• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayıp

Yapma bulaşıkları da kaldırma 2 gün başım ağrıyor de tabagini kaldır geç içeri yat. 3. Gün hala yapmıyorsa eve temizlikçi çağır
Artik temizlikci cagirmayi bile dusundum ben de. Cunku ev oyle rezil bir hal almaya basladi ki ben bu evi paklayamam. Evimden vazgectim esyalarimdan vazgectim o kadar battılar ki umrumda degil artik evim.

Ahh o bileziklerw bende yaniyorum esyami kendim aldik bide ustune mikroplara altinimi verdim zehir zikkim olsun b.k yesinler bide iyi gelin aldik diye gururlanirlar
Biz de esyamizi kendimiz aldik benim de altinim kalmadi ben de iyi gelindim ama simdi kotu oldum. Haram olsun ben hakkimi helal etmiyorum.

Ev ev üstüne olmuyor. Asıl sebep bu.
Ancak kayınpederinizin tabağını kaldırmayı hizmetçilik gibi görmenizi ben yadırgadım. Önce büyüğünüz istemesenizde misafiriniz. Ya misafiri kabul etmezsin ettiysende usulüyle karşılarsın. Bir çok konuda haklı olabilirsin ama bir tabağı tezgaha kaldırmakta o kadar zor olmasa gerek. Benim babamda gelse kayınpederimde gelse sofrayı kaldırırım. Anladığım kadarıyla 2 ay kalmış madem bu kadar sabrettin biraz daha dişini sık. Eşini anne baba ve kendin arasında bırakma. İnan kazananı olmuyor.

Ev ev üstüne olmuyor. Asıl sebep bu.
Ancak kayınpederinizin tabağını kaldırmayı hizmetçilik gibi görmenizi ben yadırgadım. Önce büyüğünüz istemesenizde misafiriniz. Ya misafiri kabul etmezsin ettiysende usulüyle karşılarsın. Bir çok konuda haklı olabilirsin ama bir tabağı tezgaha kaldırmakta o kadar zor olmasa gerek. Benim babamda gelse kayınpederimde gelse sofrayı kaldırırım. Anladığım kadarıyla 2 ay kalmış madem bu kadar sabrettin biraz daha dişini sık. Eşini anne baba ve kendin arasında bırakma. İnan kazananı olmuyor.
Kayinpederim degil 14 yasindaki kaynim. Bu zamana kadar cok topladim, baktim benim gorevim olarak algilaniyor, yiyip icip birakmalar artiyor, artik dokunmamaya basladim, hemen goze batti. Alistirmisim demek ki. Ben sabahtan aksama kadar disarda calisiyorum, bi de eve gelip bu tarz isleri yapiyorum, ozellikle birakiliyor gelsin de yapsın diye. 1 yil misafir mi olur hanfendi? Bir tabagi alip kaldirmakta ne var? Boyle laf mi soylenir ayip ayip diye? Hep birlikte oturup yeyince zaten masayı hep ben kaldiriyorum. Ama evde vakitli vakitsiz yemek yeyip tabagini birakan olunca kaldirmamaya basladim. Hele su saatten sonra elimi bile surmem.

2 ayimiz daha kaldi. Sonra gidecek evine.
Böyle insanlar evlerine gitsede huzur vermezler. Bir tanede bende var evimiz ayrı yolumuz ayrı. Haftanın 2-3 günü evine gideyim evini temizliyeyim yemek yapayım istiyor 3 yıl oldu daha elinden hiç bir şey yemedim. Her gittiğimde tezgahın üzerinde en az 10 günlük bulaşık küflenmiş tabaklar tencereler oluyor. Her gitmeme mutfakta hizmetçi gibi çalısıyorum o içerde oğluyla muhabbet ediyor. Üstelik evine 15 günde bir temizlikçi geliyor ve ben hamileyim. Bunlara rağmen kayınbabamı kışkırtıyor eşime karşı karın buraya geliyor misafir gibi oturup gidiyor diye 😊. Aaahh ahhh yatacak yerleri yokta Allah'a havale ettik

Böyle insanlar evlerine gitsede huzur vermezler. Bir tanede bende var evimiz ayrı yolumuz ayrı. Haftanın 2-3 günü evine gideyim evini temizliyeyim yemek yapayım istiyor 3 yıl oldu daha elinden hiç bir şey yemedim. Her gittiğimde tezgahın üzerinde en az 10 günlük bulaşık küflenmiş tabaklar tencereler oluyor. Her gitmeme mutfakta hizmetçi gibi çalısıyorum o içerde oğluyla muhabbet ediyor. Üstelik evine 15 günde bir temizlikçi geliyor ve ben hamileyim. Bunlara rağmen kayınbabamı kışkırtıyor eşime karşı karın buraya geliyor misafir gibi oturup gidiyor diye 😊. Aaahh ahhh yatacak yerleri yokta Allah'a havale ettik
Yapmayiverin siz de

Asıl onun yaptığı ayıp. Hiç kendine demez ki akşama kadar yayılıp yatıyorum bir kaç işin ucundan tutayım da azıcık insan olayım...

Benim anlamadığım konu şu: eşiniz de siz de çalışıyorsunuz ama anladığım kadarı ile bir iki ufak "yardım" dışında eşiniz ev işlerine elini sürmüyor. Onun da görevi değil mi? Çık ilginç geldi bu bana açıkçası. Size yazık değil mi?

Benim anlamadığım konu şu: eşiniz de siz de çalışıyorsunuz ama anladığım kadarı ile bir iki ufak "yardım" dışında eşiniz ev işlerine elini sürmüyor. Onun da görevi değil mi? Çık ilginç geldi bu bana açıkçası. Size yazık değil mi?
Evet o da yapmaz annesi ogretmemis yaptirmamis. Tabiki onun da gorevi. Biz zaten esimle bu konu yuzunden cok catisiriz.

Keşke esin bir yıl boyunca erkek kardeşi ve annesi ile seni birada yaşamaya zorlamadan farklı çözümler arasaydi ...başka bir yol mutlaka bulunurdu ama ilişkiniz bu aşamaya gelmemiş olurdu.Daha çok yeni evlisiniz siz ama eşinin ailesi ile ilişkileriniz yıpranmış bile :KK43:

Back