Ayıp

Evet keske..

Misafirlik 3 gündür bunlar misafirlikten çıkmış resmen yerleşmişler bir zahmet döküntülerinide toplasinlar. Kocaman insanlar çocuk değiller ki arkasını toplayasınız.

Simdi size soruyorum, baskasinin evinde evin kurallarina uymamak, yenileni icileni ev sahibi toplasin diye beklemek, toplamayinca da ayip ayip niye topladin demek mi ayip, yoksa benim yaptigim mi?
Anladığım kadarıyla BURASI OĞLUMUN EVİ istediğimi yaparım muamelesi hakim. Sizde gelin olduğunuz için el kızı olarak görüyor hizmet bekliyor belli ki.
Herkes kalbinin ekmeğini yer inşallah. Kimisine duadır kimisine beddua

Çok üzücü ama eşiniz en azından sizden yana. Bence siz de eşinizle aranızı iyi tutun ve 2,5 ay daha sabredin. Sonrasında zaten mümkünse gidip gelmeyin. Bu süreçte de aynen davranmaya devam edin ama tartışmalara girmeyin. Eşiniz zaten anlayışlı anlaşılan ama annesine çok bir tepki göstermesini de beklemeyin . Erkekler genelde böyledir.
Biraz daha sabır. sabrın sonu selamettir. En azından eşiniz süreç sonunda sizi takdir edecektir.

Asıl bunların yaptıkları çok ayıp ya.. insanı haklıyken haksız duruma düsürmekde ne biliyim..

Benim k.valideyede herşey haram olsun hiç hakkımı helal etmiyorm evliliğimi el birliğiyle yıktılar.
Sana gelirsek kocanın kıymetini bil ardından gelip gönlünü alıyor yanında oluyor. Benim kocam Benim arkmda bu kadar dursaydı hiçbir zaman bırakmazdım.

Takdir gorecegimi hic sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…