Ayıp

Ben ortada 2 ay daha sabradilecek kadar bir sorun olmadığını düşünmüyorum. Keşke bu kadar katlanmasaydınız bile. Kaynınız hop bir yurda kV de haydi evine naş naş. Kimseyi bir iki ay daha çekmek zorunda değilsiniz kesinlikle. Kaynınıza da bir suç bulamadım anası ne ki danası ne olsun yani

aynısından bende de var maalesef
çocuklarıma bakıyor
ben çalışıyorum,
ama evin hanımı o
ben hizmetçisiyim
her iş bende
yemek içmek temizlik
bir de sölenir beğenmez
dul kadın diye alttan ala ala ben de sabır kalmadı

Valla bravo size cok iyi yapiyosunuz. Amin.

Calismiyor ve evet usengec.. kendi agziyla soyler erindim yapmadim usendim yapmadim diye. Inanin 8 aydir oguruyorum yalandan yapmiyorum gercektenn oguruyorum.

Eee sen de kendi çamaşırlarını ütüleyip onlarınkilere dokunmuyorsun değil mi?
Esimin gomleklerini utuluyorum arada 1 2 kactiysa kayniminkini de. Simdi eve gelip esimin dolabina baktim yikanmis gömlekleri dolaba asmış kiris kiris. Valla hic dokunmicam esim sorarsa da aa ben onlari annen utuledi asti saniyodum, kiris kiris dolaba mi yerlestirmis dicem. Ver hayatım ben utulerim elime yapismaz dicem.

Annem babam isteksiz verdiler, ben istedigim icin oldu bu evlilik. Esimden yana sikintim yok ama tek sikintim bu. Annem babam da sevdiler damatlarini ama basimiza bu is cikti.

Yok diyemiyor haklısınız, ama eskiye baktigimda en azindan annesini savunmuyor, sessiz kaliyor, bu bana yeter. Ben kendimi savunurum.

Zaten cevabını vermişsin aynen devam. Kadın terbiyesiz biraz, gelip sana niye diğer oğlumun tabağını kaldırmadın diye hesap soruyor. Kendi kaldırsın madem rahatsız oluyorsa. Bu arada sana ayıp diyerek çok net tepkini koymuşsun.

Sinirlerin bozulmuş, kolay değil. 2.5 ay kalmış sabredin.

Yapma bulaşıkları da kaldırma 2 gün başım ağrıyor de tabagini kaldır geç içeri yat. 3. Gün hala yapmıyorsa eve temizlikçi çağır

Ahh o bileziklerw bende yaniyorum esyami kendim aldik bide ustune mikroplara altinimi verdim zehir zikkim olsun b.k yesinler bide iyi gelin aldik diye gururlanirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…