlerine üstüne başına imrendi?

Cevap vermeseniz çatlardınız çünkü. İlla ya pes dicektiniz ya ayıplıycaktınız. Soruya cevap vermek istemiyosanız yorum yapmadan geçin.

İşiniz gücünüz milleti ayıplamak. Kibleyin kendiniz uyarmayın diyorlar hangi birinizi kiblesin ki.
hataliysam ara derler ya
Hataliysak kiblesin eline vuran mi var konu sahibinin?

Hangi birinizi? Bi insan para için eş seçecek duruma geldiyse vardır muhakkak bi sebebi. Ki mantık evliliği bunun için yapılmaz mı? Ne var yani sorduğu soruda ben anlamadım.
Yok sorabilir de benim bildigim mantik evliligi baska birsey bu kizimizin bakis acisi farkli birsey tabii herkesin fikri baska olabilir yani

Yok sorabilir de benim bildigim mantik evliligi baska birsey bu kizimizin bakis acisi farkli birsey tabii herkesin fikri baska olabilir yani
Tam okumadım diğer yorumları. Ne demiş ki?

Evi nasıl geçindiriyosunuz aylık geliriniz ne kadar ne iş yapıyorsunuz demiş. Ona göre meslek ve eş seçecekmiş. Doğru değil mi?

Kızlarınızı çalışkan ve akıllı kişilerle evlendiriniz diyordu bi amca ama kim unuttum. Bunu dikkate al canım, para elden uçup gidebilir, iyi mesleği var dediğin adam parasını kullanmayı bilmiyor olabilir. Aşık ol, sev, mantığınla değerlendir ve öyle evlen....

Tam okumadım diğer yorumları. Ne demiş ki?

Evi nasıl geçindiriyosunuz aylık geliriniz ne kadar ne iş yapıyorsunuz demiş. Ona göre meslek ve eş seçecekmiş. Doğru değil mi?
Bana mantik evliligi degil de avcilik ve toplayicilik gibi geldi mesela ona gore es sececegim deyince
Evet aynen dediginiz gibi soylemis de 17yasindaki bir genc kizdan bunu bu sekilde duyunca insan bir irkiliyor ben deo nedenle sen peki ne vaad edeceksin damat adayina diye sordum hersey karsilikli sonucta sen adamla mantik evliligi yapacaksin adam esek basi mi o peki seninle niye evlensin bana bir sebep soyle dedim
Arti meslek secimi vecalisip calismamak koca adayina bagli olmamali diye de nasihat ettim malum sadecegecinebilmek icin secilmez meslek

Bana mantik evliligi degil de avcilik ve toplayicilik gibi geldi mesela ona gore es sececegim deyince
Evet aynen dediginiz gibi soylemis de 17yasindaki bir genc kizdan bunu bu sekilde duyunca insan bir irkiliyor ben deo nedenle sen peki ne vaad edeceksin damat adayina diye sordum hersey karsilikli sonucta sen adamla mantik evliligi yapacaksin adam esek basi mi o peki seninle niye evlensin bana bir sebep soyle dedim
Arti meslek secimi vecalisip calismamak koca adayina bagli olmamali diye de nasihat ettim malum sadecegecinebilmek icin secilmez meslek
17??? Meslek seçimi mantıklı da bu yaşta eş seçimi için sorması çok saçma olmuş evet.

Ben yine de zorluklar içinde yaşadığını düşündüm ilk gördüğümde..

17??? Meslek seçimi mantıklı da bu yaşta eş seçimi için sorması çok saçma olmuş evet.

Ben yine de zorluklar içinde yaşadığını düşündüm ilk gördüğümde..
Zorluklar yasamis olabilir mutlaka zira pek saglikli bir bakis acisina sahip degil ne diyelim Allah yardimcisi olsun zengin koca derdine dusup de ziyan etmesin kendini okusun bir meslegi olsun da kendine yetecek duruma gelsin hepimizin dilegi anca bu olabilir

Merhaba, siz ablalarıma sorum, bir evin geçimi için ne kadar gereklidir? Evli olanlar, ve hayat standartı yüksek olanlar, ne kadar harcama yapıyorsunuz? Siz çalışıyormusunuz, sadece eşiniz mi çalışıyor? ve mesleğiniz nedir? Buna göre bir eş seçecegim, ve buna göre de bir meslek seçeceğim her görüşünüz benim için önemli şimdiden teşekkürler
benım maaşım 2460(memurum)- esımın 1300+ arada ufak caplı prım (pazarlamacı)alıyor. ev kıra -esımın ılk esıden oglu var- arabamız yok, kıt kanaat gecınıyoz.
sosyal hayat neredeyse yok, haftada bır cay kahve ıcmeye bır yere gıdersek ancak o kadar..
kısacası ne ıs yaparsan yap muhakkak çalış, mumkunse devlet daıresınde gelırı sabıt olan bır kısı ıle evlenmeye bak, ne kadar cok kazancın olursa o kadar rahat yasarsın yada bırıkım yaparsın bu da bır gercek.

Ben ev hanimiyim eşim calismama sıcak bakmıyor. Eşim sıkıldıkça is kurup değiştiren bir insan aylık gelirimiz 14 bin ama gel gor ki yetmediği oluyor.

Merhaba, siz ablalarıma sorum, bir evin geçimi için ne kadar gereklidir? Evli olanlar, ve hayat standartı yüksek olanlar, ne kadar harcama yapıyorsunuz? Siz çalışıyormusunuz, sadece eşiniz mi çalışıyor? ve mesleğiniz nedir? Buna göre bir eş seçecegim, ve buna göre de bir meslek seçeceğim her görüşünüz benim için önemli şimdiden teşekkürler
Merhaba canım..Bu gönül işleri tabiki kafanda planladığın gibi olmuyor,evdeki hesap çarşıya falan uymuyor maalesef.Ben tercümanım eşim de makine mühendisi.İkimiz de çalışıyoruz.Ama ben kendi mesleğini yada eşini burada yazılanlara göre seçmen taraftarı değilim.Kaç yaşındasın bu arada canım? Okuyor musun şuan yani üniversitede falan mısın?

Ben buna cevabımda rakam vermekten çekinmiştim ama madem sormuşsun canım yazıyım ben de yazan hanımlar olmuş çünki.Ben tercümanım eşim de makine mühendisi önceden de belirttiğim gibi.Ben özel bi şirkette çalışıyorum ama onun haricinde de evde metin ve kitap tercümeleri yapıyorum ek olarak.İkisinin toplamında 4-4.200 gibi bi para alıyorum aylık.Tabi bu zaman zaman değişebiliyor bazen 3.700,3.900 falan da olabiliyor.Eşimin de net maaşı 4 bin 850 tl.Evimiz kendimizin e çocuk falan da olmadığı için bize yetiyo da artıyo bile yurtdışı,yurtiçi falan sürekli gezmeye çalışıyoruz. :)

Canım bu üç yıl önceki konun ama senin de ailen den pek farklı düşünmediğin ortada yine de seni kınayamam belki şimdi ki fikirlerin farklı ama bu konuda sende zengin birini aradığını daha önce belirtmişsin hakkında hayırlısı nı diliyorum.bu hayatta herşey maddiyat değil .şu sözü bilir herkes güvenme güzelliğine bir sivilce yeter güvenme malına bir kıvılcım yeter....

Back
X